Jump to content

Mini1380

Members
 • Posts

  2,565
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  70

Everything posted by Mini1380

 1. Muistanko sitten ihan omiani että öljynimureikää pitäisi lohkosta myös muuttaa kun on erilainen?
 2. On siinä muutakin eroa kun kammen kelpaamattomuus.
 3. Mulla on kolme ”ajamatonta” Eatonia hyllyssä eikä kaikille taida olla käyttöä itsellä.
 4. Runkonumero on tuon ikäisissä apukuskin jalkatilassa meistittynä.
 5. Runkonumero on apukuskin jalkatilassa. kone on 1275cc
 6. Oletko tarkistanut että lämmitys-/ilmastointilaitteen vedenpoistoputket on auki. Sieltä tulee kesällä vettä aika paljon ilmastointia käyttäessä ja jos ei se pääse ulos valuu se lattialle. Usein jos kaikki lasit höyrystyy helposti johtuu se lämppärin kennon vuodosta, glygooli sisäilmassa saa sen aikaiseksi.
 7. Mahlen LX1628 32,61€/kpl tilasin viimeksi 2kpl ja 2 raitsaria niiden ebay kaupasta. https://www.autodoc.fi/mahle-original/2680151
 8. Tuollaisen näin FBn kuvavirrassa jossain kohtaa.
 9. 320€+rahdit+tullit
 10. Jos sekä että takapäähän on vaihdettu palat ja levyt niin jarrujen sisäänajoon menee yleensä helposti se 300-500km minkä jälkeen poljin-/jarrutuntuma paranee huomattavasti. omaan GP1:seen vaihdoin R56:sen koko Brembon BBK:n ja kunnon ilmauksen ja jarrujen sisäänajon jälkeen tuntuma parani huomattavasti eikä polkimen iikematka ole ainakaan merkittävästi alkuperäisestä muuttunut. Ilmaamiseen kannattaa hommata paineilmain (siis sellainen missä neste syötetään paineella järrunestesäiliöön) ja ilmausletkuksi sellainen missä on takaiskuventtiili päässä. Kokonaiskustannukset halvimmillaan sen 20-25€ ja ilmauksen onnistumisen mahdollisuus paranee huomattavasti ja pystyy yksin tekemään.
 11. Tosi harvinaisuus Mini Cooper 850
 12. Maniflow:n putket on ainakin aina ollut kestäviä ja hyvä soundi. Toi 2" putkisto voi olla vaan vähän iso jollei oikein mörkömoottori ole kyseessä.
 13. Ei se Brexit nyt niin kova mörkö oo ettei sumujensaarelta osia voisi enää tilata. Sieltä ne suurimmalti osin joka tapauksessa tulee mitä mantereen puolella myydään.
 14. Kannattaa vaihtaa ne moottoriöljyt ennen käynnistystä, seistessä kaikki pska ja sakka on laskenut laatikon pohjalle auton seistessä ja öljy näyttää kirkkaalta. Kun käynnistät imppaa se pskat öljypumppuun/kiertoon.
 15. AUC8092 on sen alipainekammion lämpövastuksen numero. Kaasuttajan numero on yleensä alumiinilätkässä mikä on yhden ruuvvin alla.
 16. Tarkasta korin-moottorin-akun väliset maajohdot, vaikuttaa maadoitusongelmalta. Myös ABS-yksikön huono maadoitus saattaisi aiheuttaa tuollaisen oireen.
 17. Mulla olisi muute uusi alkuperäinen R56 vesipumppu hyllyssä jos vika paikallistuu siihen.
 18. Onko vesipumpun kitkapyörä kunnossa?
 19. Ei voi ja jos nyt oikein asiaa pohdit niin sammutat moottorin yleensä aina kuumana niin eikö se pumppu kuivaisi aina.
 20. Hyvin on Minessä toiminut moinen kiinnitystapa vuodesta 59-00 asti
 21. Ennen aukomista ois ollut ohivuotomittaus poikaa. Itselle ostin aikanaan Koivuselta edullisen ohivuotomittarin ja on ollut monasti avuksi vian haussa omista/kaverien vehkeistä ja kertoo koneen yleiskunnostakin enempi kuin pp-mittaus. Ei toi pahvi ainakaan ruudulta katottuna pahalta näytä, ahdettu kyllä puhaltais ton välin mäkeen hyvin pian jos olisi vuotoa.
 22. Mini1380

  R50 ropausta

  Kytkimen ilmaus on monasti vähintäänkin haasteellinen projekti. Imuvaihtajalla ei siinä ole mitään virkaa. Paineilmain ja työkalu millä saa työsylinterin painettua sisään ilmauksen ajaksi niin on toiveita onnistua....
 23. Mini1380

  MK1-Saranat

  Kuumennus paras ja jos induktiokuumennin käytössä niin
 24. Enkö mä ostanut sen pois?
×
×
 • Create New...