Jump to content

Weikko

Jäsenet
  • Viestit

    423
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    2

Weikko last won the day on 14. Maaliskuuta

Weikko had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä Weikko

  • Syntymäpäivä 23. Helmikuuta

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Autotalli

    Mini -72

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

3 482 profiilin katselua

Weikko's Achievements

  1. Weikko

    Austin mini mix-2 -70

    Taas tovi vierähtänyt ja tullut kone nostettua nokalta katkenneiden tukiluun pulttien takia, mutta päädyin myös väsäämään kiinnityksen moottoripukkiin ja tekemään koneremontin. Vaikka kone kävikin suhteellisen nätisti, niin hyvä että tuli avattua. Oli nimittäin kampiakselin päittäisvälys 1.9mm ja yksi välilaakerin liuska oli tonnisesta koneesta? Poraus olikin jo .020" ylikoossa, mutta oli syöpymää ja kynnystä reippaasti joten porautin .040" ylikokoon ja männät vaihtui korkeapuristeisiin. Nokan laakerit meni myös vaihtoon samalla, kun oli naarmuilla kuten kampiakselinkin laakerit.
  2. Taas jouten olevaa osaa pois nurkista. Postitus onnistuu kuluja vastaan. Muuten nouto Hämeenlinnasta. - HS2 Tuplakaasari aihiot (toisesta kohokammion lukitusnasta poikki), 12A661 Imusarja johon tehty reijät jotain toista moottoria varten? , ja lämmitettävät välilaipat (lämmityselementit puuttuu) Uusia osia settiin löytyy: CRK101 korjaussarja + pari ylimääräistä tiivistettä, rosteriset lämpöpellit, välivivustot, imusarjan peitetulpat, kohdistusholkit ja pari EB-neulaa jotka ovat erilaiset jostain syystä. Mukaan löytyy vielä muutama tavallinen kaasari vaikka varaosiksi ja pannukakku filtterit joihin porattu reijät takapeltiin. 250€ koko läjä. - Vintage Enots bensatankin läppä pikalukituksella, saa varmaan sovitettua miniin. 50e - HS4 kaasari ja pelkkä runko tupliin. tarjoa. - KC643 fast road / rally nokka-akseli 100e. - Keulamerkin kehykset pyöreä ja siipi. 5e yht - Punaiset pisarat apurungon ja korin väliin. tarjoa. - Kolme kpl peltistä pääsylinteri runkoa ilman sisuksia, tarjoa. - Jarrutehostin yksipiirijarruihin, kunnosta ei tietoa. 40e MYYTY - Tuhkaluukun tiivisteet, silikonia. tarjoa - Takavalot MK3. Patinaa on ja toisesta puuttuu ainakin kiinnityspultit toisesta päästä ja yksi on poikki. 20e - Kolme kappaletta uusia Hepoliten STD-koon mäntiä 1275 moottoriin. 40e yht. - Sarja STD-koon kiertokangen laakereita 1275 moottoriin. 20e MYYTY - Etuapurunkoja kunnostukseen ainakin 2kpl. 20e kpl - Penkit ilmeisesti 100A datsunista, jos joku haluaa sovittaa. 20€ - Solex DDH40 vaakaimukaasutin. Kiihdytyspumppu ei tainnut toimia. Mukaan tuplien korjaussarja josta laitettu tähän osa tiivisteistä. 50e MYYTY - Takasivulasit saranoilla 40e
  3. Weikko

    Austin Mini 1965

    Moi! Auton sisältä vaihdekepin suojakumi rintapellin / lattian taitteesta irti ja sen takana on parilla pultilla tuo keppi kiinni.
  4. Mk2/3 takavalot ylimääräisenä nurkissa jos jollain tarvetta. Kromi kesinyt ja kiinnityspultteja puuttuu ainakin. Tarjoa. Postitus onnistuu.
  5. Weikko

    M: Kaikki pois

    Moi. Tämä kerkesi menemään jo.
  6. Löytyisikö joltakin järkevään hintaan toimiva kaksi nopeuksinen pyyhkijänmoottori?
  7. Ylimääräisenä 2kpl takalaseja ja yhdet MK3 takasivulasit saranoilla. Hp 100€ kaikki yhteensä. Löytyy Hämeenlinnasta. En postita.
  8. Weikko

    M: Kaikki pois

    Kuivajousituksen tukivarret olettaisin. Kunnosta en osaa sanoa, mutta ulkoa päin ok ja toinen jarrukilpi meni omaan käyttöön.
×
×
  • Luo uusi...