Jump to content

Hanna

Jäsenet
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

Hanna's Achievements

  1. Heissan, Clubmanistani, S, vm. 2012, hajosi kuljettajan ikkunan nostinmekaniikka. Mitähän se osana ja työnä kustantaa? Sain merkkiliikkeestä aika suolaisen hinta-arvion (n. 290 e työ + n. 460 e osat). (Noh, Minin korjaus maksaa aina....) Löytyisiköhän tälle - sekä mahdollisille tuleville korjauksille (onhan kyseessä jo ikääntynyt Mini) - osaavaa tekijää, ihanteellisesti Tattarisuo-Malmi-alueelta? Hovihankkijani HMC Huolto juuri ikävästi muuttaa Espoon perukoille. Olisiko siis vinkkejä tekijästä? Tällainen case siis kyseessä: Laskin ikkunaa, ja kun ikkuna oli yli puolivälissä alaspäin, kuului räks ja oven sisältä kilin kolin. Jotain meni mekaanisesti rikki. Ikkunannostomoottori hyrrää kyllä, kun ohjainvipua käyttää. Sain ikkunan keploteltua ylös: kun ikkunavivusta ikäänkuin laski ikkunan alimmilleen (ikkuna ei kyllä siis liikkunut alaspain, mutta moottori hyrräsi, kunnes olis mielestään alhaalla), tällöin ikkuna nytkähti pari senttiä ylöspäin. Tällä tavalla ja käsin auttelemalle sain kelpoteltua ikkunan nyt sopivasti kiinni.
  2. Ooo, kiitos @skithund kuvista! Nyt näyttää päheeltä! Kiitos telinesuosituksesta! Menin jo tilaamaan tämän: https://www.hubauer-shop.de/en/original-bmw-bicycle-roof-rack-82722472965.html (Toiv tuo sopii ja toiv on kätevä!)
  3. Joo, en heti vaihtais. Uudempaan, koukulliseen ja panoraamakattoiseen kyllä. Kiitos rekkarikilpi-asiasta. Yksi vaihtoehto pois pelistä. Ratkaisu taisi löytyä: tähän saa kattotelineen, näin: https://www.hubauer-shop.de/en/roof-rack-82712149225.html (Kiitos HMC Huollon! )
  4. Äh, en ole vieläkään saanut mitään aikaiseksi tämän suhteen. Nyt kyllä kaikki mahdollisuudet ja avut olisivat kullan kalliit. Kysymyksiä / pohdintoja / vaihtoehtoja: 1. Vetokoukku. Auton arvo on 10 000 erppaa (parhaassa tapauksessa), joten yli tonnin vetokoukkukeikkaa + 300 pyörätelineeseen ei tekisi mieli maksaa. Itse en osaa koukkua yms. missään tapauksessa asentaa. Tässä autossa on myös joku madallussarja... 2. Kattoteline. - Tässä Minissä ei ole ns. avoimia kattokaiteita, joiden ympäri saisi kattotelineet. Ei myöskään mitään kiinnityspisteitä. Katon sivuilla on kyllä "profiilit", nysät. Tyhmä kysymys: Niihin tuskin saa kattotelinettä? Eli se on poissuljettu vaihtoehto. - Autossa ei ole takaovia (ainoastaan pelkääjän takana se jännittävä puolikas ovi). Eli ei saa kattotelineitä kiinni myöskään oviaukkoihin. 3. Teline takakontin oviin? Rekisterilaatan taakse kiinni? - Takakontti on kaksi eripuolille avautuvaa ovea. Eli ei saa pyörätelinettä, joka asennettaisiin yhteen ylöspäin avautuvaan takaluukkuun. - Muttamutta! Voisikohan sellaisen saada viriteltyä, esim. tällaisen Thulen hanging -telineen? https://www.verkkokauppa.com/fi/product/682795/Thule-OutWay-2-Hanging-pyorankuljetusteline Vaikka toki Thulen mielestä tuo ei tietenkään sovi. - Entäpä pakettiautoon asennettava ratkaisu? Kiinnityspiste haetaan rekisterilaatan takaa. Esim. https://www.rameder.fi/165837 tai https://www.rameder.fi/159014 Taidan ajatella nyt Minini turhan isoksi, eh! Uhkaa mennä auto vaihtoon.
  5. Missä tästä on tietoa? Lähde? Ohjekirjassa on maininta, että osassa malleista on irroitettava koukku, mutta tässä sitä ei ole. Merkkihuolto sanoi, että kiinteää koukkua ei tähän saa. En ymmärrä, miksi. Yhtenä syynä oli, että peruutustutka villiintyy. Hmm?
  6. Tsau! Sattuisiko teiltä löytymään ratkaisua yhden polkupyörän säännölliseen kuljettamiseen vm. 2012 Clubmanissa? Pohdintoja: - Tähän Clubmaniin ei kuulu vakiona irroitettavaa vetokoukkua. - Kiinteä vetokoukku ei ole merkkihuollon mielestä mahdollista. - Kattotelinettä en haluaisi, koska pyörän nostaminen katolla tuntuu liian isolta hommalta. Ja katolla kuljettaminen isossa vauhdissa hirvittää. - Sisään pyörä ei mahdu. -> Olisiko mahdollista Clubmanin takaluukkuun viritellä pyöränkuljetustelinettä? Onko tällaisia markkinoilla? Missä? Onko kokemuksia? Onko itse modattuja ratkaisuja?
×
×
  • Luo uusi...