Jump to content

Hannu Huttunen

Jäsenet
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

Hannu Huttunen's Achievements

  1. Jees.. tässä konttorilla just venaillessa vuoroa. Saa nähdä miten käy. Kiitoksia kuitenkin linkistä.
  2. Moro, tämän löysin kanssa netistä. Tässä vaan tuo tyyppinumero viittaa b14pss malliin. En tiedä käykö sit sama tähän b14 malliin. Jos ei muuta löydy nii pitää koittaa tarjota katsurille tätä.
  3. Moi ei kellään sattuis olemaan tuv todistusta b14 madallussarjaan mini Cooper s r53 autolle. Tai linkkiä mistä noita voisi kysellä.
  4. Ok.. eli 17% rulla lähtee sitten tilaukseen.
  5. Kellään kokemusta 17% pyörästä ja vakio softalla ajosta pelaako ok. Jossain luin juttua, et pitäs softata jos laittaa 17% pyörän. Autossa on tällä hetkellä huhujen mukaan celtic tuning softa, mutta ei viittis enää uudestaan käydä softauttaa. Jäähyksi ajattelin vaihtaa airtecin jäähyn tuon 17% rullan kaveriksi.
  6. Rullasta ei tietoo. Ei ollut kuitenkaan alta,kavs tai cravenspeed. Jotain oli kaiverrettu rullan kylkeen, mutta en saanut valmistajasta selvää (rulla vielä paikoillaan) ainut minkä erotin oli 57mm eli siitä päättelin rullan olevan kokoa 13% . Kavs:in rullan meinasin laittaa tilalle.
  7. Moro, kysymys tuosta minin ahdinpyörän vaihdosta. Olenko ymmärtänyt oikein, että tuo puller removal tool käy vaan vakio kokoiseen ahtimen rullaan ja siitä ei ole hyötyä esim: 13% rullan irroittamisessa? Autossa tällä hetkellä kiinni 13% rulla ja olis tarkoitus vaihtaa 15% tai 17% rulla tilalle.
  8. Moro, Eli hakusessa olisi Mini kakkosautoksi ja ajattelin jospa täältä foorumilta, joku sellaisesta raaskisi luopua. Nettiautostahan noita löytyy, mutta mielelläni hommaisin sellaisen, jonka historia olisi vähän tiedossa. Autoa saisi olla vähän laiteltu ja konetta piristetty. Myös kohtuuhintaiset JCW mallit kiinnostaa. Jos tallissa pyörii ylimääräisenä tälläinen helmi niin tarjoa hinnan ja kuvien kanssa niin katsotaan, jospa Mini harrastus pääsisi alulleen.
×
×
  • Luo uusi...