Jump to content

SE7EN

Members
 • Posts

  101
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by SE7EN

 1. Kaasutin löytyi, kiitos tarjoajille.
 2. Moi Ei lopahtanut vielä, yritin yksityisviestillä tavoitella. Soitteletko vaikka, numero ekassa viestissä..
 3. En oo kotimaan kauppoja vielä soitellut. Löytyyhän näitä tuolta saarivaltiosta, ellei lähempänä ole..
 4. Olisko kenelläkään ylimääräistä, voisin ostaa yhden HIF44:sen. yv tai o4o-7412899
 5. SE7EN

  vanin pohjalevy

  Peltiosia saatu briteistä. Osaako joku jotain sanoa noiden suojamaaleista. Magnumin peltiosissa on hyvin ohut musta maali joka lähtee melkein rätillä pyyhkimällä pois. M-Machinen osissa on vaalean harmaa matta maali, hieman tiukemmin kiinni. Heritage osissa sitten ihan kunnon musta, kiiltävä ja paksu kerros maalia, joka varmasti on jätettävissä pohjalle. Tuo M-Machinen vaalean harmaa maali mietityttää, voiko sen jättää pohjamaaliksi.? miten olette tehneet.?
 6. Mites olette vaihtaneet SU kaasarin kaasuläpän akselin holkit.? Tuossa videolla mr Curto tekee tuon kätevästi omatekoisilla työkaluilla ja pylväsporakoneella. Porakone löytyy mutta ei sopivia työkaluja. https://youtu.be/Yeu-t9ojtBc
 7. Tullin sivuilta poimittua: Isosta-Britanniasta lähetetyistä yli 150 euron arvoisista lähetyksistä ei tullimaksua tarvitse maksaa, jos tavara on Britannian alkuperätuote, ja sinulla on myyjän kauppalasku, jossa on määrämuotoinen alkuperävakuutus tavaran britannialaisesta alkuperästä. Jos sinulla ei ole myyjältä saatua alkuperävakuutusta, ei tullietuutta voida myöntää. Alkuperävakuutuksen laatii aina myyjä lähetysmaassa. Tarvittaessa kysy myyjältä, onko tilaamillesi tavaroille mahdollista saada alkuperävakuutus. Onkos kukaan saanut tuollaista todistusta vielä.
 8. Kiitos paljon, saman ikäiseen koriin tulee.
 9. Olisko kenelläkään konehuone paljaana niin että saisi muutamat mitat otettua.? Kuuluuko tuohon joku kumitiiviste syylärin ja pellin väliin?
 10. Moi Yksi kuvan mukainen kiinnike puuttuu kattotelineestä, sattuisko kenelläkään lojumaan ylimääräistä nurkissa.? Toinenkin on hieman rikki joten kaksikin kelpaa...
 11. SE7EN

  vanin pohjalevy

  Tuo jatkopala näkyy oman Vanin lattiassa kyllä hyvin. Eli jos oikein tarkkaan haluaisi entisöidä, pitäisi tehdä jatkopalan kanssa.. Oliko tuokin joku Suomen erikoisuus.?
 12. SE7EN

  vanin pohjalevy

  Eli Suomeen tuodut Vanit on Travellerin pohjalla, joka ilmeisesti tarkoittaa sitä että tuo paneeli johon taka-apurunko tulee kiinni, on se matalampi malli. Kun siinä tasalattia-Vanissa on tämä kuvan mukainen korkeampi. Saakohan muuten noita Travellerin varapyöräkotelollisia takalattioita jostain kun en ainakaan ole törmännyt. Kokonaisia siis.
 13. Vanin remontti alkamassa, pieni varmistus ennen peltiosien tilaamista. Onhan tuossa nyt kyseessä Travellerin pohjalevy (M-Machine osanro 21.33.00.00) eikä vanin.?
 14. SE7EN

  Morris Mini 850

  Tuohan näyttää hyvältä tuo Autosparks, kiitos tiedosta.
 15. SE7EN

  Morris Mini 850

  Mikäs firma noita customoituja johtosarjoja tekee, vaiko ihan Minisport/MiniSpares.?
 16. Minkälaisella taikasanalla olette saaneet noita "Standard Saloon"-mallisia MK2 istuinpäällisiä Newtonilta.? Minulle asiakaspalvelu ilmoitti että ei onnistu, oli tuotannosta tiedustellut asiaa. Kuvista päätellen et sinäkään ZepeteuZ saanut oikeita.?
 17. Nyt vasta kerrot, mä paistoin koppaa uunissa 250 asteessa jonkin aikaa ja kopautin laakerikehän pois. Vaimo ei kyllä tykännyt mun moottoriöljypaistoksen tuoksuista keittiössä..
 18. SE7EN

  Projekti Papu

  Saat pistehitsiä lainaksi minulta. Laitoin yksityisviestiä..
 19. SE7EN

  O:MINI

  Tämmöset oli varaston perällä. Mitään hajua mitkä nää on. Ainakin 80-luvulta..
 20. SE7EN

  O:MINI

  Ok, Kiitos. Jotkut vanhat alut on varaston perällä, ei ne kyllä tuolta näytä, mutta pitääpä jossain välissä tutkia mitkä ne on.
 21. SE7EN

  O:MINI

  Minkäs näköinen tuo Dunlopin aluvanne on?
 22. SE7EN

  Mistä maalia?

  Hain juuri Lechlerin maalia Ykkösväristä Ylöjärveltä ja olin tyytyväinen saamaani beigen sävyyn.
 23. SE7EN

  MK2 Beiget

  Minäkin kallistuisin kyllä tuon Sandy beigen suuntaan ellen olisi melko varma että verhoilu on ollut alunperin ruskea. Ainakin se on sen 32 vuotta ollut jonka minä olen tuon ajopelin omistanut. Voisko olla Sandy beige beigellä verhoilulla, vaikka kortit toisin sanoo.. Pitää varmaan pyytää toinen värimalli jostain muualta. Minkähän valmistajan värillä nuo aikoinaan tehtaalla maalattiin.? Onko sellaista tietoa kenenkään silmiin osunut..
 24. SE7EN

  MK2 Beiget

  Tuoltakin jo kyselin, mutta ei löytynyt värikoodia. Jostain lukemastani ymmärsin että yksittäisten ajoneuvojen värikooditietojen tallentaminen on lopetettu juuri vuonna 1969.
×
×
 • Create New...