Jump to content

Felix

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Felix's Achievements

 1. Millaasia takuita olette saaneet kos olette liikkeestä ostaneet käytettynä Minin? Katselin tuosa taannoin yhtä käytettyä ja laitoin postia sieltä tulikin vastauksena sama tuttu mantra mikä tulee aina riippumatta myyjästä tai auton iästä: "Takuuta tämän ikäiselle autolle ei anneta, mutta moottorin tai vaihteiston rikkouduttua auton oston jälkeen osallistumme auton korjauskuluihin tapauskohtaisesti." Mitenköhän se nk käytännössä menee? Voiko autoliike pestä kädet noin vai onko kuluttajalla enää mitään turvaa jos auto on yli 10-v vanha? Muistan vielä 2000 alkupuolella 90mluvun alun ja 80 luvun lopun autoihin sai kilometri/ aikatakuun että lunastavat jos rikkoutumisia. Ei enää. Herää kysymys ovatko nykyautot niin heikkoja ja kalliita korjata?
 2. Hei kiitos nyt ymmärrän uutta!! R50 ei siis ole kori! Anteeksi tosiaan tää maalaisuuteni. Eli sitä ahdettua ja ahtamatonta 2005v asti olevaa koria oon katellu. Tuntuu vaa että kallistun ahtimella varustettuun versioon.
 3. Kiitos Micke! 700€!! Voi Jumalan äiti! Voiko noin paljon maksaa? Eli tämähän maksaa enemän kuin jakopään remppa X40 Volvoon. Huh huh! Jos uusia ei saa enää niin sittenhän pitää paalata vanha kaara kert uusia osia ei saisi enää?
 4. Nyt kun näihin Mineihin olen hurahtanut ja nälkä kasvaa syödes ts tiedonjanoisuuteni: On kysyttävä ahtimesta - Miten se kestää pakkasta? - Voiko moottori viottua jos ahdin hajoaa? - Voiko autolla ajella edelleen jos ahdin on hajonnut? - Antaako ahdin ennakkovarootusta että on vaaras hajota? - Mitä ahtimen huolto maksaa ja pitääkö usein huoltaa, entä kokonaan uusi ahdin? R50 ja R53 S mallit kiinnostavat ja juuri tuo R50 eniten... Kiitollinen olen kaikista tiedoista!
 5. Felix

  Mini mieles!

  Kiitos tiedoista onkohan em remppa missä hinnoissa?
 6. Miten luotettava Minin automaattivaihteisto on? Vaatiiko huuhtelut kuinka usein? Entä onko sltis kuumumaan kun ajoa voisi tulla joskus jopa 800km/d. -kiitos-
 7. Felix

  Mini mieles!

  kiitos Karvalakki! Olipa ilo saada asiallista kommentointia. Kirjoitat "sähköikkunoiden moottorit jumittelee. Tähän on ns nyrkkikikka joka auttaa joissakin autoissa. Mutta ei tämäkään mikään kallisremontti ole." Jäin miettimään miten tuo ilmenee ja mikä on siihen nk nyrkkikikka? Entä pääseekö autoon sisälle jos lasit jumii, kun ei ole karmia ovissa. Osaatko sanoa jäätyvätkö ovenrivat miten ja jos jäätyvät miten ehkäästä se ja miten pääsee sisälle? Autotallia kun mulla ei ole eikä autokatosta. On vain tolppa josta saan sähkön lämmittimille.
 8. Felix

  Mini mieles!

  Hei vain kaikki minua viisaammat! Olen investoimassa Miniin ja mietin mihin minun kannattaa kiinnittää huomiot ennen ostopäätöstä. Mini jota olen käynyt katsomassa on ajettu noin 170000 vm 2006. Se on automaattilaatikolla--> onko Minin automaatti miten kestävä? Siinä on 1.6 moottorikoodi W10 B16 A. Onko kone miten luotettava, onko sen jakopää ketju vai hihnalla? Entä onko jakopään huollot missä hinnoissa? Ovatko Minit miten helposti ruostuvia? Entä jms tärkeää joka kannattaa tarkastaa? Kiitos jo nyt tiedoista/ vinkeistä. Mä pahoitteluni että kysyn kuin kakara, mutta pakko, etten osta sikaa säkissä.
×
×
 • Create New...