Jump to content

mini one

Jäsenet
  • Viestit

    120
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    2

mini one last won the day on 14. Maaliskuuta 2014

mini one had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä mini one

  • Syntymäpäivä 13.01.1972

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Sijainti
    Jämsä
  • Interests
    -Kalastus
    -Mönkkärin kanssa kaikenlainen kikkailu yms.
    -Autojen rassaaminen/laittelu
    -Traktoreilla kikkailu
  • Autotalli
    Mini One -04(lohenilla yms piristety)
    Morris Mini Cooper-66
    Volvo V70 D5-07 Aut
    Can-Am 650 ABS-18
    Vallu 361-62
    Vallu 604-83

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

mini one's Achievements

Yhteistyökumppani

Yhteistyökumppani (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

5

Maine sivustolla

  1. Niin tuo käyttämäsi paikka(hankkijan kulmilla) ei ainakaan ole meillä firman ropposten osaltakaan kovassa kurssissa.Kolleegan duunipirssi oli jarrurempassa siellä,niin nippanappa,että leima tuli heti rempan jälkeen.Oli käppärissäkin ihan v......i heittoo.Eli jos ei osaa edes jarruja laittaa,niin epäilyttää vielä enemmän tuo kone puolen korjausosaaminen. Mutta alkuperäiseen kyssäriin ei pysty auttaan
  2. mini one

    suodattimen jalka

    -04 Onessa kanssa metallinen kansi
  3. Morjensta kans, Ei ole noin tuoreesta vermeestä kokemusta,mutta gen1,eli -04 mallin one 90hp löytyy.Eli olen toinen omistaja ko.vermeessä.Olen omistanut sen 9v.Mittarissa on nyt 100000km ja ajaa mullakin 2 auton asemaa.Olen tykännyt laitteesta sen verran,että tänäkin syksynä on kolme ostajaa sillä ollut,mutta en hanno siitä vaan luopua,koska uusi tarvitsisi tilalle sitten hommata.Itse olen n.60000km ajanut sillä ja jarru osat joka kulmaan on ainoastaan tarvinut siihen laittaa,kun olivat täysin vaihtokunnossa.Polttoainesuodattimen(sijaitsee tankissa pumpulla) vaihdatin siihen nyt syksyllä ja se oli aivan paikallaan,koska näin lopputuloksen ja se oli no aivan vaihdon tarpeessa.On erittäin lämmin ja lämpiää myös tosi nopeasti.No en tyytynyt sitten vuosien mittaan aivan 90hp,eli on lohenin lastulla ja pikku apuhilkkeillä pikkusen piristetty.Laatikko on tuo midlandin surullisen kuuluisa tuossa,mutta öljyjä on vaihdettu,niin katsotaan kauanko kestää.Aina laakista leimasta läpi.en löydä ainakaan moitittavaa ja seuraavakin toden näköisesti sitten on joku uudempi mini,kun on ajankohtaista.Saksasta saa hyvin osia siihen,niin ei tarvitse marmorin hintoja maksaa.Tuossa sivusto mistä näkee sitten millä komponenteilla se on koottu,eli om osatiedot www.realoem.com
  4. Mulla on vataavassa onessa 67000km ajetut ngk-iridium tulpat ja ainakin vielä hyvin pelaa. Niiden pitäis kestää kuulemma n.100000km.
  5. Redline MTL vaihdettu kanssa pari kuukautta sitten ja hyvin pelaa ainakin vielä.Siinä on oikein Mini mainittu,eli pitäis olla silloin ehtaa kamaa askiin.
  6. Elikkäs tuommoinen otsikon mukainen herja ja 5 vikakoodia tulee,kun lukee vikakoodit abseilta. On vaihdettu uudet anturit ja vetolaipatkin,mutta ei auta. Mikä neuvoksi ja onko muilla ollut saman tyylistä ongelmaa.Kyseessä on etuset molemmilta puolin. Auto -04 One.
  7. mini one

    Rengasliikkeet netissä

    1001 renkaista on tullut tilattua useammatkin kiekot ja hyvin pelaa toimitukset.
  8. mini one

    Kiroilee

    Ja taas toimii.Muutamankerran kunnollinen rytkäytys auttoi asiaan.Talven seisokki ilmeisesti saanut jumia aikaiseksi.
  9. mini one

    Kiroilee

    No miksi sitten vaihteet eteenpäin menevät sitten ok?
  10. mini one

    Kiroilee

    Mikä alkoi mättämään?Tuli oltua vanhuksella liikenteessä 1,5h.Kotiin päästyäni,ei pakki mene päälle,se vain kiroaa,kun yrittää pykälää päälle.Muut vaihteet toimivat täysin moitteettomasti ja pakinkin saa päälle,kun sammuttaa auton ja laittaa pakin päälle ja starttaa,niin pakki on päällä täysin moitteettomasti. Mistä kyseinen vaiva johtuu?
  11. Jokos ne on saanut pureskeltua ja päätöksiä aikaiseksi?
  12. mini one

    Mittaristovika

    Tampereella on ainakin mittarikorjaamo Palanto jolle on myös sivut:www.palanto.fi. Tuosta firmasta on omakohtaisia kokemuksia ja siellä homma pelaa.Esim.classic minissä mittariston km ei edennyt mihinkään ajaessa,niin firma fiksas mittarin ja teki jopa uuden iskurin mitteriin,niin on sen jälkeen pelannut.Toisena voisin mainita Toitsun Lantikan mittarin,johon he tekivät uuden kojeiston toisesta Toitsun mallista ja taas mittari pelaa. Muistaakseni sanoivat vielä,että jos mittarin itse irroittaa ja lähettää heille,niin dösä tuo tiskille asti sen huoltoon kautta korjaukseen.
  13. mini one

    Laatikkokeskustelua ...

    Jos väärin en muista,niin Midlandia oli 4/2004 asti(korjatkaa jos väärää tietoo).
  14. Ei ole lootaa myynnissä,mutta kannattaa kysyä tuolta www.aspparts.fi
  15. Saakohan mistään hydrolastikin "pannuja"(eli elementtejä)? :huh:
×
×
  • Luo uusi...