Jump to content

TOX

Jäsenet
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä TOX

  • Syntymäpäivä 09.07.1977

Contact Methods

  • MSN
    mikkolehtinen@msn.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sijainti
    Nokia
  • Autotalli
    Mini1000, 1980

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 278 profiilin katselua

TOX's Achievements

  1. TOX

    Auto ei sammu!!

    Ettei vaan ne laturin johdot ole kytketty väärinpäin? Eli herätevirta suoraan akussa ja virtaa antava liitin puolassa. Kun käännät virrat pois työntää laturi silti virtaa edelleen puolalle ja auto ei sammu. Ja tällöinhän virtaa antava liitin ei ole kytketty akkuun joka aiheuttaa sen jännitteen nousun vaihtovirtalaturissa niinkun edelläkin oli jo mainittu.
  2. TOX

    Öljy ja vaihto.

    Minkähänlaista toi motonetissä myytävä https://www.motonet.fi/fi/tuote/592062/British-Classic-Motor-Oil-20W-50-5loikeen on? Peltikannussa ja minin kuva kyljessäkin. Ja onko suorastaan kiellettyä pistää miniin synteettisiä öljyjä?
  3. TOX

    Vaihelaatikko ongelmaa

    Tuli vaan mieleen, että onko tasauspyörästö varmasti siitä vaihdelaatikosta jos kerta on ollut irrallaan? Tuola ainakin oli hyvä video aiheesta:
  4. Mistäs tuo kone on sitten tullut ja miksi olet myymässä?
  5. jos 1 sylinterissä on venttiilit kiinni ja 4 sylinterissä vaihtaa on 1 sylinterissä sytytyskohta. jos toisinpäin pitää moottoria pyörittää kierros. sitten pyörijä 1 sylinteriin päin, että tulpan johdot yltää.
  6. 2-vaihteen hammaspyörä A+ vaihdelaatikkoon mielellään hyväkuntoinen. Kokonainen tankomallin vaihdelaatikkokin voisi kiinnostaa.
  7. TOX

    Vaihdelaatikko

    Kiitosta paljon kaikille neuvoista! Tuli taas paljon oppia ja minitietämystä mulle. Olipa yllätys, että siinä on noin modeerni tekniikka.
  8. TOX

    Vaihdelaatikko

    Taitaa olla koko voimayksikkö vaihdettu joskus. Valussa on teksti Wfm 1026/4 N W ja jäähdyttäjän lähellä olevassa lätkässä 99HG32 224012 ja moottorin takapuolella on nuo luukut. Epäilyttää nyt, että onko alkuperäinen?
  9. TOX

    Vaihdelaatikko

    Netin syövereistä olen heikolla kielitaidolla koittanu lukea niin mahtaakohan mulla kuitenkin olla A+ vaihdelaatikko? Jos oikeen ymmärsin niin 2-rattaan vinohampaissa keskellä oleva kolo kertoisi A+ rattaasta ja myös tuo laatikon kyljessä oleva Dam 5626 merkintä? Mini on -80 mutta aikaisemmista tekniikanmuutoksista ei ole tietoa.
  10. TOX

    Vaihdelaatikko

    kiitoksia neuvoista. tuo kuva selvensi mun ongelmakohdan täysin. 6 kpl kuulia ja pikkujousia tippu laatikon pohjalle, mut kaikki nyt tallessa. nyt se on sitte levällään ja ainakin toi äskeinen 2rivinen kuulalaakeri sökö. 2 rattaan kytkentähammastus täysin sökö.
  11. TOX

    Vaihdelaatikko

    tarkennus vielä. tarkoitin perällä tota tasauspyörästön puolesta laakeria. kumpaankohan suuntaan laakerin pitäis lähteä? siinä on ohut lukkorengas joka estää laakeria lyömästä kytkimen päin. lukkorengas on niin ahtaassa paikassa, että saako sitä pois?
  12. TOX

    Vaihdelaatikko

    osaisko joku neuvoa miten vaihdelaatikon pääakselin kuulalaakerin saa irti? perän puoleinen laakeri kaikki muu on jo purettu.
  13. TOX

    Lisävarusteet -80 Miniin

    Onko Minissä ollut koskaan kattoluukkua alkuperäisenä varusteena?
  14. TOX

    Vaihdelaatikko

    Kiinnityskumit olen jo aiemmin vaihtanut ja auttoi kyllä vähän tohon ongelmaan. Voisiko olla niin, että synkronointirengas on joskus mennyt ja nyt kun sillä on vuosia ajettu "kiroamalla" kakkosvaihde päälle on kytkentähampaatkin kuluneet sen seurauksena? Kone on nyt nostettuna pöydälle ja sylinterikansi tarkastelun kohteena ensin. Täytyy kattoo jos sen lootankin uskaltaa vielä avata, joskushan se kuitenkin on tehtävä. Harrastusta vähän haittaa 180km matka taliin, mutta pikkuhiljaa tehdään. Onko Minin vaihdelaatikko muuten aina samanlainen lukkunottamatta tanko ja tunnelimallia ja eri perävälityksiä?
×
×
  • Luo uusi...