Jump to content

Minimalia

Members
 • Posts

  136
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Minimalia last won the day on November 23 2019

Minimalia had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Minimalia's Achievements

 1. Annetaan mk3 sivulasit, kaikki kerralla. Osat Ulvilassa. Tarvittaessa kulkeutuu Nokialle. En lähetä. Lauri/nolviisnol 3013085
 2. Vaihdelaatikkoremontti on pitkällä, ja vaihteenvaihtajien(tunnelimalli) tarkastelu menossa. Kaikki nivelet ovat aikalailla kuluneet, ja osia tuntuu olevan heikosti saatavilla tai hintavia jos on. Onko kukaan korjannut niveliä holkittamalla? Eli porannut nivelien silmiä isommaksi ja laittanut liukulaakeria tai vastaavaa tilalle. Kokeilin porata isommaksi peräkopan läpi menevää akselin silmää, mutta eihän siinä mennyt kuin poranterät piloille. Mitä materiaalia mahtavat olla?
 3. Kiitos vinkistä, varmasti tuolla onnistuu. Jos akselista ottaa pois niin tukivarren kokonaismitta kapenee. Luulisi sen verran löytyvän säätövaraa kelkkaan kiinnitettäessä.
 4. Takatukivarret olen joskus aikanaan käynyt kertaalleen läpi, mutta tarkastaessa näitä huomasin toisen tukivarren akselissa päittäisvälystä 0,85mm. Mitattessa tukivarsi oli sen verran kapeampi. Onko tullut vastaavia vastaan, ja miten olette shimmanneet? Todennäköisesti paras olisi koneistaa rasvauralliseen levyyn upotus akselille tai shimmilevyjä väliin.
 5. Ostetaan hyväkuntoinen tasauspyörästö 3,44 tai 3,2 välityksellä osina tai kokonaisena, kunhan kunto on hyvä. 3,44 18/62, pelkkä 62 hampainen rataskin riittäisi 3,2 19/61 Purkamani tasauspyörästö oli kasattu ilman päittäislaakereita ja oli tehnyt tuhojaan Nolviisnol 3013085 tai yv/Lauri
 6. Hintapyyntejä fiksattu ja kuvia lisätty.
 7. Ok, kilkkeet löytyy ja postitus onnistuu.
 8. Myydään -MYYTY Takavalon pohjat ja uudet tarvikelinssit 40€ -Ensiöratas käyttämätön, laakerit saman kokoiset ~38,2mm 60€ -MYYTY kivisuojat, pari 10€ -MYYTY jakopää hihnalla varaosiksi 20€, kopasta haljennut pala, pienempi hihnapyörä puuttuu -ikkunasalpoja sarja uudet muoviset 30€ -vetoakselit pot joint uudet, Minisport heavy duty, 180€ -kumikartiot kilpamallia uudet, Minisport ei värimerkintää 150€ -Takasivulasi pianosaranalla vasen mk3 45€ -Oven koristelista mk3 vasen ovi ylempi 20€ Osat kulkeutuu Pori-Tampere välillä Lauri/nolviisnol3013085
 9. Ajelen huomenna lauantaina(14.8.)Tampere-Pihtipudas välillä Jyväskylän kautta, jos jollakin on osaa myytävänä niin voin poiketa samalla reissulla. Lauri / O5O 301 3085
 10. Missä vuosimallissa etukelkan yläkiinnityksessä on mutterit tason yläpuolella, ja kelkan ja korin välissä välilevy nro 18? Omassa hydrokelkassa mutterit on samassa tasossa ja ilman välilevyä. Vai onko kyseessä kuivan/hydron välisiä eroja?Kuva liitteenä.
 11. Lähdin kokeilemaan Alankomaista tilaamista brittien sijaan. Vanteet tilasin, rahat lähti heti, ja tämän jälkeen en ole vastausta saanut sähköposteihin. Kuusi viikkoa on kulunut. Tietojen mukaan vanteet piti löytyä varastosta. Otin yhteyttä heihin yhteyttä whatsupin kautta uutena asiakkaana, tiedustelin toimitusaikaa ja sitä löytyykö vanteita suoraan varastosta. Vastasivat vain että brittien varastosta löytyy. Yllättäen heidän nettisivutkin on nyt pois käytöstä. Seuraavaksi kyselen rahojen palautuksesta. Pieni mahdollisuus on saada rahat takaisin kun PayPalilla maksoi. Ultralite racing wheels, älkää erehtykö tilaamaan täältä. Pitänee jatkossa käyttää vain isoja tunnettuja myyjiä.
 12. Kiitokset vinkistä, nyt on männät vaihdettu ja saatu lohkoonkin asennettua. Mitenkä olette männäntapin irroituksen tehneet, onko kuuma ja prässi oikea tapa? Ovien sovittelua tiivisteineen myös puuhasteltu. Aiemmat tiivisteet olivat kovat eivätkä myötäneet, mutta minisparesin tiivisteet vaikuttavat hyviltä, joustavilta ja pehmeiltä. Ovi jää kuitenkin höröttämään lukon kohdalta ja alareunasta. Koitin uusilla lukon vastinkappaleilla, kun vanhat olivat kuluneet. Tämä paransi hieman tilannetta. Lukkojen kielet antavat jonkiverran vielä periksi. Painamalla lukon kohdalta oven saa hyvälle tasolle karmeihin nähden, mutta alhaalta jää vielä höröttämään kun ovet ovat niin vetelät. Onko ollut vastaavia ongelmia ja miten olette korjanneet?
 13. Moottorin kokoopano jatkuu, männät asennuksessa. Kysymys kuuluu, kummin päin männät kuuluu laittaa? Veivit kuvassa oikeassa järjestyksessä ja oikein päin. Epäilys että kaksi mäntää olisi väärin päin mutta mitkä? Kolbenschmidt männät kyseessä.
 14. Tarpeita päivitetty. Kuva liukuikkunasalpojen pohjalevyistä, mitkä on hakusessa.
 15. Aina oppii uutta, kiitos tiedosta. Itselle ei tälle ole tarvetta. Myydään, jos joku tarvitsee.
×
×
 • Create New...