Jump to content

Turbo 69

Jäsenet
  • Viestit

    2 059
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    81

Käyttäjän Turbo 69 kaikki viestit

  1. Turbo 69

    Clubman 1.6 kulutus?

    Itellä sekalaisessa ajossa pysyny 6.5l/100 km. Kesä sekä talvi.
  2. Turbo 69

    IMM 2024 liput.

    Moi, olis pari nettilippua Saksan IMM: iin. Ostettu vuoden -20 tapahtumaan, jää nyt meiltä käyttämättä. Jos ketä vielä kiinnostaa lähteä, nää liput sais maksutta. Ovat yhä voimassa. 0505980345 / yv.
  3. Aikoinaan omassa -08 diisselissä yhen kerran kovemmalla pakkasella hetken hehkuvalo vilahti. Mini oli meillä 4 talvea. Aina tosin piuhan päässä yöt.
  4. Empä usko, että niin yleisiä. Itellä oli se Tank Air Valve syypää pumpun hajoamisiin. Huono säkä kun sattuu, niin ei auta ennakkohuoltokaan. Saattaa uusissa osissakin olla vikaa. Itellä hajosi pumpusta putki laakista, kun veti tankin lyttyyn.
  5. Turbo 69

    Kuusseiska Vani

    Ompas rapsakka pohja. Laita vielä ovien kohdalle pitkittäin putket tai profiilit, nuo pysty tuet näyttää heppoisilta. Ota vielä ristimitat kriittisistä paikoista.
  6. Turbo 69

    Mini 1000 vm. 1978

    Joo, omaan silmäänkin pisti tuo kuivuus. Ite en ikinä oo vaihtanu pelkkää ketjua, aina vaihtanu koko paketin, tosin isompaan koneeseen. Yleensä joka kerta, kun oon jonkun pitkään/ vuosia seisonu koneen jakopään avannu, aina on öljysempi ollu. Tuo näyttää melkein pesun jäljiltä? Syy moiseen? Joku öljy reikä tukossa?
  7. Turbo 69

    R.I.P Mini -66

    Noniin, niskalaukaus suoritettu. Etupää menee ehkä uusio käyttöön, takapää romuksi. Tietenkin ehjä kelkka pois. Jonkun ajan päästä EJS-11 kilvet vapaana, paikallinen romuttamo lupas antaa todistuksen ilman koko autoa.. Tämä tarina päättyy sit tähän..
  8. Turbo 69

    Minin öljynkulutus

    Onhan tuo kulutus raju, mutta kannesta hyvä aloittaa. Outoa vaan, ettei savuta enempää.
  9. Turbo 69

    Minin öljynkulutus

    Onhan tuo normaalia enemmän. Viittais ehkä venttiilin varren kumeihin. Kansi irti ja kumit vaihtoon, samalla näkee ohjureitten ja sylinterien kunnon.
  10. Tarve ohi, hommattu uusi keskiö sumujen saarilta.
  11. Turbo 69

    Mini Countryman Hybrid

    Eihän se noin pitäs mennä, jos olet takuu-aikana yrittäny kiinni saada. Sähköposti viesteistä ainakin pitäs näkyy, milloin olet yhteyttä ottanu. Mitäs kuluttaja asiamies tuohon sanoo?
  12. Jos siinä on kärjetön, se on kyllä nyt entinen. Ei varmasti enää toimi.
  13. Pelkkä keskiö kartiokin riittäs. Nämä on tosin ilmeisesti kysyttyjä koska kaikissa taitaa olla sama ongelma irrotuksessa.
  14. Moi, löytyykö keltään ylimääräistä Verto mallin vauhtipyörää? Kaverilla oli niin jumissa, että piti silputa pois. Ei muuten irronnu. Yv/ 0505980345.
  15. Turbo 69

    R.I.P Mini -66

    Tänään sain tukivarren akselin pois, menny ilmeisesti kerralla poikki. Nuo kiillottumat johtuvat siitä siirrosta pajalle.
  16. Turbo 69

    BCM yksikkö viallinen

    Rengaspaineet nousee lämmön vaikutuksesta sen verran, että tekee häiriön. Viime talvena kuskasin polkupyörää kuljetus telineellä. Jäi ilmeisesti liian lähelle pakoputkea rengas, oli räjähtäny matkalla. N.150 km ja talvikeli, niin silti.
  17. Turbo 69

    R.I.P Mini -66

    Tästä näkyy eka osuma, pysähtyi pyörän kohdille.
  18. Turbo 69

    R.I.P Mini -66

    Okei, koirankoppi oli oikeassa, lähti lapasesta. Koko päivän olin tehny remppaa, säädin nokan ajoitusta myöhäsemmälle. Sitten illalla koe-ajoon, pääsin noin kilsan, kun oli pieni nyppy. Suora sora tie, vauhtia n.90, takapäässä jokin 'muljahti', lähti vetämään vasemmalle. Korjaus ohjaus, kääntyi samantien oikealle poikittain. Kuskin kylki edellä ojaan päin, keula osui vastapenkkaan. Siitä lentoon, perä ja katto edellä alas. Siitä vielä kierähdys ja apparin puoli edellä alas. Siitä viimeinen pomppu takaisin tielle pyörilleen. Jälkeen päin kävin nämä tutkimassa, ei ollu itellä havaintoo sen jälkeen, kun oli jo ojaan menossa. Havahduin siihen, kun ambulannssi oli paikalla. Todistettu syy tähän oli, että takatukivarren akseli katkesi sisäpuolelta ja kampesi pyörän jumiin. Sama kun ois tehny kässärin. Kävin paikan tutkimassa metallin paljastimella, löysin pultinpätkän ja mutterin nypyn jälkeen. Kassillinen irto palikoita löytyi myös pellolta, mm. kromikaari 10 m päästä. Siitä, kun eka kerran osui, pysähtyi n.30 metrin päähän. Jos ois ollu matalampi oja, ois menny siististi vilja peltoon. Oli helppo kattoa nuo alastulo kohdat, ekassa takavalon ja ikkunan sirpaleet. Tokassa keltaista pakkelia apparin lokarista ja umpio ehjänä. Näköjään tekniseen vikaan ei osaa varautua tien päällä, vaikka auton käytöksen muuten oppii tuntemaan.
  19. Turbo 69

    R.I.P Mini -66

    Vielä en kerro tarkkaa tapahtumaa, mutta ei ollu vyö kiinni ja silti selvisin hengissä ja pahemmin vammautumatta. Spekuloinu sitä, jos ois ollu vyö kiinni, oisko sattunu päähän ja niskoihin. Eli lyöny pään B- tolppaan ja takasivulasin alakarmiin, kun penkin selkänoja antoi periksi. Nyt oli vaan pieni naarmu päässä ja niskat ei yhtään kipeet. Tosin nyt oli melkein joka paikka mustelmilla ja kaks kylkiluuta murtui molemmilta puolilta.
  20. Helppoa keinoa ei vissiin oo, pyörä irti ja sisälokari irti, näkee kaikki paremmin. Yläkautta ei pääse tarkemmin kattomaan, eikä mahdu kädet sekaan.
  21. Turbo 69

    R.I.P Mini -66

    Tekniikka jäi suurin piirtein ehjäksi, omin voimin liikkui vielä pihalta pajaan. Jännä juttu muuten, että ovien lasit jäi ehjiksi. Samoin takasivu lasit lensi ehjinä pois, vaikka ovat sekuriittiä.
  22. Turbo 69

    R.I.P Mini -66

    En kyllä kolmatta kertaa toivos, mutta Mineistä en luovu. 4 aihiota löytyy, aloitan syksyllä uuden teon. Mikä ei tapa, se vahvistaa.
  23. Turbo 69

    R.I.P Mini -66

    Nonnii, tämä Mini tuli tiensä päähän 11.07. Klo 20.10. Saa arvailla, mitä tapahtui. Kuski jäi henkiin. Ja pystyi jo kahden päivän päästä kävelemään "pienillä" kivuilla.
  24. Ootko kokeillu onko katkaisija kunnossa? Yhdistä piuhat suoraan ilman katkaisijaa.
×
×
  • Luo uusi...