Jump to content

Jukka Rantala

Jäsenet
  • Viestit

    34
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

Jukka Rantala last won the day on 16. Heinäkuuta 2019

Jukka Rantala had the most liked content!

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

Jukka Rantala's Achievements

  1. On olemassa erikseen tiivisteiden vuotoon tarkoitettua ainetta myös.Esim Red Line Seal Saver.
  2. Jukka Rantala

    Jakohihna

    Tilasin auto 24 makso kiristin 16e.Mut siinä oli muutakin osaa kun ei pelkää rahdin takii kannata ostaa.
  3. Takka.Juu ohjaus tehostin tohon on uusittu joku vuosi sitten.Mä kyl epäilen murrosnivel juttua.Viime kat oli jo sama klappi ja auton alusta nivelet kelpas ainakin katsurille eikä puhunut klapista mitään.Mua se ei haitaa enään kun tottunut.Mutta kuinka pahaksi se voi tulla.
  4. Moikka.ratissa pienehkö klappi mitä pitäis tehdä.Katsastuksessa eivät puuttuneet.Itse olen tottunut siihen.kysees One 03.
  5. Juu se voi olla :)Mutta ei ole enään ääntä pitänytkään,Liekö ottaanut isommasta rasituksesta äänen.Kaikki pelaa viä ainakin.
  6. Okei Kiitos Igor.Kävin eilen Turusta Helsingissä hoitamassa asioita niin takasin tullessa rupes vähän niin kuin vihellyksen tapainen ääni kuuluun mootorin apulaiteiden puolelelta ei kova ainakaan viä.Itse epäilin moniura hinan kiristäjää tai laturi.Oleko itse kokenut vastaavaa,et mistä saatais tulla.Pienen jäähdynnän jälkeen vaimeni.Ei mitään vika valoja pala.Kiitos
  7. Kiinostuksen vuoksi kun ei ole ollut viä tarvetta vaihtaa mutta viime katsastuksessa vähän vihjas et seuraavien palojen yhteydessä uudet levyt vois laittaa samalla.Niin se että käsi jarru onko siä pienet kengät vai onko se samassa palojen kassa.Myös se että ilman piuhojen ettimisiä millanen valo on kyseessä jos on kulumis ilmaisin merkki valo.Kyyses siis Mini One v.03. KIITOS.
  8. Moi.Ajoin auton lämpimäksi ja aukasin suodattimen ihan helposti.Tässä on metalli kuori.Nyt on jo ollut uudet öjyt jonkun aikaa..
  9. Moi.No ei luulis laittavan toi nyt on vaan kaukana vuotavasta kun ei ees korjaamo uskalla avata.Öjyil ajettu n.6 tonnia tarvii hommata vaan itse se kansi nyt ainakin varoiks valmiiks kun vien sinne missä ovat sen kii viimen laittaneet.No eipä oo ennen tämmöstäkään tapausta vastaan tullu:)Kiitos kaikille mukana olleille..
  10. Moi.kaikille oli tossa kiireitä en ole päässyt vastaan.Niin metalliselta tua mun Onenkin kotelo näytää.Olin korjaamolla avatuttamassa ja siä kolme miestä pähkäili et ompa kii veretty 21 Nm pitää kuulemma.Käski mennä sinne missä on viimeks huolto tehty jos menee jalka tai kuori rikki aukastaessa.Kehuvat et auki saavat mutta omal vastulla.En halunnut jalka mieheks kun öljyillä voi kyllä viä ajaa ei niin ajetut.Se missä viime huolto tehty niin ei ihan lähellä.Kuorta ei meinaa löytää mistään muualta kun merkki liikeestä.Sotin tännään mekkiliikeen vraosa puolelle melkein 36e.pidän kalliina.Tässä vähän puun ja kuoren välissä jos meen sinne missä huolto viimeks tehty niin taatusti eivät saa osia hommattua heti pahemmassa tapauksessa jalka murteella.
  11. Tervehdys.Vinkiä mitä tehdä kun korjaamon äly pää veti suoattimen kuoren niin kii että nyt on kii niin että ei normisti aukee.Pelkään että jalka voi murtua jos käytää liikaa voimaa.Tossa katsellut ei oikein myynnissäkään missään.Ala kautta tuntuis pystyvän kyllä vaihtaan.Autaisko se että irrottaa jalan ensin.Oisko se jotenkin helpompi saada auki vaikka hieman lämpöö.Siis kysees 03 mini one.
  12. Jukka Rantala

    ovi kii

    Moikka Mini One 03 ovi ei aukea aina sisältä eikä ulkoa.Sisä kahvasta kun tekee varovasti toistoja niin aukee.Koitanut öljytä lukon osii.Ulko kahvan nappi jää pohjaan välillä palautuu hitaasti takasin.Mistä ois helpoin alotaa..
  13. Ok.Se vähän mitä olen vaihtanut niin ei ole ollut koskaan ohjeita.Mutta hyvä tietää.KIITOS Mini 1380
  14. Hyvin suodattimen vaihto kuvitettu Pelicanpartsisa tästä suoriudumme Kiitos Mikcke.
×
×
  • Luo uusi...