Jump to content

Pave

Jäsenet
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

Pave last won the day on 26. Elokuuta 2021

Pave had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sijainti
    Kuusankoski
  • Autotalli
    Mini Cooper S -10

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 553 profiilin katselua

Pave's Achievements

  1. Täältä kanssa kiitokset Eskolle!! Hienosti hoidettu projekti.... vaikka ei yllättäen ihan hirvesti karstaa löytynyt, niin ehdottomasti sitä mieltä että kannattava projekti.
  2. Auton mukana tulleet ja tarpeettomaksi jääneet alkuperäiset 17" Minin R104 Crown-spoke alumiinivanteet. Speksit siis: 7x17", ET48, 4x100, keskireikä 56,1mm Vanteet hyvässä kunnossa, jotain pieniä jälkiä varmasti löytyy kun kuitenkin käytetyt ovat. Kuvissa likaiset. Keskikupit löytyy kaikkiin vanteisiin. Päällä hyvät nastarenkaat, Nokian Hakkapeliitta 215/45R17.... pintaa 6-8mm Nouto tai ostajalle toimituskulut. Kouvolassa sijaitsee. Yv. / pavekoo(at)gmail.com / nolnelviis-6765777 MYYTY!!
  3. Täällä taitaa olla tuollaiset. Auton mukana tuli.... jäänee itselle turhiksi. Tosin en tiedä kuinka hyvä vaihtoehto sinun tarpeisiin... on kuitenkin ihan hyvässä kunnossa ja kumitkin vielä päällä...
  4. Ylimääräiseksi jäänyt moitteettomassa kunnossa oleva nahkainen sporttiratti monitoiminappuloilla. Ilman airbagia. N. 80tkm ajetusta autosta, eli hyvässä kunnossa. Ei mitään kiillottumia, sormuksen naarmuja tms. Sopivuus ainakin otsikossa mainittuihin malleihin. Sopinee muihinkin, nappuloiden liittimestä en mene takuuseen. Sijaitsee Kouvolassa, nouto tai ostajalle toimituskulut. H. 100,- pavekoo(at)gmail.com / nolla45-6765777
  5. Moro! Ilmoitelkaa jos jollain tarvetta noille "mukaville" kulutusosille etkä halua katukäyttöön kovia uretaanipuslia... Eli itse tilasin koko "murkulat" ennenkuin tajusin ja selvittelin että eihän niitä saakaan vaihdettua ilman apurungon tiputtamista alaspäin. Nyt hetken aikaa tarjolla tai sitten palautan myyjälle jos ei tarvetta ole. Ei pitäisi olla halvimmat vaihtoehdot, eli ainakin laakeripuolelta tunnetun SKF:n tekeleet. Tuollaiset siis kyseessä: https://aeromotors.fi/kataloog/article/7815664/vkds-338512-skf Ja noita siis 2kpl eli molemmille puolille. Kouvolassa sijaitsee, mutta toki posti/matkahuolto kuljettaa ostajan kustannuksella. Laitetaan hintapyynniksi vaikka 40 euroa + pk..... ei pitäisi olla kauhean paha uusista osista.
  6. Nostetaans vanhaa aihetta. Meidän Minissä nyt sama homma edessä.... katsurin mielestä molemmat helat/puslat väljät. Itse kun olen sen verran uuno näiden remonttien kanssa, niin miksei tuota koko murkulaa, missä siis tuo kuminen pusla on, pysty vaan irroittamaan ja vaihtamaan?? Eli eikö se mahdu tulemaan pois vai paukahtaako joku / jotkut osat silmille kun on jännitystä tms ?? Kuten varmaan huomaa, niin alkuasteilla on korjausajatukset... vähän vaan kurkkasin auton alle että edes tiesin mistä osasta on kyse... Jos käyttäjä "holkki" on kuulolla, niin saatan tulla kyselmään vinkkejä ja apuja..... Kuusaalta siis itsekin
  7. Pave

    Mini huolto Kymeenlaakso

    Moi! Ei tullut kokeiltua... siellä oli sen verran pitkät jonot kun kävin kyselemässä.... TN Car Serviceä käytin tuollaisen "perushuollon" tekemiseen.
  8. Pave

    Mini huolto Kymeenlaakso

    Joo itsekin noin 1000km sitten öljyt vaihdatin. Meillä tulee vuosittain muutenkin niin vähän tuohon kilometrejä että ainakin tuo öljynvaihto tehtävä. Nyt vaan ajattelin kun ehdottelee huoltoa, niin jos veisi ihan johonkin liikkeeseen. Näkeekö sitä mistään onko aika I-huollolle vai II:lle?? Tota huoltokirjaa vaan katselin ja vähän oli tehty sekaisin kaiketi kaikkea :) Ajattelinkin että sinä varmaan teet itse kaikki pienemmät ja suuremmat huollot :) Sen verran lueskellut päivityksiä mitä olet Minille tehnyt ja muutenkin ihastellut sitä tuolla liikenteessä!
  9. Pave

    Mini huolto Kymeenlaakso

    Nostetaans vähän aihetta ylöspäin... Eli meidän Minillä (-04 Cooper S) alkaisi olemaan huolto ajankohtaista. Autolla ajettu nyt 75tkm eli kohtuu pienet kilometrit. Näyttö herjaa huoltoa about 1000km päästä... en nyt sitten tiedä onko tuo I-huolto vai II-huolto vai mikä. Mutta onko tullut lisää kokemusta tai suosituksia Kymenlaakson alueelta hyväksi / järkeväksi huoltopaikaksi?? Vai onko järkeä ajaa merkkihuoltoon?? Täällä Kouvolan alueella nyt kuitenkin on alkanut pikkuhiljaa näkymään enemmän Minejä liikenteessä kun vaikka muutama vuosi sitten. Vai onko ne vaan niin uusia ettei niitä tarvi vielä huoltaa :)
  10. Pave

    Vaatimuksenmukaisuustodistus

    Joo tuntuu olevan vaan naurettavaa paperien pyörittelyä.... Kyselin bmw-suomelta tuota todistusta, niin lupasi kyllä toimittaa 150 euron hintaan!! Se mikä tekee tilanteesta mielenkiintoisen, on kun lueskelin bmw-foorumia niin siellä oli muutama kaveri pari kuukautta sitten tilannut todistuksen ja se oli toimitettu parin tunnin kuluessa sähköpostiin ilmaiseksi!! Ilmeisesti kai on kiinni vaan jostain tähtien asennosta tms. milloin sattuu todistusta kyselemään.
  11. Pave

    Vaatimuksenmukaisuustodistus

    Ok, no eli taitaa olla lähinnä Bmw-Suomi siis vaihtoehto... Kiitokset tiedosta!
  12. Moi! Uusi Ministi täällä kyselee viisaammilta että saako -04 malliseen Cooper S:ään mistään muualta tuollaista todistusta kun BMW:ltä? Eli tuotatin Saksasta tuollaisen menopelin ja nyt tulli pyytelee todistusta... Jotain juttuja luin BMW foorumilta, siellä oli jotkut saanut kopion ihan tuosta vaan ja toisilta taas pyydetty 150 euroa siintä! Luulisi että joku muukin olisi Minin tuonut ulkomailta ja kyseinen todistus löytyisi kopiona...
×
×
  • Luo uusi...