Jump to content

Simon

Jäsenet
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 412 profiilin katselua

Simon's Achievements

  1. Ettei olisi oven tiivisteet kauttaaltaan jäässä? Kerran jouduin sisältäpäin runnomaan oikeen kunnolla, että aukesi.
  2. Kiitos infosta. Pitää käydä naapurissa tutkituttamassa. Auto on siis Countryman 1.6 diesel, manuaali ja vm. 2011.
  3. Uutta vikaa sähköpuolella. Peruutusvalo lopetti toimintansa. Sulake tarkistettu, kuten myös poltin. Ja vaihdettukin. Eikä toimi. Missä mahtaa sijaita kytkin, joka kertoo että nyt peruutusvalo päälle? Luin muista merkeistä Googlen avulla ja ne sijaitsee milloin missäkin, merkistä riippuen. Miten on Minin laita? Vuosimalli siis 2011. Ja manuaali.
  4. Tampereelta löytyi purku-Countrymanista boksi. 70 euroa. Uusi olisi netin kautta ollut 500:n paikkeilla. Torstaina menee asennukseen. Enää en itse ala koittamaan. Bemareista näitä on mennyt (toisaalta sama osa) juuri akun vaihdon yhteydessä.
  5. FRM moduuli paskana. Googlettamalla löytyi ratkaisu. Tapahtuu kuulemma joskus Bemareille ja Mineille, kun ottaa akun irti ja laittaa takaisin.
  6. Perkele. Vaihdoin xenon-polttimot otsikon autoon, kun toinen meni pimeäksi. Otin akun negatiivisen navan irti ennen vaihtoa. Noh... Vaihdon jälkeen pitkät ei toimi, vilkut ei toimi, korkeussäädön testaus käynnistäessä ei toimi, osa keskipaneelin valoista ei toimi, väriä vaihtava sisävalaistus ei toimi. Karttalukuvalot toimii, mutta kattovalo ei. Vaihdoin takaisin vanhoihin polttimoihin ja samat viat. Helvetti! Ideoita?
  7. Itse asiassa All4 systeemi on aina liikkeelle lähdettäessä neliveto 50/50, riippumatta pidosta tai sen puutteesta. Ja jatkaa nelivetona melko pitkään sen jälkeenkin. Tässä artikkelissa BMW:n Driving Dynamics divisioonan pomo keroo aiheesta tarkemmin: http://www.motoringfile.com/2011/12/16/minis-all4-system-clarified/ Kannattaa lukea
  8. Simon

    Mini 1275 GT

    Harmittaa, kun on päästetty tällaiseen kuntoon. Naapurilta kysyin, niin 5 vuotta sitten ollut liikenteessä.
  9. Simon

    Tila-auto

    Toimii se Mini parrunkin kuljetukseen.
×
×
  • Luo uusi...