Jump to content

xstr

Jäsenet
  • Viestit

    41
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Sijainti
    Helsingin maalaiskunta
  • Autotalli
    Cooper S R56LCI -11
    Vihreää British Racing Green autoilua
    + BMW G20 330e

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 619 profiilin katselua

xstr's Achievements

  1. xstr

    FRM moduuli

    Omastani lukkiintui huollon yhteydessä FRM moduuli, kun autosta luettiin vikakoodit. Ensin tarjosivat moduulin uusintaa 500€ + työt. Asiaa selviteltiin lopulta hyvässä yhteistyössä ja tuon moduulin pystyy korjaamaan murto-osalla uuden hinnasta. Näyttää löytyvän useampia korjaajia eteläsuomesta. Näitä kuulemma paukkuu toistuvasti vastaavissa tilanteissa.
  2. Löytyykös tabletille tai puhelimelle Mini Drivers guidesta opukset myös vanhempiin malleihin ?
  3. xstr

    R56 parkkivalojen sulake

    Onko tässä keskustelusta kyse Minin retrofit sarjasta 63122338554 vai jostain viritelmästä, kuten tuo sähköjen ryöstäminen antaa ymmärtää?
  4. xstr

    r56 puhelinvarustus

    "Vin numerokin näyttää että puhelinvarustus olisi mutta ei " Mitä se nyt sitten näyttää ? Ratin napit tulee kaikki yhtenä pakettina.
  5. xstr

    r56 puhelinvarustus

    Miksipäs ei saisi? Mikä varustelu sulla nyt sitten on. Onko autossa navi ja siten graafinen näyttö ? Ulkomuistista: Bluetooth valikko ja add device pitää olla aktivoituna, että saa puhelimella haettua auton bluetoothin. Jos ei ole näyttöä niin löytynee samat jostain
  6. xstr

    Latviassa Minitapaaminen

    Sen verran katsoin tuota linkkiä, että näyttäisi olevan Liettuan sijaan Latviassa tuo linkattu tapahtuma.
  7. xstr

    Jakopää remontti

    Onko R56 (LCI) jakopään kiristimen vaihto yhtä helppo, kun edellä kuvattu R50/R53. Eräässä huoltoliikkeessä puhuivat, että kone pitää avata eikä suositelleet vaihtoa huvikseen. Tuntuu vaan, että osa on halpa ja miellellään pistäisi uuden tilalle.
  8. xstr

    Ratin Mini merkki

    Mitä maksaa originaaliosa?
  9. xstr

    R56 takakontti

    Löysin mun R56 LCI:stä tuon saman, mutta auto on erittäin laajoilla varusteilla muutenkin. En tiedä onko kaikissa.
  10. xstr

    Mini Cooper S klopisee

    Mulle ei toiminut juutubelinkki. Mulla perä kolisi ja noilla kumipuslien vaihdolla lähti kolina. Arvelisin että ne myös sinulla vaihtokunnossa. Foorumilla ollut aikasemmin juttua, että ne kovettuu ajanmyötä joten ne kannattaa vaihdattaa kun ei kovinkaan paljoa maksa. Kolinoihin katsastusmies voi olla paras kaveri löytämään väljyydet.
  11. Miltäs tuo jakso Mini asiantuntijoiden mielestä näytti? Tällä forumillla en ole pahemmin tuosta mekaanisen ahtimen 100 000 mailin isosta huollosta näkynyt keskustelua. Onko Euroopan huolto-ohjelma jontekin erilainen. Katon repsotuksestakaan ei ole pahemmin mutistu. Liittyisiköhän ongelma kuumuuteen.
  12. xstr

    Lasikattoluukut

    Taisin kokeilla Cooper Countrymanin luukkua (ihan uutta autoa) koeajolla ja takaosa ei muistaakseni auennut. Joten olisiko tuo erilainen kuin Coopereissa?
  13. xstr

    Runflat, ei koskaan enää

    Paljonkohan tuosta tulee mittarivirhettä ja mihin suuntaan. ...Meteorologit iltapäivälehdissä tosin juuri nyt sitä mieltä että kesärenkaiden osalta RunFlat asiaa voisi jäädä pohtimaan koko talveksi
  14. xstr

    Runflat, ei koskaan enää

    Onko tuoreempia kokemuksia RunFlateista R56:sen alla.. Minulla Continental SportContact 3 SSR 205/45/17 on toiminut melko asiallisesti. Myt renkaat on vaihtokunnossa ja pitäsi päättää jatkaako samalla continentalilla vai vaihtaisiko esim GoodYearin ei RFT renkaaseen. Suunnilleen samaan hintaan löytyy. Jännä tuo 205/45/17 koko, ei löydy näköjään kovinkaan monen liikkeen vakiomallistosta. (Bemarista lähti Bridgestonen Potenzat muistaakseni RFTnä vaihtoon. Koko 225/45/17 veteli aivan eri tahtiin kun nuo 205:t.)
  15. xstr

    R53 valojen koodaaja pk-seudulta

    Osaakos joku sanoa saisiko R56:sen adaptiiviset valot (kaarrevalot) toimimaan tuossa valot aina päällä moodissa. Joutuu kääntämään automaattiasentoon valot että alkaa lyhdyt kääntymään.
×
×
  • Luo uusi...