Jump to content

nikke006

Jäsenet
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

nikke006's Achievements

  1. Vaihdoin puolan ja tulpanjohdot niin johan alko mini taas rokkaamaan! Kiitoksia vinkeistä.
  2. nikke006

    R53 ääniä alustasta

    Tyyny vaihettu, helppo homma ja naksutus loppu:) entinen oli jo aivan veltto.
  3. nikke006

    R53 ääniä alustasta

    Nyt saapui tuo uusi moottorin tuki tyyny. Pystyykö sen vaihtamaan pihalla ilman taljaa tai jotain nostinta? Eli kestääkö vain irrotella tuo vanha ja uutta tilalle ilman et motti tippuu kentälle?
  4. Ok. Pitää huomenna katsoa tuo letkun tilanne. Sen verran vielä lisäystä, että vika ilmenee autossa vasta koneen lämmettyä
  5. nikke006

    R53 ääniä alustasta

    mulla oli pultit kiinni, mutta kun konetta heilutteli niin kolisi ne raudat siinä koneen tyynyssä yhteen, eli taitaapi siitä tulla tuo ääni. onko minkä hintainen tuo tyyny?
  6. juu nyt on tulpat ja tulpan johdot tarkisteltu ei vaikutusta. vika ilmenee selvimmin kierrosten 2500-4000 välillä. voiskos vikaa olla polttoaineen saannissa? onko näissä jotain suodatinta tai pumppua jota kannattais tarkistaa? tuntuu muutenkin että ois vetoja kateissa...
  7. Ovat jääneet lomalle,mutta palaan heidän kans asiaan elokuussa jos johtuu huollon virheestä.
  8. nikke006

    R53 ääniä alustasta

    Missä oli nuo pultit? Itellä samanmoisia oireita.
  9. Ok. Pitää vaihtaa nuo tulpat varulta. Olivat muuten huollossa laskuttaneet 76euroa tulpista... viittiikö joku heittää tuon tulpan tyypin niin voin töiden jälkeen hakee uudet jostain.
  10. Mini kävi huollossa ja siellä oli vaihdettu öljyt,remmi,suodattimet ja tulpat, niin on alkanut esiintyä nykimistä kiihdyttäessä. Voiko vikaa olla esim puolissa tai tulpanjohdoissa? Pystyykö nuita puolia mitenkään testaamaan? Vikaa ei ehkä esiinny kuin vasta lämpimällä koneella. Joskus myös lähtee hankalasti käyntiin puolilämpimänä.
  11. Sopiiko mini cooper s alle vanteet 17x7.5 et 25?
  12. Kiitoksia näistä neuvoista! Pitää ottaa yhteyttä tuonne modificarsille.
  13. Minkä takia ettii jostai muualta? Itelle on ihan hepreaa nuo ulkomaan tilaukset. Voin jollein kaljapäkin tarjota vaivanpalkkaa joka toimii konsulttina noihin tilauksiin:)
  14. Ok. Oisko heittää jotain paikkaa mistä sais hommattua ton kiinteän vauhtipyörän ja kytkinpaketin? Missä hinnoissa nuo on?
  15. Täytyypä tarkistaa toi mutteri. Minkälainen homma on laatikon irroittaminen ministä esim korjaamolla viekö työ tunteja vai päiviä? Mitä kaikkea tuonne kannattaisi samalla kertaa uusia? Osaisi hommailla tarvikkeet valmiiksi. Autolla ajettu 150tkm
×
×
  • Luo uusi...