Jump to content

uatu

Jäsenet
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 933 profiilin katselua

uatu's Achievements

  1. uatu

    R53 ääniä alustasta

    Rengas on kiinni. Tutkin alustan/renkaan tuennan kiinnityksetkin. Mutta ongelma ratkesikin kun tarkistin moottorin kiinnityspultit. Yhden niistä sai sormilla auki, ilmeisesti oli asentajalla kytkinremontin lomassa jäänyt tiukkaankiristys tekemättä. Pienen testiajon jälkeen ei kolinoita.
  2. Nyt on ruennut Minin alusta pitämään ääntä. Kun laittaa vedon päälle eli lähtee liikkeelle, vaihtaa vaihdetta tai mottorijarrutukselta painaa kaasua, kuuluu apparin etupyörän tienoilta selvästi kuultava napsahdus. Aivankuin jossain olisi välystä tai löysällä. Onko ideoita tuollaisesta, vetari, pusla..?
  3. Käsittääkseni ei ota antennista. Lueskelin netistä ja vuosimallista riippuen sensori olis joko taustapeilin ja katon välissä, apukuskin puolella "kick" paneelin alla tai kontissa apukuskin puolella muovipaneelien alla. Oisko sitten vaan huono yhteensattuma tuo kuvailemasi toimimattomuus...
  4. Myydään: http://www.nettiauto.com/mini/cooper-s/7298986
  5. Esim. Ebaysta uusi piirikortti (tai koko säädin), joka vanhan avaimen kuoriin. Sitten ohjelmointi ja pitäisi pelittää.
  6. Oven sisältä todennäköisesti rikki keskuslukitus moottori vai mikä sen nimi nyt olikaan. Näin siis omassa tapauksessa. Juuri kolvasin omaan avaimeen uuden akun vanhan tilalle. Ohjelmointiin onnistuu ihan kotikinstein, menee jotenkin näin: Mene autoon ja sulje ovi. Laita avaimet virtalukkoon. virta päälle, samantien pois ja avain pois virtalukosta. Paina oven aukaisunappi pohjaan (pidä pohjassa) ja paina oven sulkemisnappia kolme kertaa, jonka jälkeen vapauta oven avausnappi. Onnistuneen koodauksen auto ilmoittaa käyttämällä ovia lukossa.
  7. Tuohan onkin hyvä sivusto, kiitoksia. Näyttäisi olevan todella yleinen vika näissä. Kerkesin jo purkaa ovipahvin pois ja katsoin mikä tilanne. Tarttee tilata jossain vaiheessa se mötikkä sinne sisälle.
  8. Cooperissa on nyt sellainen vika päällä että kauko-ohjaimesta muut toiminnot toimii normaalisti paitsi kuskin ovi ei aukea. Säätimestä ovet siis menevät lukkoon, mutta kuskin ovi ei aukea. Ovesta kyllä kuuluu ääni että jotain tapahtuu, mutta nuppi ei vaan suostu nousemaan ylös.
  9. Ostan R53 alkuperäisen aux piuhasarjan. Uatu85@gmail.com 0456388671
  10. uatu

    R53 kytkin ongelma

    Kiitos teille. Laitan kyllä uuden kytkimen ja vauhtipyörän tilaukseen. Olisiko kenties Clutchmasters FX200 kytkin oiva valinta uudeksi kytkimeksi? Enää oikeastaan ongelma onkin tuo vauhtipyörä. Onko todella niin, että suosisitte kiinteää vauhtipyörää 2-massaisen sijaan? Aihetta hieman lueskellut tuolla brittipuolella ja kiinteää moittivat äänekkääksi.
  11. uatu

    R53 kytkin ongelma

    Elikkä kytkin luistaa R53 Minissä. Ongelmana onkin, että luistamista ilmenee lämpimänä ja yli 3000 kierroksen. Kylmänä ei siis mitään ongelmaa isoillakaan kierroksilla, mutta kun lämpiää tarpeeksi alkaa kytkin luistamaan kun kierrokset ylittävät 3000. Onko kellään tullut samanmoisia ongelmia vastaan? Paikallisella huoltamolla arvelivat, että voisi johtua esim. kampiakselin stefan vuotamisesta, mutta tuskin selittäisi ainakaan noita korkeisiin kierroslukuihin liittyviä luistamisia?
×
×
  • Luo uusi...