Jump to content

FD100L

Members
 • Posts

  891
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

FD100L last won the day on December 20 2021

FD100L had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tampere
 • Interests
  Autourheiluharrastus
  Musiikki säv/ sov.
  konservointi
  Freelancer
 • Garage
  Mini Cooper R50
  Austin Metro (2kpl)
  Ford Transit matkailuauto

Recent Profile Visitors

5,228 profile views

FD100L's Achievements

 1. Olisi ylimääräisenä Austin Metro aluvanteet. Great Britain 5J 12" "isoreikäiset". yht. 50 eur. / tarj. p.0400-424976/ Yv.
 2. Clubman lasikuitunokka olisi nyt ehkä tarjolla kun ei omaa tarvettakaan tällä hetkellä ole. p. nollaneljäsataa 424976 Tarjousten perusteella.
 3. Kaikki Classicit on nykyisin coopereita, ellei ässiä! Osuma näyttäisi siltä, että on vaan ajettu ulos?
 4. Muutamia Maileri harrastajia on tälläkin palstalla mm. "Jyppe" . Lähetin hänelle viestiä jos ei ole ilmoitustasi huomannut. Voisin toimia tarvittaessa välittäjänä jos tarvetta on. terv. Juha
 5. 1 3/4 Maniflow tai sitten laitan tuohon 40 mm yhden pöntön lisää. https://www.maniflow.co.uk/index.php?view=product&from=196&product=1412
 6. Ok. Ei sitten ollukaan läpivirtaava? Luulisi, että toi Maniflow on läpivirtaava, pitääkin muistaa tarkistaa jos tuon tyyppistä hankkii, thanks!
 7. Näyttäisi 35J startin hiiliä olevan ainakin saatavilla esim. Brittiosa. 35G hiiliet hakusessa. Muistaako joku tai tietääkö näiden suorakaiteenmuotoisten hiilien mitat?
 8. Kerran teki talvella saman, ei auennut ovi sisäpuolelta, mutta ei mennyt tosin veltoksi ihmettelin samaa kun vaijeri ehjä. Varmaan itse lukossa vika, en omassa tutkinut sen paremmin kun alkoi itsekseen toimimaan kun purin sisäverhoilun ja ruiskutin voiteluainetta lukkoon.
 9. Luultavasti löytyy vielä vanhoja varastoja, siksi kyselin. Hyvin harvoin on eristeet menneet, nytkin vm. -64 startti käytössä ollut vuosia, uusia hiiliä ja puslat pitäisi löytää varoiksi. Pendix ei yleensä hajoa. E: Vaihtamisen järkevyydestä en kysynytkään, kiitos.
 10. Saako ja mistä nykyisin? Molempia olisi tarvis, niin kolmiomuotoisia kuin neliö/ suorakaide.
 11. Juu, kahdella pöntöllä pitäis olla.. Siellä on nyt itse kasattu 40 mm putki, Minitronin peltipakosarjalla ja yhdellä läpivirtaavalla pöntöllä, ihan toimiva muuten, mutta ympäristöä ajatellen.. E: Voishan tuohon lisätä vielä sen yhden pöntön keskelle.
 12. Saakohan näitä putkia, tai vastaavia muualta kun saarelta? https://www.maniflow.co.uk/index.php?view=product&product=1414 (Brexit vaivaa nimittäin?)
 13. Juu, hukkasin sun puh.nron ku vaihtu puhelin. Kyllä se jossain lapullakin piti olla.. ?? Kaiuttimet kiinnostaisi edelleen, laittaisin Metroon. Radio saattaakin olla liian moterni? (hankala asennettava, en osaa/ viitti)
×
×
 • Create New...