Jump to content

olut-

Members
 • Posts

  104
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Garage
  austin mini 69
  Triump Herald 70
  Kavasaki 450 LTD 86
  Mb 2009
  ford 2013

Recent Profile Visitors

2,852 profile views

olut-'s Achievements

 1. Kiitos Turbo 69 Neuvoista .Purin jo monenen kerran taas kytkin paketin ja kasasin uudelleen en tiedä mitä tein tai mikä oli vikana mutta sain ku sainkin pelittämään sen. nyt ei enää luistanut vaan saan vaihteet narahtamatta päälle.Eli on säädöissä ok. Nyt ei kun loput hilkkeet kasaan ja katsastukseen. Tosin viikonloppuisin ehtii laittamaan mutta nyt näyttää että tänäkesänä vihdoin liikenteeseen.
 2. Ei ole ollut ajossa minulla vielä ikinä . Ajattelin jos nyt tänä kesänä mutta.... Siis Kytkin toimi mutta rikka oli palasina . remotin jälkeen kytkin ei toiminut. tehdyt toimen piteet. Vauhti pyörän kiinnitys pultista oli mennyt kierteet. jonka seurauksena oli rikka niin kovilla ettei kestänyt. Tehty uudet kierteet ja hommattu sopiva kierteinen pultti pitämään prikan ja vauhtipyörän kiinni. samalla vaihdettu uusi kytkin levy. ja paine laakeri. Laakeri laitettu niin kuin vanha oli . (akselin päässä ettei akseli tule laakerin kehästä yli. ennen kytkin toimi nyt vielä ilmaan ja yritän säätää jos toimisi . mikä ensiö ratas. vauhtipyörä meni helposti paikalleen.
 3. kyllä on pohjassa ja oikein päin
 4. Jarruputkien ja jarrujenlaittoon . Ajelivat sillä että jarrut hioituisi kohdalleen ja kun menin hakemaan sanoivat ettei saa enää autoa käyntiin. ja siitä tämä homma sitten alkoi.
 5. Moikka, vastailen isäni puolesta. - kytkimen osat mitattu tönärillä ja kaikki uudet osat ovat saman kokoisia. - asetelma purettu ja varmistettu että osat ovat oikein päin ja oikeassa momentissa. -asetelma asennettu koneeseen ja asennuksen jälkeen kytkin kantaa, (vaihde päällä moottorissa männät ei liiku renkaita pyörittäessä) -4 vaihteella moottorissa männät hieman pyörähtää mutta silti tuntuu kuin kytkin olisi pohjassa ja luistaisi. -auto tullut korjaamolta tässä kunnossa, voisiko vika olla voimansiirrossa vaihdelaatikolta moottoriin
 6. Kyllä on kaikki osat oikein päin. kytkin luistaa.nyt on sellainen tilanne ettei kytkin ole loppuun asti kasattu vaan paine asetelma on näkyvissä , ja kun laitat vaihteen päälle ja pyörität renkaista niin moottori ei pyöri. auto siis ilmassa etu päästä 4 vaihteella moottori pyörii vähän ihan kun kytkin olisi alas painettuna koko ajan eli se luistaisi olisiko vinkkejä tähän
 7. Ensin Kiitän kaikkia minua auttaneita. Menin rohkeasti tulta päin ja vaihdoin samalla kytkin levyn ja paine laakerin + rikan joka piti vauhtipyörän ja kytkimen paikallaan (siinä oli vika kytkimen puolelta rikasta lähtenyt "korotukset pois" mutta nyt tuli sitten uusi ongelma? Ei riitä säätö varat kytkimen säädöissä, eli ei mene vaihteet päälle käynnissä ollessa . Ei siis kytkin irroita. Mielestäni ei tarvitse ilmata, koska purettu pääsylinteriä pois ottamatta.mikä meni teidän mielestä vikaan? mitä nyt teen?
 8. eli ylläolevasta kuvasta toi peltinen levy joka on 3 pultilla kiinni voiko ottaa irti vai lenteleekö sieltä jousia ym. pitäisi saada vauhtipyörän mutteri esiin että voisi yrittää napakkaa iskua jos se sitten aukeaisi. Nyt ei voi lukita moottoria että se ei pyörisi koska rikka on varmaan rikki koska se ei lukitu .
 9. Moi Kaikille Nyt on kytkin koppa irti ja vauhtipyörän mutteri on ollut kiinni jos yritän lukita vauhtipyörän rattaasta .Ettei mutteri pyörisi, niin vauhtipyörä pysyy paikallaan mutta mutteri ei lukkiudu vaan pyörii ? siinä on seuraavaksi sellainen kullan värinen pelti, onko siellä jousia että uskaltaako sen avata / saako sen laitettua ehjänä pakettina takaisin. ilmeisesti syvemmällä täytyy olla jokin lukitus homma että vauhtipyörä lukkiutuu jos se lukitaan ja mutterin voi avata. hihna pyörien päästä kun yrittää lukita pyörimisen niin mutteri aukeaa hihnapyörän päästä. Miten saan lukkoon ettå voi aukaista kytkimen pään mutterin. eli se on tosi lujassa /kiinni vika ei ollut siinä mutterissa.
 10. No nyt tuli sellainen ongelma että vauhti pyörä pyörii hutia eli ei pyöritä konetta mutta kun kytkintä painaa niin vauhtipyörä menee paikalleen ja kone käy onko joku säätö homma vai missä vika otin startin pois ja huomasin että vauhtipyörä pyörii ja ei pyöritä konetta mutta kun painan kytkintä niin johan se rupee pyörittää konetta käy hetken tyhjä käyntiä ihan normaalisti ja vähän ajan päästä rupee röpöttämään kunnes sammuu missä vika?
 11. NO jos tuohon hintaan lähtee en ennenää empisi Ei niitä ole aina tarjolla.
 12. APUVA APUVA Kertokaa hyvät ministit miten etu jarrukenkien jouset tulee nyt ei ymmärrä .varmaan ihan helppoa mutta nyt ei minun mukavuus alueeella, Miniä ajettu talliin ja ulos ja kengät aivan soossissa . otin rummun pois ja kengät löysällä ja siivo sen mukainen.meinasin ilmata jarrut mutta ilma ruuveja ja letkuja katkeili joten uusia osia tilattu ja tullut mutta nyt tällein. Kuvina ohje kirjoista että HÖLMÖKIN tajuaa (jouset) eikö kaikki jouset tule jarrukilven puolelle..Projekti ollut jäissä mutta aattelin loppu kuusta päästä leimalle
 13. Vaimo sattuu olemaan verhoilija niin sieltähän sitä verhoilut hommataan. Ei ole kumpikaan en tykännyt siitä kuvioinnista ,.tää on vähän paksumpaa nahkaa silvertex /plata.Päädyin tähän koska en museorekisteröi.( on ihan harraste peli) Penkit on tässä vaiheessa laitoin muutaman kuvan kyllä se taas tästä lähtee.
 14. No nyt se taas lähti valmistumaan meinaan että pitkän tauon jälkeen tapahtui jotain pientä. Sain etuoviverhoilut ja etupaneelin (mittariston) verhoillut paikalleen . Penkit ei vieläkään valmiit. mutta jo hyvällä mallilla tulossa
×
×
 • Create New...