Jump to content

Ministerit ovat vaipuneet..


FD100L

Recommended Posts

kyllä tässä täytyy uutena koittaa yksi talvi selvitä tuolla minillä... :o Voi sitten vanhojen partojen kanssa muistella että kyllä sillon 60-70 luvulla kun oli vaan mini millä mentiin läpi talven..

Renkaatkin vaikuttaa toistaiseksi ihan lupaavilta yksilöiltä, kiitos siitä MikaJ:n kun luopui omistaan.. Lohkoon lämppäriä vähän ehkä kaipailisi., defalla oli koodi vielä olemassa, mutta elementtiä ei kukaan tunnu enään saavan.

Link to comment
Share on other sites

Itsekkin tuli parina päivänä syksyn nollakeleillä huomattua, että aika on kullannut muistot Minin lämpimyydestä. Webasto tarttis olla, mutta mihin senkin laitat :D Lämpeeminen kestää yhtä kauan kuin nykyisillä dieseliautoilla, eli keväällä alkaa taas tarkentua jos ajomatka on alle 20km.

Link to comment
Share on other sites

mulla olis ollut tossa polttoainelämmitin mistä puuttui bpumppu ja jotain ohjausjuttuja että se ei käynyt kaverin A6 Diudiin.. Mutta, ei viittis vetää letkuja peräluukkuun asti.. Onneks suomen talvi on toivottavasti perhanan lyhkäinen 8)

Link to comment
Share on other sites

Tuo oma Mini projekti on vielä kaverin tallissa kun se on ollut siellä maalattavana, kohta saa sen sieltä kotiin niin pääsee kunnolla pakertamaan.

Silläaikaa on ollut hyvä hankkia puuttuvia osia, ja se osalista on ollut pitkä, nyt ei enään puuttuisi kuin moottori ja vaihdelaatikko.

Link to comment
Share on other sites

Teil on liika mopot koneet jos ei auto lämpene kylmällä nopsaan lisää puristuksia vaan ni lämpeekin nopeempaa ;) .

Omassa tais olla jotain 10,75:1 silloin ku oli ympärivuotisessa käytössä ja lämpeni kyl sisältäkin ihan kivasti ja nopsaan ellei sit oo kullitettu näitäkin muistoja.

Link to comment
Share on other sites

Olet varmaan oikeassa, ei tullut mieleenkään. Olihan mullakin kahtena viimeisenä talvena Vanissa 13:1 puristukset ja sen verran raju nokka että lämpöä tuli paljon enempi kuin voimaa mitä vakiomoottorissa. Toki nykyisinkin on uudet pikkukoneiset autot ihan yhtä järkyttäviä talvikäytössä, ellei ole lisälämmitintä asennettu.

Link to comment
Share on other sites

Enemmän spämmiä saapuu päivittäin kuin oikeita viestejä, joten kyllä se varmasti vitutuksen kriteerit jo täyttää. Oliskohan aiheellista vähän muokata rekisteröitymiskysymyksiä/yms?

 

Uusi foorumisofta on tuloillaan, joka korjaa tämän ongelman. Spämmit kyllä poistan aina, mutta en välttämättä sillä samalla sekunnilla kuin niitä tulee.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...