Jump to content

2011 Mini Countryman sähköt


Simon

Recommended Posts

Perkele. Vaihdoin xenon-polttimot otsikon autoon, kun toinen meni pimeäksi. Otin akun negatiivisen navan irti ennen vaihtoa. Noh... Vaihdon jälkeen pitkät ei toimi, vilkut ei toimi, korkeussäädön testaus käynnistäessä ei toimi, osa keskipaneelin valoista ei toimi, väriä vaihtava sisävalaistus ei toimi. Karttalukuvalot toimii, mutta kattovalo ei. Vaihdoin takaisin vanhoihin polttimoihin ja samat viat.

Helvetti! Ideoita?

Link to comment
Share on other sites

Joo, tulee "tatti otsaa"....tuttavan E60 bemusta samaan tapaan turvalaitteiden SMG-yksikkö sai airbagin valon loistamaan pysyvästi... merkkiliikkeessä 1490€ osa,vaihtotyö ja koodaaminen, alkaa lähestyä "kahta kiloa"....pitäiskö alkaa kytkemään akkulaturi power-asentoon rinnalle varmistamaan irtikytkentä...

Link to comment
Share on other sites

No voi hevon helkkari... on se kumma jottei nykyään saa akkukaapeliakaan irrottaa ilman kylmää hikeä persiissä että mitä hajoaa kun tuikkaa kaapelin kiinni.

Sanoivatko yhtään mitään vinkkiviitosta miten tuolta boksin hajoamiselta voisi välttyä? Koska joka tapauksessa jossain vaiheessa meillekin tulee akun vaihto eteen tuohon Countrymaniin niin olisi ihan jees hyvä tietää mitä pitää "tehdä" ettei boksit mosahda...

Tietysti kipinää pitää välttää, eli kenkä äkkiä nopeesti kiinni akkuun ja ei saa kiinni-irti-kiini-irti -liikettä tehä, mutta onko muuta...?

Tuo meidän toinen käyttömobiili V50 Volvo on muuten veikeä kun tuikkaa akunkengän kiinni: isoolla kipinällä ja vilkut välähtää kun kenkää laittaa kiinni. Ja joo, se on ihan normaalia...

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
On 09/10/2017 at 09:08, Simon said:

Tampereelta löytyi purku-Countrymanista boksi. 70 euroa. Uusi olisi netin kautta ollut 500:n paikkeilla. Torstaina menee asennukseen. Enää en itse ala koittamaan.

Bemareista näitä on mennyt (toisaalta sama osa) juuri akun vaihdon yhteydessä.

Onko sulla tiedossa osanumeroa? Itsellä juuri kävi sama tilanne. Etsin tuota osaa niin en löydä ainuttakaan ohjainta missä on adaptive head lights. Tämä siis kun olen katsonut sitä Mini osaluettelosta osanumeron. Ilman AHL löytyy kyllä käytettynäkin.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...