Jump to content

Kardu

Jäsenet
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

Kardu's Achievements

  1. Kardu

    Mittarivalo

    Niinhän siinä kävi että kyseinen merkkivalo sammui itsestään ,, Kyllä se kytkin oli ihan ok ..
  2. Kardu

    Mittarivalo

    Siis minkä ottanut pois päältä ? Ilmeisesti tuo vikavalo littyy jotenkin jarru hommiin ,,
  3. Kardu

    Mittarivalo

    Ei pala rengaspainevalo vaan ainostaan tuo valo,,Kyllä taustavalot toimivat ei vaan ole viiksi semmosessa asennossa että palaisivat ,,
  4. Kardu

    Mittarivalo

    Mistähän alkas tutkimaan ko kyseinen valo välähti ruutuun ?
  5. Kardu

    Keskuslukitus

    Kiitos paljon tiedosta aletaanpa tutkimaan ,,
  6. Kardu

    Keskuslukitus

    Joo ei aukea keskikonsolin kytkimestäkään ., missä tämä actuator sijaitsee?
  7. Kardu

    Keskuslukitus

    Moi olisko täällä kukaan joka olisi touhunnut minin keskuslukon kimpussa ? Ongelma ettei hanttimiehen puoleinen ovi avaudu kaukosäätimellä .. Ja vielä missähän fyysisesti sijaitsee Keskuslukituksen moottori ?
  8. Pitkän tutkimuksen jälkeen todensin että takaluukun kahvan mikrokytkin rikki ,, mitenhän on saakohan tuota kytkintä erikseen mistään ? Vai pitääköhän hommata koko kahva systeemi kahvoja kyllä löytyy missä kytkin mukana ,, halvimmillaan pikkusen alle satkun ,, Mikrokytkimessä on jotain lukuja ja kirjaimia mutta ei johda mihinkään ratkaisuun.
  9. Kardu

    Öljynpainevalo

    Niin vielä otin yhteyttä kannen myyneeseen liikkeeseen ,, tommonen vastus tuli ,, Löytyikin tuo auton rekisterinumero tuolta kollegalta. Tähän ei saa tilattua erilaista kantta MINI:n kautta. Öljynsuodatinkotelo on muuttunut erilaiseksi. On vaihdettava koko öljynsuodatinkotelo. Koko kotelolla on hintaa 161,44 , jossa tulee kansi mukana, toki hyvitämme jo maksetun kannen erotuksena tuosta. Eli tämä kansi mikä teille on tullut käy tähän uuden malliseen suodatinkoteloon ja siihen vanhanmalliseen koteloon mikä ilmeisesti on teillä nyt autossa paikoillaan ei saada tilattua kantta enään.
  10. Kardu

    Öljynpainevalo

    No niinpä näkyy pitääpä mennä wetterille juttelemaan asiasta ,,Löytyskö niiltä tuota toista mallia ..
  11. Kardu

    Öljynpainevalo

    Moi mulla oli kans ongelma tuon kannen kanssa ensimmäisen öljyn vaihdon yhteydessä oli tommoisen prikan edellinen omistaja laittanut. Ostin uuden pohjan wetteriltä no siinähän kävi niin että öljyvalo vilkkui ja ei muutako patentti pohja takaisin ja homma toimii taas .. Eli tämä ns alkuperäis kansi ei luultavasti paina tarpeeksi filtteriä .. Ps uusi kansi myytävänä ,,
×
×
  • Luo uusi...