Jump to content

FogFrog

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

435 profile views

FogFrog's Achievements

 1. Kasattu videon tavalla ja nyt pysyy litkut sisällä. Tosin en saa nyt autoa käyntiin.Putki posauttelee pieniä pilviä sekä kaasarin huohottimesta tulee suhauksia. Lupailee mutta ei lähde.Tulpat lyö kipinää ja johdot on oikeinpäin. Ei tuoksu bensa missään vaiheessa käynnistystä vaikka ryypyllä aloitellaan. Kohokammiossa suhteellisen paljon bensaa. Olisikohan tiiviste voinut silti mennä ruttuun ja blokannut väylät?
 2. Jep messinkiprikka löytyy mutta tuon videon perusteella saattaa olla väärä kumitiiviste paikalla. On vähän erinäköinen itsellä. Tutkaisen lauantaina videon tavalla. Kiitoksia vastauksista tähän asti.
 3. Tuli putsattua kaasari perusteellisesti ultraäänipesurilla ja uudelleenasennuksen jälkeen vuotaa bensaa tuosta "Jet Pipestä" Liitteenä kuva ennen pesua. Tiiviste on kunnolla paikoillaan mutta silti vuotaa. Vaihtoehto olisi myös tilata uusi Jet tuohon mutta mallista en tiedä. Ensimmäinen kerta kun kaasaria joutuu ropaamaan. Kuvista päätellen näyttää Waxstat mallilta. Osaisko joku jeesata vaihtaakko tiivisteen tai koko alaosan? Minisportit, maniat, sparet ja tronit selattu mutta moni myy ei oota.
 4. Sama tilanne ja saman vuosimallin auto kyseessä kuin aloittajalla. Eli hakusessa nopeusmittari Hyvinkäälle.
 5. Oorrait no eiköhän lähetä tuolla seuraavaksi liikenteeseen. Huuhtelut pitäs kans suorittaa kun on viemäriveden näköiseksi päässyt. Termarit yms vaihtoon samalla.
 6. Morjesta Kyseinen operaatio olisi edessä ja toimeenpiteet selvillä. Perus juttuja. Homma tyssäsi kuitenkin siihen, että en saanut jäähdyttäjän alaletkua irti pitkän tappelun jälkeen. Edellinen omistaja vaihtanut viimeksi nesteet ja klemmari jätetty ikävästi sivuun/piiloon. Normaalisti tähän riittäisi pitkä talttapää tai niinkuin itsellä DIY työkalu. Klemmarin raide jo lähes syöty sen työn takia. (Jäähdyttäjä sivulla) Vinkkejä/nikseja letkun irroittamiseen?
×
×
 • Create New...