Jump to content

Turbo 69

Members
 • Posts

  1,853
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  63

Everything posted by Turbo 69

 1. Miulla oli Coupessa samaa pumppu tuho ongelmaa, perimmäiseksi syyksi paljastui tank air valven mekaaninen vika. Oli jatkuvasti auki, imi ilmeisesti tankin lyttyyn ja katkaisi tuon putken, sekä hajotti pinnan korkeus anturin. Ite hommasin nuo osat Saksasta, ei ollu noin kalliit. Tank air valve on imusarjassa, putsarin alla. Ite tulppasin letkun venttiilin jälkeen ja toisen pään vedin putsarille. Ei ole sen jälkeen vikaa ollu.
 2. Mie voisin ehkä tuon lohkon ja männät veiveineen ostaa, jos halvalla myyt.
 3. Saa niihin takuun, mutta se maksaa. Tietysti tapauskohtainen, hinta, kilometrit, ym.
 4. Missäpäin kone olis? Mie olisin kiinnostunu ostaan. 0505980345 / Yv.
 5. Juu ei, kampiakseli erilainen kytkimen päästä.
 6. Kantsis ehkä ottaa se koko muovi hässäkkä irti siitä pyyhkijöiden alta. Näkis koko tilanteen ja ne veden poisto aukot. Ne taitaa mennä sinne lokasuojien alle.
 7. Turbo 69

  Ei kipinää

  Ite epäilisin että puola sökö, mutta voi se olla konkkakin. Kumpikaan ei maksa mahottomia.
 8. Onko konehuoneen puolella tuulilasin alapuolella olevat veden poisto reiät auki?
 9. Vauhtipyörä on irti, kiinnitys mutteri löystyny auki. Kytkintä painaessa ottaa kartio sen verran kiinni, että starttaa. Ota kytkin koppa auki, jos pystyt, vaati vähän enemmän töitä. Eli, moottorin kiinnikkeen pultit irti, nosta konetta ylöspäin ja koppa irti. Ei ole helppo homma, vaatii vähän kokemusta ja ehkä työkalujen muokkaustakin. Paine-asetelman purku ja näet kiinnitys pultin. Toinen vaihtoehto ottaa kone pois ja sitten purkaa. Paha rasti kuitenkin aloittelijalle, pyydä apuja joltakin kokeneemmalta Ministiltä, jos mahdollista.
 10. Ei mikään paha vika sinänsä, onkohan siirtäjän vivuston boorit osuneet kohilleen? Kun kerran 1 ja 3 temppuilee. Ilmeisesti tunneli vaihteisto. Tai sitten liikaa välystä vivuissa.
 11. Ok. En oo fasessa. Mistään en vielä oo löytäny, huhuja vaan kuulin Kuopiossa.
 12. Muistaakseni alkupään malleissa on ongelmia liittimissä penkin alla. Ne pitäisi tarkistaa, on jouduttu joskus juottamaan kiinni. Elikkä penkki irti ja liitoksia nykimään. Ja uudelleen kuittaus.
 13. Joo, oon samaa mieltä, sauma näkyy. Mitenhän leveät renkaat noihin menis, 10' saatavuus? Jotkin sliksit kisa renkaat?
 14. Niin, onko tuosta tullu varmistusta? Pitäis kuulemma olla 14.8 Mobiliassa.
 15. Kai se on sit ok, vertaan kai liikaa turbo mallin kaasariin. Sehän on päinvastoin, ryyppy eri puolella.
 16. Näyttää oudolta tuo oikea puoli kaasarista, onko siinä ryyppy systeemi kunnossa?
 17. Eihän tuo uutenakaan paljon maksa, kyselin kuitenkin. Kierrätystä..
 18. Moi, löytyykö keltään apparin puolen pyyhkijän kiinnitykseen muovi suojusta? Purku autosta vaikka. Vm.2013 ois tarve. On vissiin samanlainen kaikissa malleissa? 0505980345 / yv.
 19. Liimaat valot kiinni sikamassalla, ei vuoda, eikä irtookaan kunnolla...
 20. No huh, kovilla kierroksilla ajelette. Kertaakaan en ole omalla vetäny punaselle, ei oo tarvinnu. (JCW Coupe -12, 210 hp.) Edes Saksan reissulla ei tarvinnu / kautta pystyny, liikaa muita autoja tiellä. Vasemmalla kaistalla en mielellään edes ajanu. Vääntöä omasta mielestä ihan tarpeeksi, että voi vaihtaa isommalle aikasemmin. Tai sitten mie oon jo liian vanha.. Radalla pitäs joskus päästä kokeilemaan ihan kunnolla.
 21. Joo, tosiaan, omaan JCW:en tuli ihan vakio kaasuläppä numeroiden mukaan ja mitään eroa en ole huomannut tehoissa. Omassa on se sport nappi, joka terävöittää kaasun reagointia. Sen kun ottaa pois kesken ajon, niin jännästi kyykkää heti kierrokset alas. Eli, on sillä vaikutusta.
 22. No, huohotus öljypaskaa kuitenkin suljetussa kierrossa aina kertyy imuputkiin ja kaasuläppään.
 23. Omassa tapauksessa ei antanu tarkkaa koodia, kun vika ei ollu sillo päällä. Kaasuläppään viittas. Päädyttiin vaihtamaan kaasuläppä ja se oli oikea teko.
 24. Jälkeen päin avasin sen, ei ehjänä oikein menny. Löytyi öljy töhnää ( EGR) aiheuttamaa likaa rattaissa. Eli mekaanista jumetusta, kaasuläpän akselin välistä pääsee öljytöhnää sinne sisään aikaa myötä. Se muuten toimii sähköisesti, mutta mekaaninen jumetus sotkee systeemit.
 25. Eikö sieltä saatu tarkkaa diagnoosia? Veikkaisin kaasuläpän mekaniista vikaa, sinne kertyy öljytöhnää ja aiheuttaa jumitusta. Purkamaan sitä ei oikein ehjänä pysty. Uus/ ehjä läppä systeemi maksaa n.150-650 €. Oli omassa syypää käynti-ongelmiin vuos sitten, vaihdon käytetyn tilalle. Toiminu sen jälkeen ok.
×
×
 • Create New...