Jump to content

minorv8

Members
 • Posts

  1,680
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

minorv8 last won the day on March 12

minorv8 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

minorv8's Achievements

 1. Löysin kätköistä 2 paria kokopunaisia pickupin takavalon laseja, NOS (eli new old stock) . Normaalilaseissa oranssi vilkku, nämä kokopunaiset. Alkuperäiset ja käyttämättömät. Toiseen pariin löytyy myös NOS kehykset. Onko pikkis miehillä kiinnostusta ? Halpoja nämä eivät tietenkään ole Jukka 040-1871449
 2. minorv8

  Käsijarru.

  Piankos noi oikaisee
 3. Sama mielikuva kuin Tatulla.
 4. Noiden akselien 19 ja 22 puslat ovat usein aika väljät. Niihin olen sorvannut uudet tilalle. Ongelma on se että myös akselit ovat kuluneita eikä uudet puslat ihmeitä auta. Tuo akselin 22 silmä taitaa olla pintakarkaistu.
 5. Jep, ekassa osassa ei ollut oikein muuta mielenkiintoista kuin se tumpulointi koneen kanssa.
 6. Kyllä se pääakseli löytyi. Hintaa 75€ postitettuna. T. Jukka

 7. Omassa turbossa oli öljynlämpömittari ja öljyn lämmöt oli reippaassa rappauksessa max. 110 astetta, normaalisti alle 100 astetta. Ihan käypäset lukemat nykyöljyille. Katuautoon jäähdytin mun mielestä turha, eri asia sitten haluaako omistaja siitä luopua.
 8. Kolme kannenpulttia osuu suoraan kanteen, 7 tarvii siirtää. Toinen putka joka myy muutossarjoja on Specialist Components.
 9. Vuosimalli vois auttaa mutta haiskahtaa jännitteen säätimelle. Se löytyy nopeusmittarin takaa, pieni suorakaiteen muotoinen kikkare.
 10. Eikä hätävilkun katkaisijaakaan pääse kehumaan. Yhden uuden ostin muutama vuosi sitten ja tuntui olevan aika herkkä kapistus.
 11. Tietääkseni pelkkää tiivistettä ei saa, pitää vaihtaa koko suutinputki.
 12. Migillä olen noita irrottanut.
×
×
 • Create New...