Jump to content

Mini1964

Jäsenet
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    2

Mini1964 last won the day on 6. Huhtikuuta 2022

Mini1964 had the most liked content!

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

Mini1964's Achievements

  1. Tää oli todella surullinen keissi. Tapahtunut viime syyskuussa Uudellamaalla. Todennäköisesti sairauskohtaus. Kävin sytyttämässä kynttilän meidän ministereiden puolesta.
  2. Pyyhkijän moottori pitäis käydä läpi. Pyöri ihan hyvin, mut kannattihan toi avata. Onko tietoa minkä värinen toi runko on alkujaan ollu? Krakeloitu vai sileä pinta? Kyseessä siis -64 auto.
  3. Tämmönen projekti ois menossa. Nyt on mukava vaihe ku näkee et homma etenee. Kohta starttaillaan. Saa nähdä mikä vappu on ajossa... Kontinpohja vaati vähän hitsiliimaa. Kelkat on pulverimaalattu ja kaikki alustassa käyty läpi.
  4. Tosiaan tein 6 tammikuuta tilauksen Sparesille ja Sportille. 13 päivä tuli sähköposti DHL:tä et Spareksen kamat on tulossa ja arvioitu toimitusaika on 20 pvä. Siinä meilissä oli linkki DHL:lle mistä valitsin itse tullauksen. Nyt maanantaina 18 päivä tuli ilmoitus, et osat on Suomessa ja tulee tehdä tulliselvitys. Tein tullauksen eilen ja kamat tuli tänään kotiovelle. Kamojen arvo ilman kuljetuskuluja oli just alle 150 euroa joten tullia ei mennyt, ainoastaan alv piti maksaa. Tullaus oli helppo tehdä, 5 min homma. Tieto meni suoraan DHL:lle. Ainoo, et en löytänyt moottorin osille mitään järkevää nimikettä, niin latoin sinne et vaihteistot ja niiden osat. Olihan siellä synkkarenkaat, ni en ees huijannut. UPS:ilta tuli eilen tekstari, et Sportin kamat on tulossa. Samassa tuli ohje, et soita sinne tai laita meiliä jos haluat itse tullata. Soitin ja ne meilas takas ohjeet ja tiedot. Tullaus yhtä helppo, ainut et UPS:lle piti erikseen meilaa luovutuspäätös, kun oli tullattu. Tulli piti maksaa ku arvo oli noin 240€. Tulli oli jotain 11 euroa niistä eli 4-5%. Kaiken kaikkiaan aika iisi homma eikä kaks viikkoa oo mahdoton aika odottaa osia. En muista miten kauan on aiemmin Briteistä tullu. Mut jos on kiire ni sit Suomesta.
  5. Moi. Tuli tehtyä kokeilumielessä tilaukset molemmille Sportille ja Sparekselle loppiaisena. DHL:ltä tuli tieto, et Spareksen kamat tulis 20 pvä. Sportista ei oo vielä kuulunut mitään. Valitsin kanssa itse tullauksen, katsotaan miten käy.
×
×
  • Luo uusi...