Jump to content

matikju

Members
 • Posts

  70
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

matikju last won the day on November 29 2021

matikju had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Hyvinkää
 • Garage
  Mini 1275 -77
  Austin Mini van 850 -65,
  Mini Cooper SE 2020

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

matikju's Achievements

 1. Moi, oon ajanu SE:llä 17000 km, ja ei mitään vikoja tai ongelmia, todella hyvä ajettava.
 2. Minä sain sähkärini elokuun alussa, ja nyt on ajettu 3000km. vaivatonta ja mukaavaa ajamista, tykkään myös tuosta alustan jämäkkyydestä. Tuohon energian talteen ottoon "mootorijarrutukseen" tottuu nopeasti eikä kaupunki ajossa tarvi jarrupolkimeen koskea. Kulutus normaali ajossa oli lämpimillä keleillä 13,4 kW/100km, ja nyt kun ilmat viilenneet kulutus 14kW/100km. Range eli kantama, oli myös alussa tuota 160km luokkaa, mutta kun kilsoja ja kulutus historiaa kertyi niin nyt yleensä kun ottaa latauksesta on 180-200km, toistaiseksi ei ole tullut ajettua niin pitkiä matkoja että olisi tarvinnut välillä pysähtyä lataamaan.
 3. Joo, se oli yksi lähtökohta moottori valintaan että pilkotaan koppaa mahdollisimman vähän. Tuossa pari kuvaa minkä verran on tarvinnut tehdä tilaa. Maskia tuotu 10mm eteenpäin pakosarjan takia. Saas nähdä tarviiko tehdä syylärille tilaa kun sitä alkaa sovitteleen. ilman tehostajaa lähdetään katsataan, katsurin mielestä ei pitäisi olla ongelma kun on esittää dokumenttia jarruvoimasta ja tarvittavasta poljinvoimasta. Plan B on että etsitään etäservolle paikka jostain.
 4. Pitkästä aikaa taas pieni päivitys pläjäys. Etukelkan maalaus. Johtosarjan tekoa. Bensapumppu paikalleen. Pakoputkiston hankinta. Moottoria vähä nätimmäksi. Laturin vaihto pienempään. Imusarjan rakentelua. Se käy sittenkin. 20190726_191853.mp4 Vielä kun rakentaa syylärin, niin alkaa oleen ajo kunnossa.
 5. Joo, apparinpuoleista 20cm, ja kuskinpuoleista reilu 10cm
 6. Moottori löysi paikkansa.
 7. Siinä on 74kW, eli taitaa olla verrokkina ERA.
 8. Ooppelin rekisteriotteessa on tilavuus 1590cc, pitäis kelvata.
 9. Pientä päivitystä Miniin, Laitetaan moottori vaihtoon. Moottori G Astrasta 1.6 16v ecoteko. Vaihteisto 2010 J astrasta. Samoin vaihdekeppi. Vaihteiston sovittelua. Moottorin sovittelua. Jarrujen päivitystä.
 10. Vihdoinkin sain oikeanlaisia korjauspeltejä, ja saa taas projektia eteenpäin :)
 11. Talli pölyt pois, vieläkään moottori ei ole valmis.
 12. Moi Tuolle ei ole suoraan värikoodia kun on oma sekoitus, pohjana on opelin rio verde johon on lisätty kullan värisiä kiteitä ja todella paljon keltaista helmiäistä. T.Juha
 13. Moi, ilmeisesti tarkoitat kelkan etukiinnikkeitä, korjauspaloja on monenlaisia, mutta siellä takapuolella pitäisi olla vahvike joka hitsataan kiinni lattian sisähelmaan.
 14. Nyt on oikeanlainen laturi, jäähdyttäjän tunneli ja propelli.
 15. Kojetaulu ja ratti päivitetty, seuraavaksi moottorin kimppuun.
×
×
 • Create New...