Jump to content

LeeHarvey

Members
 • Posts

  714
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by LeeHarvey

 1. Kauppalain 4-luvussa on Sellaisena kuin se on -ehto, eli myyjä voi myydä auton sellaisena kuin se myyntihetkellä on. Myyjä voi kuitenkin joutua vastuuseen auton vioista tilanteissa, jos: Myyjä on salannut keskeisiä tietoja auton kunnosta Myyjä on antanut virheellistä tai puuttellista tietoa auton kunnossa myyntihetkellä Auto on olennaisesti huonommassa kunnossa kuin ostajalla on auton hinta ja muut seikat huomioon ottaen aihetta olettaa Tilanteita tulkitaan tapauskohtaisesti ja myyjän korvausvelvollisuuteen voi vaikuttaa esimerkiksi auton myyntihinta verrattuna vastaavaan yleiseen hintatasoon nähden, onko ostaja käyttänyt ja huoltanut autoa asianmukaisesti sekä miten kauan kauppahetkestä on kulunut.
 2. Kyllähän sitruunahapostakin saa melko vahvan liuksen tehtyä, mutta vaatii sen liotuksen. Annitrolilla riittää ravistus. Itsellä hyvät kokemukset Annitrolista. Myös hiekkaa tankkiin ja tankkia myllyttämään toimii. Tankin voi sitoa kiinni vaikka betonimyllyyn niin ei tarvitse käsin vatkata.
 3. Noita on ollut vähän kaikenlaisilla maalauksilla. "Wrinckle", sileä ja hopea vasaralakkakin taitaa olla yksi vaihtoehto. Ei vissiin mene ihan edes vuosimallien mukaan vaan sekaisin.
 4. Eikös Mailerissa ole viistetty. Joten S:ssä pyöreä. Ja olikos niin, että S:n on matalampi. Vastuu lukijalle. Kiireessä ja ulkomuistista. Tarkistan kun pääsen talliin...
 5. Eikös noissa alkupään Mineissä tuo vaahdotus ollut ihan tehtaan tekemä. Oletan, että on puhe tuosta -60 Vanista. Joku enemmän vanhojen kanssa pelannut voisi tietää.
 6. Onko kellään tarvetta pickupin lavapohjalle? Saatavuuden takia joudun varmaan teettämään mitoilla pituussunnassa oikein pokatun pellin. Noita tulisi varmaan samalla vaivalla useampikin, joten jos jollakulla tarvetta, niin kannattaa ilmoittautua. Hinta ei vielä tiedossa, mutta selvitellään se seuraavaksi. Tatu O4OO 2882O5
 7. Jossain on on liitetty laturin virta virtalukon taakse. Tarkista laturin ja jännitteentasaajan kytkennät.
 8. Minulle neuvottiin aikoinaan, että hitsaa niihin pultin, mistä vetää. Hitsaus kutistaa ulkokoolin ja tulee vetämällä pois.
 9. Mini Vanin takamatot. Kaksi mattoa: tavaratilan matto ja takajalkatilan matto. Mustat karvamatot. Uudet käyttämättömät. MYYTY Matot Hyvinkäällä Tatu O4OO 2882O5
 10. Ei ole virtalukon sijainti vielä paljastunut. Jatkan etsimistä...
 11. Koetan tutkia varastot huomenna...
 12. ai niin, se virtalukko voisi löytyä... Oletan, että siihen -60 malliseen eli pelkkä virtalukko ilman starttia.
 13. Takasivulasit on kaikki vähän eri kokoisia, kun ovat Suomessa leikattuja. Se on kuitenkin suora, niin kaikki lasifirmat, jotka käsittelee laminoituja laseja, osaa tehdä.
 14. Kaikki Vanit on ollut verhoilultaan vain etuosasta verhoiltu. Kattoverhoilu ja kumimatot B-pilareista eteenpäin. Ovissa pahvit ja mittariston vieressä pahvit. B-pilareista taaksepäin ei ollut kuin pahvit takavalojen suojana. Riippumatta pohjapellistä.
 15. Kannattaa ottaa varoen irti. Eiköhän niistä selviä onko itse tehdyt vai teollisesti valmistetut. Molemmissa tapauksissa ne on kuitenkin oleellinen osa tuota yksilöä ja siten perusteltavissa museomiehille. Itse pitäisin nuo kaikissa tilanteissa.
 16. Olisi tarjolla pikku Oscareita. Eli 6" Cibie Oscar lisäpitkiä. Onko kellään tarvetta? Käytettyjä. Kivisuojineen. O4OO-2882O5
 17. Näissä vanhemmissa on paljon ihan omia juttuja, kun tuotantoa vielä säädettiin. Eli kannattaa ottaa lähtökohdaksi, että kaikki voi olla tehtaalta peräisin. Kannattaa varmaan liittyä siihen 60 Van Registeriin, niin sieltä saa tietoa.
 18. LeeHarvey

  Männät

  tuo männärengaslista ei tunnista kaikkein vanhimpia Wolseleytä. Wolseleyn 998 männät on samat kuin Minissä, joten onoutoa, että paketissa ei ole mainintaa tästä.
 19. LeeHarvey

  Männät

  Männänrengas luettelon mukaan Wolseleyhin on saanut kahta konetta, jossa poraus tuo 2.542". Hornetin tonninen joka siis sama kuin minissä ja 2 litrainen diesel. Diselissä 5 männänrengasta. Auttaako tuo? https://www.grantpistonrings.com/content/gpr-full-catalog.pdf
 20. Minin vaihdevivusto on osittain laatikon ulkopuolella. Kurkkaa moottorin ja rintapellin väliin kaasarin alle. Kun keppiä liikuttelee, niin liikkuuko akselit ja vivut normisti. Itsellä tuli kerran vastaan sellainen, että akselin päässä olevan vivun pultti oli löysällä ja akselin boorit oli mennyt huonoksi. Luisti siitä.
 21. Kummalla hammaskulmalla? A vai B?
 22. Olisi tarve kuvan osalle #19. Mikä lie virallinen nimi? Osanumero 22A592. Eli Cooperin "A"-hampainen akselin tumppi. Käytetytkin kelpaa, jos on ehjempi kuin nykyinen. Tatu O4OO-2882O5
 23. Tämä varmaan poikii taas isot keskustelut maalauksesta... Kokeile kuinka sulaa asetonilla. Jos liukenee asetoniin, ei kannata jättää.
 24. Annitrolia voi ainakin käyttää ihan pensselöimällä.
×
×
 • Create New...