Jump to content

Khato

Jäsenet
  • Viestit

    278
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    8

Käyttäjän Khato kaikki viestit

  1. Mistä hommasit uuden ohjausakselin ja mitä kustanti? Pitänee varmaan itsekin suorittaa tämä projekti tässä kesän mittaan.
  2. On se vanha pumppu tuossa paketissa odottelemassa ja hauskinta on, että se ei tainnut itseasiassa edes olla hajonnut, kun hieman varmuuden vuoksi sen vaihdoin. Vantaalta löytyy jos haluat sen. Alkuperäinen ZF tuotos ja putsailua vailla.
  3. https://www.ebay.co.uk/itm/113044748449 Itse tilasin tuolta pumpun edellisen tilalle ja toiminut hyvin. Olisi kyllä se vanha pumppukin vielä jäljellä, kun jostain syystä sillä kertaa he eivät halunneet sitä aihioksi tilalle. Yleensä nämä korjausfirmat vaativat sen vanhan pumpun palautettuna, jotta voivat korjata sen seuraavalle.
  4. Saattaapi olla ohjausakselin u nivel kulumassa. Tuottanut samanlaista oiretta foorumeilla ja itselläkin hieman samaa tapahtumassa. Osa numero: 32306870777
  5. Khato

    Öljynpainevalo

    Itsellä öljykellon hajoaminen johti hieman samantapaiseen käytökseen. Öljyvalo alkoi palamaan pidempää matkaa ajettaessa ja sammui aina, kun kierrokset nousivat tietyn rajan yli. Tämä raja siirtyi ylemmäs ja ylemmäs mitä kauemmin ajoi ja nollautui täysin, kun käynnisti auton uudelleen.
  6. Tuo linkki on pre faceliftin valo. Sinulla näyttää olevan se LCI malli, jos peruutusvalolla. Hauskintahan näissä on se, että OEM Valeon lyhtyjä ei ole saanut pariin vuoteen oikein mistään. Ja ei, sitä päälimäistä muovia ei saa erikseen ainakaan omien etsintöjen mukaan eli pitää hommata aina koko lyhty.
  7. Khato

    Startti ongelmaa

    Pitänee laittaa BCU ostoslistalle ja testata olisiko siinä vikaa. Onneksi ne ei näytä olevan kovin kalliita.
  8. Khato

    Startti ongelmaa

    Hei! On viimeiset päivät ollut hieman startti ongelmaa R53:n kanssa. Ensimmäinen startti toimii aina, mutta kun on ajanut ja käynyt asioilla, niin avainta kääntämällä mitään ei tapahdu. Ei starttimoottorin toimintaa tai mitään. Muutaman kerran kun koettanut ja ottanut avaimen pois, niin lähtenyt käyntiin. Tänään kävin ajamassa ja tankilla piti noin 40 kertaa koettaa, että lähti käyntiin. Autossa on juuri viime viikolla vaihdettu akku, joten ei pitäisi olla virran kanssa ongelmia. Ongelma tosiaan esiintyy vain kun on jo ajanut aiemmin ja sitten kun tauon jälkeen koettaa jatkaa matkaa, niin virrat tulee päälle, mutta startteri ei inahdakkaan. Vaatii tosiaan useita kertoja ottaa avain pois ja laittaa se takaisin virtalukkoon, että lähtee käyntiin. Tämä ongelma tosiaan alkoi ilmentymään akun vaihdon jälkeen (entinen akku alkoi mennä tyhjäksi kun auto seisonnassa melko paljon ja ei tuntunut ottavan virtaa kunnolla, vaikka ajoi melko pitkääkin ajoa). Onko kyseessä siis immobillizer ongelma vai mitä? (avaimen kuoret vaihdettu joskus viime vuonna, kun ovien avausnapin muovi lähti irti ja halusin ehjän avaimen, mutta immobilizer palikka pitäisi olla paikoillaan ja siihenhan ei tule virtaa avaimelta).
  9. Khato

    Mini R53 ropausta

    https://www.modamini.co.uk/product-page/r53-to-r56-brake-conversion Itse tilasin tuolta big brake conversion kitin 2019 ja kaikki meni nätisti. Ihan hyvä paketti tuo on.
  10. Itsellä ollut tuo Valeon paketti jo useita vuosia ja hyvin se toimii. Unohtanut jo miltä se 2 massa pyörä tuntui. Lämmin suositus.
  11. Pentosin CHF 11S on ainoa ohjaustehostinöljy mitä Miniin saa laittaa. Motonetin korvike kyseiselle litkulle on: https://www.motonet.fi/fi/tuote/590310/Comma-MVCHF-ohjaustehostinoljy-1l "Suoitellaan kun vaatimus on CHF11S tai CHF202 " Itse etsisin jostain oikean Pentosinin litkun. Vaikka sitten tilaamalla netistä jos paikallisessa KL-varaosissa ei ole. (nopeasti googlettamalla heidän tarjonnassaan) Saattaapi löytyä myös paikallisen mersuliikkeen hyllystä, kun he käyttävät tuota hydrauliikkaöljynään.
  12. Kas, tilasit orranjelta tuon paketin. Itse tilasin KAVSilta suoraan ja kaikki tuli suoraan Sloveniasta. http://www.kavsmotorsport.com/ Tuolta hänen sivuiltaan saa muutakin kivaa jos mieli tekee. Ja sitten se syy miksi ihmiset tykkäävät näistä: The KAVS Motorsport Reduced Supercharger Pulley MKIIs are manufactured on our CNC lathes out of high quality steel. They all come powder coated in a nice stealth gloss black on the outer piece - helping your engine bay remain discreet, with the inside piece coming with a galvanic coat. Last, but certainly not least, we are so confident you'll be happy with our products that you get a Lifetime Warranty on all of our KAVS Motorsport Reduced Supercharger Pulley MKIIs, offering you peace of mind with every purchase. Tuo elinikäinen takuu on kiva juttu.
  13. Khato

    Ratissa klappia

    osanumero: 32306870777 Tuota ajattelin itsekin vaihtaa kun alkoi olla vähän klapia ajettaessa motarilla ja ohjaus kävi myös melko raskaaksi jossain vaiheessa. Silloin vaihdoin pumpun ja nyt tuo klapi pitäisi korjata.
  14. Kait se jostain tuolta valikoista löytyy kuten tässä seuraavan generaation mallissa. e2: Daytime running lights on siis ne kaksi pientä miltei havaitsematonta valoa niiden vilkkujen yhteydessä. Itsellä ne ainakin palavat aina.
  15. Khato

    R53 rosteripakoputket

    SSXM007 Milltek Performance Cat Back Exhaust Tuolla kun etsii, niin löytää keskipöntöttömän meluisemman ja jos haluaa sen keskipöntöllisen, niin koodi on SSXM006.
  16. Tämä ohje on siis R53:n facelift valoille suunnattu. R53 pre faceliftin valot ovat hieman helpommat. Katsokaa vaikka tästä videosta 10min20sec kohdan jälkeen.
  17. Khato

    R53 rosteripakoputket

    Samaa mieltä. Itsellä Milltekin cat back ilman sitä keskivaimenninta ja sisäänajon jälkeen se on mukavan hiljainen. Uutena piti toki melkoista melua.
  18. Itsellä syttyi aikoinaan kyseiset valot kun oli abs-sensori kuollut jostain nurkasta. Samalla meni hassusti jarrupolkimen tunnistin anturi, joka sytyttää takajarruvalot. Jarrut toimivat muuten ihan hyvin, ei vain valoja sytytellyt, kun hidasti. Suositus siis katsoa abs-sensorit joka kulmasta ensimmäiseksi. (muistaakseni niitä on joka nurkassa).
  19. Itsellä ollut vuosikaudet -17% kavsin pyörä ja ihan vakiosoftalla. Hyvin toiminut ja täysin tyytyväinen. Muistaa vain ottaa siihen oikean pituisen hihnan. 6PK1360 on Gatesin oikea pituus -17% pyörälle (juuri tilaamassa uutta itsekin)
  20. Khato

    Oven lukko ei aukea

    Hirvittävän tutun oloinen vaiva tämä. Jäi menneellä viikolla pari kertaa sisältä ja ulkoa ovi aukeamatta kunnes osasin lyödä oveen oikeaan kohtaan ja ovi aukesi. Pakkasten jälkeen ovi toiminut taas tututulla tavalla ja aukeaa aina. Keli siis oli sitä ikävää milloin ikkunoiden sisäpinnatkin jäätyivät ja varmaan oli samaa havaittavissa lukkomekanismissa. Lyönti oven yläosaan keskelle pisti oven toimimaan. Toimi muuten ulkoakin päin, mutta piti vain varoa olla lommottamatta autoa (ei jaksanut kömpiä matkustajan puolelta sisään). Kahvat on minulla mallia keinu ja niistä ei ollut mitään hyötyä.
  21. https://www.dplay.fi/ohjelmat/wheeler-dealers
  22. Khato

    R53 Cooper S optimointi

    https://www.kavsmotorsport.com/mini-cooper-s-supercharger-kits Tuolta tilaamaan paketti. Itse ostin samaan aikaan 0% pulleyn, jos haluaa vaihtaa kaiken stockiksi jostain syystä. Dyno sanoi omassa tapauksessa 17% pulley vaihdolla 181hp->203hp ja 212NM-> ~250NM. Varmasti jostain täältä foorumilta löytää dynokäppyrät, jos jaksaa etsiä.
  23. Khato

    Xenon ei syty

    Voi olla xenonin ballasti menossa. Itsellä meni yksi ja pienenä vinkkinä kannattaa etsiä netistä E46:n ballastia, koska sama laite ja ei maksa marmoritiskin 480€. 1307329074 on osanumero, millä kannattaa etsiä. 1307329074 xenon headlight ballast (control unit) for various BMW models. It fits 3 Series (E46 chassis), 6 series (E63, E64), and E83 X3. Automotive Lighting part number is 1307329074. Corresponding BMW part numbers are 63126907496, 63126912114, 63126918593, 63127176068, 63120406709.
  24. Khato

    R56 pickup bongaus

    Saattaapi olla ihan elokuvien/videoiden tekoon modifioitu auto. Hieman samalla idealla, kuin tämä:
  25. Kauniin ammattitaitoisesti otettu kuva konepelti auki, että jää hirvittävät välit puskurin ja konepellin kanssa. Radio on myös vaihdettu. Mikä on tuo laite kuvassa 13 kojelaudan päällä vasemmalla?
×
×
  • Luo uusi...