Jump to content

skithund

Administrators
 • Posts

  577
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

skithund last won the day on May 2

skithund had the most liked content!

About skithund

 • Birthday 09/12/1976

Contact Methods

 • Website URL
  https://selfdestruct.net/
 • Skype
  skithund

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Espoo
 • Garage
  Minitön. ex-R55 JCW 2012, ex-R56 JCW WC50 2010, ex-R53 2004

Recent Profile Visitors

6,869 profile views

skithund's Achievements

 1. Hei Kuten jotkut saattoivat huomata n. viikon ajan olleesta ilmoituksesta, että MINI² foorumista sammuivat valot ja meikämandariini lopettaa ylläpitohommat tämän osalta jollain aikavälillä. Foorumi on siirretty "sellaisenaan" Mini-klubin haltuun ja muuttanut nimensä "Mini Club Flying Finns foorumi":ksi. Kaiken pitäisi toimia aivan kuten ennenkin, mutta jotain pikku viilailtavaa vielä löytyy mm. tärkeiden asioiden, kuten logokuvan osalta. Joten tervetuloa uudelle vanhalle foorumille
 2. Varaosanumerolla 51477406651 löytynee uudet. Itse olen tilannut joskus mm. Leebmannilta originaaliosia. https://www.leebmann24.de/blende-einstieg-john-cooper-w-mini-51477406651.html
 3. Mun ex R55 2011 teki 2018 kovilla pakkasilla ensin tuota mukavuustoimintojen tipauttelua ja antoi erikoisia virheitä mm. ABS:n ja jarrujen osalta ennen kuin sitten muutaman päivän päästä tästä ilmoitti akun varaustason olevan alentuneen. Akun todettiin silloin olevan alkuperäisen ja vaihdettiin uuteen.
 4. Ei muuta kuin odottamaan seuraavaa sukupolvea Ymmärtääkseni 2023 ja rendauksen/spykuvien perusteella vaikuttais olevan inhimillisemmän kokoinen.
 5. Ei ollut mitenkään erillistä viikseä. Lisävalot menivät päälle (aina) samalla ku pistin pitkät. Sama koski kun väläytti pitkiä vastaantulijalle
 6. Oliskohan tuo nappi jenkkiversioon? Itsellä oli R53:ssa ja R56:ssa lisävalot suoraan lisäpitkinä viiksessä. Villi veikkaus, että ainakaan OEM johtosarjaa ei saa erikseen.
 7. skithund

  Minien erot

  Ei ole mitenkään harvinainen/numeroitu erikoismalli. Voisin veikata, että varmaan suurin osa 2010 "varastomalleista" tullut Mayfair tai Camden versiona, kun samaan rahaan on saanut vähän prameampaa sisustusta. Itse en välttämättä maksaisi 50tkm enemmän ajetusta enemmän, ellei varustelista olisi jotenkin erityisen paljon parempi tai autoa huollettu jotenkin erityisen tarkasti (mm. hoitamalla tämän sukupolven auton murheenkryynejä). Nykypäivänä tosiaan varustelistan MINI Connectedit tai navit ei hirveästi hetkauta, kun connectedista ei löydy tukea tuoreille puhelimille ja navi on aika köyhä verrattuna puhelimen naviin. Itselleni oli aiemmissa tärkeimpänä hyvä äänentoisto (Harman&Kardon), koska jälkiasennus näihin on todella tuskaista, koska osa auton älystä on radiossa ja tämä tulee jemmata johonkin kojelaudan syövereihin.
 8. skithund

  Minien erot

  2008 ja 2010 ovat identtiset tehoiltaan yms, jos molemmat ovat Cooper S:t. Uusi N18 kone tuli 2011 ja kontin kokokin muuttuu vasta seuraavassa sukupolvessa. Mayfair 50 on MINIn 50-vuotis juhlamalli (julkaistiin samaan aikaan Camden version kanssa). Erikoisvärit, erikoisverhoilu, etugrillissä juhlamalli-lätkä ja muutama muu erikoismallin erikoisuus.
 9. skithund

  R53 JCW -06

  Alkupään rakkineilla alkaa olla sitä ikää jo yli 20 vuotta, niin mikäs ihme tuo nyt on
 10. Jes. Eli takapaksissa tankin puolella on luukku, jonka sisältä pitäisi löytyä vihreä muovinen vetosysteemi, jolla tankkiluukun saa manuaalisesti auki. Mutta en tiedä auttaako, jos se on jäässä. Oheisessa kuvassa sen pitäis olla tuossa sille varatussa slotissa, kun luukun aukaisee.
 11. Katsotaas. Foorumin pitäis osata upottaa YouTubesta automaattisesti, kun pistää linkin/osoitteen viestiin.
 12. Ymmärtääkseni vaatii tuon niiden oman piuhan. Joku xDevice se on heidän omalla logollaan varustettuna. Samoin se itse Windowsissa pyörivä ohjelmointisovellus oli jonkun muun valmistama, mutta heidän logoilla varustettu. Kun vaihdoin auton R56 -> R55, joudun unlockaamaan/uudelleenlisensoimaan piuhan, että he saivat ohjelmoitua uusiksi.
 13. Evolve mainostaa heidän softallaan vakio N14 koneelle 175 -> 210 nousua. Evolve etäohjelmoi ja tämä vaatii heidän Evolve-R piuhan ja softan, jolla ECU luetaan ja lähetetään heille ohjelmoitavaksi. Oma R56 JCW ohjelmoitiin heidän toimesta ja dynolla lukemat nousivat vakiosta 237 -> 282 Milltekin sporttidownpipen kanssa. https://www.evolveautomotive.com/makes/mini/mini-r56/mini-r56-cooper-s/mini-r56-cooper-s-ecu-tuning.html
×
×
 • Create New...