Jump to content

FD100L

Jäsenet
  • Viestit

    932
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    10

Käyttäjän FD100L kaikki viestit

  1. Löysälle ei saa jättää, vaan aina oikeaan momenttiin!
  2. Onko jollekin jäänyt nurkkiin Hydrogas -jousielementtejä, olisin kiinnostunut. Juha
  3. Kunnostuskelpoisestakin 1300/1100 moottorista saa vähintään 500euroa, että pelkkää kantta ei kannata alkaa myymään. Paikallisiin Mobilisteihin kannattaa olla yhteydessä, siellä on nuorempaakin väkeä jotka harrastaa monia automalleja ja jotka eivät ole luonnollisen poistuman kautta kovin pian vähenemässä.
  4. Laita mieluumin jonnekin sisälle/ katon alle talteen, myöhempää innostusta odottamaan.
  5. Tämän syksyn -23 ratapäivä milloin?
  6. Jep, jotain vain irtosi, pystyy luultavasti korjaamaan. Usein nämä pystyy korjaamaan esim. toimimattomuus saattaa johtua käyttämättömyyden puutteesta. Ei kannata ensimmäisenä mennä tilaamaan uusia osia.
  7. FD100L

    Jarruongelma

    Niin mutta mä kysyinkin, että koetitko pumpata painetta? Pitäähän se mäntä sietä kuitenkin ulos saada, joskus vanhatkin on tosi jumissa. Esim. hydron pumppu!
  8. FD100L

    Jarruongelma

    Koetitko pumpata painetta?
  9. FD100L

    Mini 1000 vm. 1978

    Mulla on reiät porattu sopivan kokoiseksi osakierrepultille jossa lukitusmutteri.
  10. Ostin biltemasta syksyllä ja Jumperissa hyvä, mutta ei kyllä sovi Miniin ja lasiin imukupillahan tämäkin on: https://www.biltema.fi/toimisto---tekniikka/puhelintarvikkeet/puhelimen-pidikkeet/magneettinen-puhelinpidike-2000042893 Mutta nyt siellä näyttäisi olevan muitakin malleja jotka ei tule lasiin ..ja sittenhän on tämä "Mokky" https://www.mokky.fi/products/cadevota-magnetic-phone-holder?variant=40151054385360 E: Nää vaatii myös puhelinkotelon takakanteen sen liimattavan metallilevyn myös.
  11. FD100L

    Kohta savut?

    Huh, huh. Erikoinen kirjoitus, en ole näillä palstoilla vastaavaa kohdannut? Yleensä jos Mini palstalta apua tarvitsee niin sitä on myös saanut.
  12. Juu, Ilkka Lindstedt TD koneistamo Turku Puh.no YV _llä
  13. No niin jos ei porausta ja vanhoilla männillä niin.. Palotilan kannesta joutuu kuitenkin mittaamaan. Mielenkiinnosta, mtäpä sait puristussuhteeksi?
  14. Ei se tila sitten kovin kuiva voi olla, tuuletusta/ ilmanvaihtoa lisättävä..
  15. ..ja pieniltä uudempaan Miniin. Ei vaan onhan 15" kyllä ok. Missäpäin Suomea?
  16. Joko kysyi Ilkalta Turusta? Sieltä selviää, kannattaako korjata vai hankkia ehjä/ kunnostettu?
  17. Kysy TD -koneistamo Turku. Tuntee ainakin Minit.
  18. FD100L

    Kierretappi kysymys

    Moro, pitää tarkistella, mulla on iso laatikollinen tuumasia kierretappeja ja pakkoja.
  19. Ongelmahan on se, että mulla ainakin on puhelimessa kotelo ja se ei yleensä sovi näihin telineisiin, ainoaksi vaihtoehdoksi jää magneetti.
  20. Ok. Sitten ainoa vaihtoehto on tuo irroitettava koukku. Kannattaa tarkistaa vielä saatavuus.
  21. Hätäisesti vaan tsekattu tuolta: https://www.rameder.fi/vetokoukku/vetokoukut/?stoken=64C01CC4&lang=11&cnid=527b66a392c3f29bb64684883ac7af1d&actcontrol=alist&cl=alist&fnc=setTecDocVehicle&type=33076&criteria[20][26]=buildyear&criteria[buildyear][mm]=7&criteria[buildyear][yyyy]=2012 E: Joskushan on muuten sähköt jätetty asentamatta jos käytetään vain juuri polkupyörän kuljetukseen.
  22. Moi, minkä vuoksi kiinteä ei käy? Ainakin näyttäisi olevan saatavissa tuohonkin malliin molempia kiinteä ja irrotettava Clubman 2012, mutta voihan olla niissäkin eroja? Tästä joku tietävämpi varmaan jatkaa..
  23. Tuntuisi tuo "kotelo" takalamppujen takana melko suljetulta, pääsekö se kunnolla tuulettumaan? Otin omastani sisäpuolelta ne avattavat luukut nyt irti, tekiskö niihin jotkut aukot/ritilä jossain vaiheessa, mitä mieltä ollaan?
  24. Jotkut on purkanu ylätukivarren pois niin sittenhän onnistuu, itse en ole tehny niin. Mulla on itse tehty jousipuristin pitkästä pultista min. 8.8. Tarvitaan ainakin jatkomutterit, aluslevyjä ja sopiva painelaakeri ym. ym. On siinä rakentamista, mutta sittenpähän on työkalu jatkossa taas valmiina.
×
×
  • Luo uusi...