Jump to content

sami_espoo

Jäsenet
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    2

sami_espoo last won the day on 25. Maaliskuuta

sami_espoo had the most liked content!

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

sami_espoo's Achievements

  1. Tarina jatkuu. Alkuvuodesta ohjaustehostin lopetti toimintansa. Tänään oli sen verran kuivaa että jaksoi ottaa tehostajan irti. Irroittaminen yllättävän yksinkertainen homma. Kolmella pultilla pumpunkehto irti,letkut ja kaksi sähköjohdot pois ja pumppu sylissä.Kannattaa imaista säiliö tyhjäksi ennen kun irroittaa letkut. Tehostin ihan täynnä hienoa pölyä(hiilistä varmaan),putsaus ja uudestaan kasaan. Uudet öljyt ja ilmaus. Taas toimii Ei ainakaan huomattavaa lisävikaa tullut vaikka ajettu muutama kuukausi ilman sähköpumppua.
  2. Löysin suomalaiselta romikselta.Hinta oli n30e Käytetty akseli mutta tuli kuntoon. Uutena Ebayn kautta aika kallis osa. Kun vaihdat sitä niin varo ettei ratti pääse pyörimään. Sain sen airbag spiraalin poikki sen takia.
  3. Juu Jenkki foorumilla ollut jollain sama syy ja ongelma. Uusi osa tilattu jo
  4. Moi Vaihdoin ohjausakselin ja ohjauksen jäykkyys katosi. Ja sain myös tehtyä uuden vian samalla.Remontin jälkeen kun piti ensimmäisen kerran kääntää ratti oikealle ääriasentoon kuului rusahdus ratin suunnalta ja syttyi mittariston keskella airbag logo punaisena. Voiko syynä olla että ratissa oleva airbag spiraali on päässyt kiristymään ja mennyt poikki(ratti päässyt pyörimään ilman akselia)(koitin kyllä välttää tätä). Perus obd lukijoilla ei tule mitään virheitä
  5. Okkei. On se kyllä naksunu jo pitkän aikaa. Pitää ottaa auto lämpöseen ja katsella.
  6. Moi Mikäs nyt on menossa Minissä hajalle. Ohjauksessa pykällystä kun lähtee kääntämään jompaankumpaan suuntaan.Tahmaisuus häviää noin puolen kierroksen jälkeen ja tuntuu taas toimivan normaalisti. Tehostin kyllä pitää ääntä kun kääntelee rattia. Sami
  7. sami_espoo

    Tuulilasi!

    Itse vaihdoin viime kesänä lasin r50:n missä on sadetunnistin ja lämmitys. Lasiliikkeen kaveri sanoi että vaihtaminen ilman vakuutusta todella kallis ja hintaa ei suostunut kertomaan. Lasin löytäminen oli jo oma haasteensa.Lopuksi löytyi jostain päin eurooppaa.
  8. Onnistuu laitto. Itse kun vaihdoin laturin ja piti käyttöhihna kiristää niin laitoin räikkäliinan väliin ja kiristin sillä kiristimen jos ei ole virallista työkalua siihen.
  9. Moi R50 mahtuu ottamaan laturin pois kun vaan irrottaa ylävesiletkun pois tieltä.
  10. sami_espoo

    Sisätilanpistoke R50

    Moi Laitoin omaan R50 lohkoon vastuksen alakautta ja ahdasta on.Vesitulppa on lohkossa kovaa kiinni.Lämpöpellit startin ympäriltä joutuu purkamaan pois tieltä. Läpivienti ohjaamoon löytyy apukuskin puolelta kaukalon takaa.Hanskalokero pois niin näkee mistä mennä läpi.
  11. Moi Tämmöinen vika tuli Miniin että kuskin ovi ei aukea kaukosäätimellä. Lukkoon menee normaalisti mutta kun avaa niin lukkotappi ei nouse muuta kun sisäkahvasta kaksi kertaa vetäsemällä. Avaimella saa oven kyllä auki. Sami
  12. Moi Itse ostin elementin Motonetista ja laitoin itse kiinni.Auto r50 ja aikaa meni pari tuntia kaikkineen.
  13. Laturi vaihdettu (olihan varsin ahdas vaihtaa ) ja taas Mini kulkee. Sami
  14. Moi Kiitokset neuvoista Kävin mittaamassa auton ja nollaa näyttää eli laturi vaihtoon ja kovaa ajoa. Sami
×
×
  • Luo uusi...