Jump to content

next

Jäsenet
  • Viestit

    611
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    36

next last won the day on 17. Marraskuuta 2023

next had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

4 317 profiilin katselua

next's Achievements

  1. *myyty* Jakopää täydellisenä. Selvittelen koodit kun ehdin tallissa käydä mutta sopii kaikkiin noihin korimallin bensakoneisiin. Sisältää kaikki tarvittavat Jakopään/kiristimen osat. 140€ vaikka pyyntinä. *Myyty* Samaan koneeseen mutta s malliin sopiva kiinteä vauhtipyörä sekä asetelma jne paketti mallia Sachs löytyy myöskin. Tosta jos saisi 350€ esimerkiksi. Lisäksi löytyy catchcan jenkkilästä tilattu. Tuumaiset kierteet vaihdettu millisiin. Ei muuten käytetty. 40€ tälle pyyntinä. Yksi tulo ja yksi lähtö. Ei sovi R56. Lisäksi tuolla edelleen yksi vakiopakosarja katteineen. Tyyppiviat korjattu Tig hitsaamalla hintaa vaikka 100€ Sekä fennosteelin uusi käyttämätön pakosarja kateilla tiivisteineen 200€. Osta enemmän niin hinta laskee. Nouto ryttylästä. Osan saa postin pikkuautomaattiin tossa kylällä lähtemään.
  2. Mulla olisi näille ostajakin mutta lopettivat sekä postin että Matkahuollon kylältä niin en saa näitä lähetettyä millään. Virallisesti ovat siis R56 koriin mutta sopii R52/R53 käyttäen auton vakioita yläpäitä. Paperit löytyy netistä ja taitaa olla mullakin spostissa. Papereissa löytyy molemmat korit samoilla koodeilla. Yläpäät virallisesti vain eri. Ajettu varmaan parisen vuotta. Jousista osa maaleista lähtenyt ja fiksasin ne irrottaessa ne autosta. Hintaa vaikka 250€ ja vain nouto Ryttylästä tai kulkee mukana abaut Helsinki Tampere välin.
  3. Ja sanoisin että 300tkm pääsee tolla vanhemmalla koneella huoltaen normisti sitä. Se thp moottori onkin eri asia(r56/57 koriset).
  4. Multa löytyisi reilun vuoden ajettu H&R coilover setti. Putsattu ja maalailtu setti kun heti jo ruoste iskenyt jousiin. Tuv paperikin taitaa sähköisenä löytyä, netistäkin sen saa kyllä. Sekä catch can löytyy myös. Kertaalleen asennettu custom/mun tekemillä jaloilla ei muuten ollut käytössä.
  5. Tai vesipumppu sökö/rattaat sökö.
  6. next

    R53 pakosarjaa + putkia

    Mulla on sama putki nyt tällä hetkellä kuin sulla. En muistanut ennenkuin kävin noilla sivuilla. Miinuksena että ihan perseestä saada ulostulot samaan tasoon ja yhtä ulos molemmat. Totesin avoon äänekkääksi niin lisäsin v pannalla biltemasta rosterisen vaimentimen sinne heti katin jälkeen kun olin pörinää kuunnellut pari kuukautta. Hinta oli kylläkin kaikkine veroineen ja kuluineen 520€.
  7. next

    Mittarivalo

    Ja tolla kuvauksella sanoisin että joku niistä antureista on edelleen nyt sökö ja menee vain huonommaksi. Se vaan täytyy sitten etsiä itse mikä. Myöskin sitä ruostetta voi olla siinä anturin nokassa edelleen. Mutta omilla kokemuksilla sanoisin että jompikumpi edessä se on. Takana vähän enemmän suojassa se anturi. Enempää ei pysty etänä neuvomaan. Rahaa tiskiin ja anturit uusintaan kaikki jos ei jaksa etsiä mikä anturi. Voi olla johtosarjassakin vika ja sekin sopisi mini merkkiin
  8. next

    Mini R53 ropausta

    Varmaan eroja niin termareissa kuin siinä tyypillisesti hajoavassa kannessakin joka ehjä uusittu tms. Mun 2008 mallin R52 korissa meni asentoon kuin asentoon mutta siellä oli joku remppaville ollut jo aijemmin asialla niin voi olla että se kaula jo vaihdettu kertaalleen tarvikkeeseen ja siitä syystä sopi asentoon kuin asentoon. Se meinaan jostain syystä koitti sinne koko ajan kääntyä väärään suuntaan kun näpläsin sitä sinne väliin tiivisteen kanssa niin tuntuu herkästi pyöri. Tajusin siinä vaiheessa tarkistaa sen mukana tulleen paperin niin siinä oli maininta tosiaan asennosta. En mä olisi muuten edes muistanut koko asentoa. Varmaan viimeksi kymmenen vuotta sitten vaihtanut termarin johonkin
  9. Ei hitto mikä "pielaveteläinen" tai purkkaviritys tms
  10. next

    Laturi R53

    Täältä itsekkin hain niin miniin kuin vähän erikoisempaan mazdaan. Löyty hyllystä ja vielä molemmat pelanneet.
  11. next

    Mini R53 ropausta

    On sillä sen verran että kun sen laitat alas käy kansi kuumempana mitä kuuluisi. Ohje kuitenkin sanoo että se kuuluu ylöspäin ei alas. Mun käsitys on että se aukeaa silloin hitaammin/myöhemmin kuin suunniteltu. Nämähän siis on aina kuuluneet ylöspäin asentaa tai jos termari vaakatasossa niin se kuuluu kannelta tulevan kanavan puolelle. Koskee siis autoa kuin autoa ei niinkään nyt tätä miniä tms.
  12. next

    Mini R53 ropausta

    Se aukeaa varmaan sentin verran kaikkiaan. Kun ostat uuden niin testaa sekin suoraan vedessä ensiksi. Näet että toimii. Kai sulla oli muuten se ohivirtaus "venttiili" ylöspäin kun se oli siellä paikallaan koneessa? Sehän ei kanssa pelaa paikallaan oikein jos se esimerkiksi on alalaidassa.
  13. Niin tuossa viitataan niihin rattaisiin jotka pyörittää tuota vesipumppua alennetuilla kierroksilla sieltä remmin päästä. Eli se perän kun avaa niin näkee ne rattaat.
  14. next

    Mini R53 ropausta

    Ja kun nyt luin uudestaan niin sulla taitaa olla vanha vesipumppu siellä käytössä eli sen siipi esimerkiksi rikki nyt. Enemmän epäilen että et vaihtanut niitä öljyjä kuin itse remmin etupäästä ja peräpään vesipumpun välitys jäi vanhoille öljyille/ tyhjäksi jos vuotanut ja se siellä söi nyt rattaat sileäksi eikä siksi vesipumppu pyörii enää mukana. Remmiä esiin ja perästä rattaat esiin. Jos sököt niin joko ostaen uudet jos noita sai enää Briteistä diy settinä tai sitten pumpun poisto ja tilalle Davies Graigin sähköistä vesipumppua.
  15. next

    Mini R53 ropausta

    Mulla oli tossa yksi tapaus missä oli tosiaan akseli mennyt mutkalle abaut kesän ajelujen jälkeen. Noissa on kuitenkin laatu heittelyä jonkin verran. Helppohan toi termari on testata että se aukeaa. Kiehuvaan veteen vain pihdeillä niin näkee sen jos se lähtee aukeamaan. Testaisin tuon niin ei tule turhaan arvailua ja vaihtoa ilman että vikaa löydetty. Seuraavana tarkistaisin että se vesipumppu pyörii siellä edelleen eikä ne rattaat sökönä nyt sieltä sen välityksestä jostain syystä. Toinen on toi kenno jos se olisi täynnä nyt jotain eikä sen takia kierrä mutta se on aika epätodennäköistä.
×
×
  • Luo uusi...