Jump to content

Hude

Jäsenet
  • Viestit

    58
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Hude kaikki viestit

  1. Katkesi tosiaan jarrukilven takaa ja nyt millään ei saa kiinni siitä/mahdu hitsaamaan mitään kiinni. Mutta akuutti tilanne hoitui jarru ilmaamalla, 2 vuoden leima tuli. Eli katsotaan tulevina vuosina onko isommalle irroittelulle tarvetta. Nyt keskittyminen Ministä on vähän tauolla, ja ylimääräinen aika käytetään uuden brittitulokkaan (Humber Hawk, vm.1952) herkistelyyn.
  2. On se nämä nykyvehkeet (1000cc vm.76), 10 vuotta sitten uusin tähän jarrut ja jo nyt pitäisi säätää toinen takajarru uudelleen. Ongelmaksi muodostui jumissa oleva kehintäruuvi, joka kaikennäköisten avausyritysten jälkeen katkesi. Onko kukaan onnistunut tuon vaihdossa ja saako tuota purettua rummun sisältäpäin? Uuden jarrukilven vaihto ei vielä tunnu hyvälle idealle.
  3. Tuossapa, tulee ratin vasemmalle puolelle.
  4. Uppia ilmotukselle, vielä olisi tarvetta.
  5. Hude

    Mini city

    Tarvikemallin mekaaninen pumppu on mulla toiminut lähelle 10 vuotta moitteetta. ja on muuten tarvike-/uustuotantomallin vilkkuviiksi on sama ongelmakapistus kuin tarvikehanatkin, susia jo syntyessään.
  6. Hude

    Mini city

    Tuossa aiemmin esillä olleesta lämppärin hanasta, elä osta uutta jos tuo on verryteltävissä toimintaan. Mulla kaksi uustuotantoa hajonnut ajossa, kolmatta en enää laita. Vähän aiheuttaa äkkiliikkeitä kun moottoritiellä tyrkkäsee jäähdytinnesteet tuulilasille..
  7. Onko kellään ylimääräisenä Vilkku-valonvaihtoviikseä? On siis yksi ja sama viiksi ratin vasemmalla puolella. Uusiotuotanto-osa taisi kestää n. 5 ajokertaa, toista en taida ostaa. Alkuperäisestä katkesi sisuksista muovinen "kynsi" katsastusmiehen runnomana, sitä en onnistunut liimailemaan kasaan. Laite siis Leyland Mini 1000 vm 1976. tarjoile tänne tai villematti.huttunen@gmail.com, 0405737903
  8. Hude

    minissä vedot hukassa

    Voi vitalis, mitähän mun tonniseen tehty, kulkee jo pintakaasulla 120 km/h Mutta asiaan, voiko olla roska/kosteus tms kaasarissa/bensan seassa? Mulla nimittäin teki eilen hetkellisesti saman, ei nostanut kierroksia kuin ryyppy päällä. Tänä kesänä olen ajanut minillä vain pari kertaa, hetken rykimisen jälkeen toimi taas normaalisti = jotakin töfnää lienee oli hetkellisesti kaasarissa.
  9. Hude

    minissä vedot hukassa

    Mulla kun oli sytytys pielessä puski mustaa savua jonnii verran.
  10. Olisi tarvetta mielellään mustille, vain hyväkuntoisille ovipahveille, takasivupahveille sekä vilkku/valonvaihtoviikselle 76:n miniin. Tarjoile jos löytyy! s.postilla villematti.huttunen@gmail.com puh:0405737903 tai jopa YV:llä.
  11. Vähän availin suojamuoveja ja jokin katkennut muovikynnen palanen sieltä tuli jo vastaan. Pitää irroittaa koko höskä ja funsia mitä sille keksii. Joko oli hyvä ajoitus rikkoontumiselle tai katsurilla vähän ronskit otteet :(
  12. Jes, Mini taas leimattu vuodeksi eteenpäin. Mutta jännästi hajosi katsastuksessa vilkun/valonvaihtimen viiksi.. Eli pitkille vaihto on täysin rento, ei tunnu sitä pykälää, joka tulisi olla lyhyiltä pitkille vaihtaessa. Vilkkuhommat toimii normaalisti. Onko kokemuksia saako sepitettyä vai uutta viikseä tilaukseen? kyseessä -76 mk4 mini.
  13. Hude

    Ajon jälkeen tulvii bensaa

    Oli muuten löysällä tuo mutteri! Asettui vuoto täysin kiristyksen jälkeen.
  14. Hude

    Ajon jälkeen tulvii bensaa

    Ny tuli sellainen vastaus kuvineen, että kumarraan syvään, kiitokset. Kaasuttimen kanssa mielellään noudattaa pienta varovaisuutta, ettei ajokauden alussa ei tartte etsiä vietereitä autotallin lattialta :D
  15. HS2:n, Mekaaninen pumppu, ajon jälkeen lorottaa kaasarin tyhjäksi. Mitä tiivisteitä kokemuksen mukaan kannattaisi vaihtaa kerralla? Epäily onpi kohokammion tiivisteen vuotamisesta.
  16. Moro Onko paha temppu kiriä sisempiä raidetangonpäitä? Asentelin uuden rengas/vannepaketin ja huomasin klappia sisäpäässä molemmilla puolilla jonkin verran. Nosturille pääsen vasta ensi viikon jälkeen tarkistamaan asiaa... Löysin vanhan viestiketjun, jossa neuvottiin poraamaan lukitus veke yms. Lieköhän onnistuu paikallaanollen? Meneekö kiristys pelleilyksi, vai kannattaako ostaa suorilla kokonaan uusi hammastanko pakettina? Vekotin mulla vm.-76.
  17. Vanteet löytyi, eli homma hoidossa!
  18. Moi Onko kellään pyörimässä ylimääräisenä 10" aluvanteita ministeriin? Saa olla renkailla tai ilman. Tarjoa vaikka s.postiin kuvan + hinnan kanssa villematti.huttunen@gmail.com Tulee vm.1976 litraseen miniin.
  19. Hude

    Kiroilee

    Mulla teki samaa kun kytkinrempan jälkeen sieltä kytkinkopan työntövivun luota kiristyi ne kaksi isoa mutteria liikaa -> liike liian pieni -> ei mennyt pyykälät päälle.
  20. Hude

    Mini sammuu kääntyessä

    Moi Sorry kun en ole huomannut kommentoida keskusteluun. En ole omaa kaasaria tutkinut, edelleen jyrkässä käännössä alkaa tulvimaan, yleensä pysyy käynnissä, vähän haisee bensa kabinetissa. Vaiva vielä niin pieni, että alan korjaamaan vasta sen pahetessa. Toivottavasti löydät syyn ongelmaa, mulla sama jumppa edessä jossakin vaiheessa..
  21. Hude

    Mini sammuu kääntyessä

    Nyt kun tarkemmin muistelen, gaso ehkä aina haisi nokassa sammumisen jälkeen. Tuo on tarkistettava kyllä! Kaikki sähköt näyttää siistiltä, kesällä ne tsiigailin. Nyt auto talviteloilla, pitää katsoa kaasaria lähemmin keväällä. kiitos ukoille vinkeistä (jälleen).
  22. Hude

    Mini sammuu kääntyessä

    Bensaa on, ja sammuu kuin seinään,aivan kuin virrat katkeaisi. Eli ei hyytymällä tai booaamalla. Oikealle kyllä saa kääntyä, hyvin käy :D
  23. Mitä arvioitte, Mini -76, kun kääntää rattia vasemmalle -> sammuu. Liikenneympyrässä pysyy käynnissä kun antaa reippaasti kaasua. Virtalukon pohja syyllinen? Tähän "ominaisuuteen" jo tottunut, mutta jospa kokeilisi ensikesäksi fiksata :P
  24. jos tarjoisi huutokauppakeisarin tyyliin: " ei se hullu ole joka puolet tarjoaa ? "
  25. Hude

    Kytkin ei irroita, apuja!!

    Tsekkaile vielä sieltä akselin päästä ne isojen muttereiden säädöt. Mulla kytkinrempan jälkeen ne jäi huonolle kiristykselle -> kiriytyi kiinni kytkin koppaa vasten -> kytkin ei irroittanut. Uusi säätö -> nyt tyrkätty pitkälti 1000 km ilman ongelmia.
×
×
  • Luo uusi...