Jump to content

skithund

Ylläpitäjät
  • Viestit

    583
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    43

skithund last won the day on 2. Huhtikuuta 2023

skithund had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä skithund

  • Syntymäpäivä 09.12.1976

Contact Methods

  • Website URL
    https://selfdestruct.net/
  • Skype
    skithund

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sijainti
    Espoo
  • Autotalli
    Minitön. ex-R55 JCW 2012, ex-R56 JCW WC50 2010, ex-R53 2004

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

7 117 profiilin katselua

skithund's Achievements

  1. Jälkimmäisen 122 PS on noin 120 HV. Yksi PS (Pferdestärke) vastaa 98.6% hevosta.
  2. Tuo BMW:n kauppaama on juurikin Thulen Proride, mutta varmaan BMW:n logoilla. Samaten itse taakkatelineet on Thulen valmistamat, mutta BMW:n tai MINIn logoilla. Räjäytyskuvan perusteella pyöräteline on vanhempi 591 malli. Sama kuin itellä ja oma täyttää tänä vuonna 9 vuotta. Varsin kestävä ja laadukas siis
  3. Kuskasin omassani yhtä tai kahta pyörää katolla tuhansia kilometrejä ilman ongelmia. Katolle nostaminen vaatii tosiaan hieman näppäryyttä ja näissä voi käyttää oven kynnystä apuaskelmana, kun nostaa pyörän katolle pitäen oven auki. Myös itse pyörätelineellä on merkitystä helppouden suhteen. Lämmin suositus Thulen Proride telineelle.
  4. skithund

    IMM 2023 Italia.

    Pohjoisempaan Italiaan mennessä kannattais lentää Muncheniin ja ottaa sieltä vuokra-auto Huomattavan paljon edullisemmat autot ja parempi valikoima. Ja pääsee nauttimaan Alpeista matkalla. Näyttäis olevan MINI cabriota tarjolla ~58€/vrk hintaan Sixtillä.
  5. Hei Kuten jotkut saattoivat huomata n. viikon ajan olleesta ilmoituksesta, että MINI² foorumista sammuivat valot ja meikämandariini lopettaa ylläpitohommat tämän osalta jollain aikavälillä. Foorumi on siirretty "sellaisenaan" Mini-klubin haltuun ja muuttanut nimensä "Mini Club Flying Finns foorumi":ksi. Kaiken pitäisi toimia aivan kuten ennenkin, mutta jotain pikku viilailtavaa vielä löytyy mm. tärkeiden asioiden, kuten logokuvan osalta. Joten tervetuloa uudelle vanhalle foorumille
  6. Varaosanumerolla 51477406651 löytynee uudet. Itse olen tilannut joskus mm. Leebmannilta originaaliosia. https://www.leebmann24.de/blende-einstieg-john-cooper-w-mini-51477406651.html
  7. Mun ex R55 2011 teki 2018 kovilla pakkasilla ensin tuota mukavuustoimintojen tipauttelua ja antoi erikoisia virheitä mm. ABS:n ja jarrujen osalta ennen kuin sitten muutaman päivän päästä tästä ilmoitti akun varaustason olevan alentuneen. Akun todettiin silloin olevan alkuperäisen ja vaihdettiin uuteen.
  8. skithund

    Täyssähkö MINI

    Ei muuta kuin odottamaan seuraavaa sukupolvea Ymmärtääkseni 2023 ja rendauksen/spykuvien perusteella vaikuttais olevan inhimillisemmän kokoinen.
  9. Ei ollut mitenkään erillistä viikseä. Lisävalot menivät päälle (aina) samalla ku pistin pitkät. Sama koski kun väläytti pitkiä vastaantulijalle
  10. Oliskohan tuo nappi jenkkiversioon? Itsellä oli R53:ssa ja R56:ssa lisävalot suoraan lisäpitkinä viiksessä. Villi veikkaus, että ainakaan OEM johtosarjaa ei saa erikseen.
  11. skithund

    Minien erot

    Ei ole mitenkään harvinainen/numeroitu erikoismalli. Voisin veikata, että varmaan suurin osa 2010 "varastomalleista" tullut Mayfair tai Camden versiona, kun samaan rahaan on saanut vähän prameampaa sisustusta. Itse en välttämättä maksaisi 50tkm enemmän ajetusta enemmän, ellei varustelista olisi jotenkin erityisen paljon parempi tai autoa huollettu jotenkin erityisen tarkasti (mm. hoitamalla tämän sukupolven auton murheenkryynejä). Nykypäivänä tosiaan varustelistan MINI Connectedit tai navit ei hirveästi hetkauta, kun connectedista ei löydy tukea tuoreille puhelimille ja navi on aika köyhä verrattuna puhelimen naviin. Itselleni oli aiemmissa tärkeimpänä hyvä äänentoisto (Harman&Kardon), koska jälkiasennus näihin on todella tuskaista, koska osa auton älystä on radiossa ja tämä tulee jemmata johonkin kojelaudan syövereihin.
  12. skithund

    Minien erot

    2008 ja 2010 ovat identtiset tehoiltaan yms, jos molemmat ovat Cooper S:t. Uusi N18 kone tuli 2011 ja kontin kokokin muuttuu vasta seuraavassa sukupolvessa. Mayfair 50 on MINIn 50-vuotis juhlamalli (julkaistiin samaan aikaan Camden version kanssa). Erikoisvärit, erikoisverhoilu, etugrillissä juhlamalli-lätkä ja muutama muu erikoismallin erikoisuus.
  13. skithund

    R53 JCW -06

    Alkupään rakkineilla alkaa olla sitä ikää jo yli 20 vuotta, niin mikäs ihme tuo nyt on
  14. Jes. Eli takapaksissa tankin puolella on luukku, jonka sisältä pitäisi löytyä vihreä muovinen vetosysteemi, jolla tankkiluukun saa manuaalisesti auki. Mutta en tiedä auttaako, jos se on jäässä. Oheisessa kuvassa sen pitäis olla tuossa sille varatussa slotissa, kun luukun aukaisee.
  15. skithund

    Ralli Minin testaus.

    Katsotaas. Foorumin pitäis osata upottaa YouTubesta automaattisesti, kun pistää linkin/osoitteen viestiin.
×
×
  • Luo uusi...