Jump to content

Seba

Jäsenet
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Seba's Achievements

  1. Seba

    Taas ohjaustehostinpulma

    Mahtuuko venkslaamaan hihnan takaisin sillai myös?
  2. Seba

    Taas ohjaustehostinpulma

    Katto lienee toiminut ihan hyvin jos sen kuuluu 15 sekunnissa mennä auki tai kiinni? Aika heikko esitys kyl jos alle 170tkm menee laturi. Mutta kai se on uskottava Tiistaina hajosi laturi pakusta ja heti perään ministä. Paku on kuitenkin lähes 400 ajettu niin se on ihan hyväksyttävää että osat alkaa poksuu.
  3. Seba

    Taas ohjaustehostinpulma

    Onko tuo nyt sit R52 kun on 2004 cabrio? Ihan perus 1,6 ei S
  4. Seba

    Taas ohjaustehostinpulma

    Okei. Näin mä vähän uumoilinkin. Pitää siis pistää akku latinkiin ja mittailla lataus paremmin. Vielä en oo ehtinyt tsekkailla kuinka paljon pitää purkaa että saa mokoman irti, onko kokemuksia kuinka veemäinen homma on tehdä pihassa vai pitääkö säästää hermoja ja kiikuttaa pajalle?
  5. Hellurei. Tuoreena ministinä heti kärkeen iski tällainen odotettuhko pulma. Olen foorumia aiheesta jo aiemminkin lukenut ja kun tehostin piti jo ääntä aiemmin niin oli tiedossa että kohta se sanoo sopimuksen irti ja eilen sitten tämä päivä koitti. Kysymys on lähinnä siitä että aluksi syttyi latausvalo ja sitten pimeni tehostin, mutta ihmetystä aiheuttaa se, että samalla auto lopetti lataamisen ainakin tupakansytyttimestä näyttävän jännitteennäyttäjän mukaan. Eli kun noissa nyt on sähköllä toimiva tehostin niin millä todennäköisyydellä se on nyt sitten tehostin paskana, vai menikö siitä laturi? Jos laturi kilahtaa niin ottaako se tehostimen pois päältä suoriltaan vai vetääkö tehostin hajotessaan jonkun oikarin ettei laturikaan toimi vai voiko ne lottoajan tuurilla mennä molemmat kerralla sököksi? Ei noussut savuja tai haissut palaneelta tai moista mitä täältä on lukenut väellä käyneen. Tilaanko sitten kerralla molemmat osat vai miten lähestyä ongelmaa fiksuiten?
×
×
  • Luo uusi...