Jump to content

FD100L

Members
 • Posts

  904
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by FD100L

 1. Jep, alunperin siellä, mutta voi olla myöhemmin meistetty muuallekin koska toi lattia on korroosiolle altis paikka. esim. moottoritilan vinotukeen.
 2. Juu, eli tämä: XA252-362915A alumiinilätkässä on valmistenumero. Pitäisi olla meistettynä myös.
 3. Mulla tuli mieleen Matkailuautojen ja -vaunujen koritiivistyksissä käytetty butyylimassa. Ei kovetu jää joustavaksi ja pystyy helposti purkamaan kuitenkin. Kuitenkin noi korisaumat pitää tiivistää, ehkä sillä kotelomassalla ja toi koko tila pitäis päästä tuulettumaan (kondensio) sisäkautta tavaratilaan esim.
 4. Saisikohan lisäksi mitenkään kosteuden pääsyn estettyä tuonne, taitaa olla mahdotonta? Kotelomassa varmaan ainakin kannattaa laittaa.
 5. Moi, "Classic" -osastolta voisi löytyä paremmin?
 6. FD100L

  Tuulilasi!

  Tuulilasi saapunut, tai noudettu. Sitten enää asennus paikalleen!
 7. FD100L

  Tuulilasi!

  Missä yhtiössä noin pieni omavastuu?
 8. FD100L

  Tuulilasi!

  Päivää, mistä olette hankkineet tuulilasin Mini R50? Ja olisiko hintatietoja pelkkä lasi/ lasi ja asennus?
 9. Saattaa olla, ei kuitenkaan täyttä sarjaa. Pitää kaivella varastoja..
 10. Olisi ylimääräisenä Austin Metro aluvanteet. Great Britain 5J 12" "isoreikäiset". yht. 50 eur. / tarj. p.0400-424976/ Yv.
 11. Kaikki Classicit on nykyisin coopereita, ellei ässiä! Osuma näyttäisi siltä, että on vaan ajettu ulos?
 12. Muutamia Maileri harrastajia on tälläkin palstalla mm. "Jyppe" . Lähetin hänelle viestiä jos ei ole ilmoitustasi huomannut. Voisin toimia tarvittaessa välittäjänä jos tarvetta on. terv. Juha
 13. 1 3/4 Maniflow tai sitten laitan tuohon 40 mm yhden pöntön lisää. https://www.maniflow.co.uk/index.php?view=product&from=196&product=1412
 14. Ok. Ei sitten ollukaan läpivirtaava? Luulisi, että toi Maniflow on läpivirtaava, pitääkin muistaa tarkistaa jos tuon tyyppistä hankkii, thanks!
 15. Näyttäisi 35J startin hiiliä olevan ainakin saatavilla esim. Brittiosa. 35G hiiliet hakusessa. Muistaako joku tai tietääkö näiden suorakaiteenmuotoisten hiilien mitat?
 16. Kerran teki talvella saman, ei auennut ovi sisäpuolelta, mutta ei mennyt tosin veltoksi ihmettelin samaa kun vaijeri ehjä. Varmaan itse lukossa vika, en omassa tutkinut sen paremmin kun alkoi itsekseen toimimaan kun purin sisäverhoilun ja ruiskutin voiteluainetta lukkoon.
 17. Luultavasti löytyy vielä vanhoja varastoja, siksi kyselin. Hyvin harvoin on eristeet menneet, nytkin vm. -64 startti käytössä ollut vuosia, uusia hiiliä ja puslat pitäisi löytää varoiksi. Pendix ei yleensä hajoa. E: Vaihtamisen järkevyydestä en kysynytkään, kiitos.
 18. Saako ja mistä nykyisin? Molempia olisi tarvis, niin kolmiomuotoisia kuin neliö/ suorakaide.
 19. Juu, kahdella pöntöllä pitäis olla.. Siellä on nyt itse kasattu 40 mm putki, Minitronin peltipakosarjalla ja yhdellä läpivirtaavalla pöntöllä, ihan toimiva muuten, mutta ympäristöä ajatellen.. E: Voishan tuohon lisätä vielä sen yhden pöntön keskelle.
 20. Saakohan näitä putkia, tai vastaavia muualta kun saarelta? https://www.maniflow.co.uk/index.php?view=product&product=1414 (Brexit vaivaa nimittäin?)
 21. Juu, hukkasin sun puh.nron ku vaihtu puhelin. Kyllä se jossain lapullakin piti olla.. ?? Kaiuttimet kiinnostaisi edelleen, laittaisin Metroon. Radio saattaakin olla liian moterni? (hankala asennettava, en osaa/ viitti)
 22. Hienoa, ei tarvi katsastuksessakaan enää katsastmiehelle selitellä Metron takakelkkaa, et miks se on hitsattu!
 23. Kiitos ja toi osanumero on hyvä tietää.
×
×
 • Create New...