Jump to content

mjp01

Jäsenet
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

mjp01 last won the day on 23. Marraskuuta 2022

mjp01 had the most liked content!

Profile Information

  • Sijainti
    Pirkanmaa
  • Autotalli
    Mini Countryman Cooper SE ALL4 hybrid 2017

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

mjp01's Achievements

  1. mjp01

    Mini Countryman Hybrid

    Mulla ainakin vastailivat ennen ihan nopeasti, tämä oli palveluosoite ja kaveri BMW Group Second Support (fi.secondsupport@bmwgroup.com) BMW Group Finland Ville Korhonen ConnectedDrive Äyritie 8 c FI-01510 Vantaa Phone: +358-20-734-5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon ja matkapuhelinverkon liittymistä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Jonotusaika on maksullinen.)
  2. mjp01

    Mini Countryman Hybrid

    Tämä oli minullakin mielessä kun auton ostin. Esim. junalla asemalle sattumanvaraisessa aikataulussa (koska VR) saapuessa olisi ollut mukava laittaa lämmitys päälle 5 minsaa aiemmin. Bimmercodella koodailin 1 ja nyt kun mainitsit taidan käydä tekemässä 2 myös. On ainakin minulla toiminut ok.
  3. Ainakin https://***.co/ toimi mulla ok kun päivitin 2017 mallin kartat uusimpaan.
  4. mjp01

    Mini Countryman Hybrid

    Muualla keskusteltua: "The reason being that both "Save" and "Sport" modes effectively double petrol consumption, easily offsetting any savings from running on battery for some stretches. The engine even consumes petrol on steep, downhill stretches in either of those modes, which came as a complete surprise, while cruising at 80km/h (50mph) on the flat can be done for about 5l/100km without charge but closer to 9 while charging." "I now use mid mode + electric as standard and I just use the gear lever to turn petrol on and then select the best gear, if I know my trip will be longer than the normal battery range." Itsekin olen kokeillut tuota manuaalimoodia kun ajelen tasaisesti yli 80km/h ja säästelen akkua sen sijaan että heittäisin tuon Save tilan päälle. Faktaeroja ei nyt ole antaa kulutuseroista. Muilla kokemuksia?
  5. mjp01

    Mini Countryman Hybrid

    Mun normikulutus huitelee sekalaisessa ajossa 3.5l paikkeilla. Ajelin matka-ajoa viimeksi yli 450 km suuntaansa ja mennessä kun akussa oli latausta todellinen mitattu kulutus oli vähän alle 6l/100 km ja paluumatkalla täysin tyhjällä akulla 6.7l/100 km. Siihen nähden tuo 10 l kuulostaa isolta.
  6. mjp01

    Mini Countryman Hybrid

    Supportin sanoin: "Mini Connected palvelut ovat tulleet 3/2018 alkaen valmistettuihin autoihin." Toivottavasti klintin auto on valmistettu sen jälkeen koska suomen supportti mun tapauksessa poisti aikaisemmin toimineet etäpalvelut tuohon vedoten. Aikamoista asiakaspalvelua!
  7. mjp01

    Mini Countryman Hybrid

    Olisiko täällä tietäjiä - itsellä tuonti-Hybridi vuodelta 2017. En saanut rekisteröityä Mini-connected sovelluksen kautta omaa autoani autotalliin mutta sovellus näytti silti autoni polttoainetason, ajomatkan, keskinopeuden, keskikulutuksen, mittarilukeman ja viimeisen sijainnin. Ajattelin että saisin muutkin osaset toimimaan ja pyysin BMWn supporttia liittämään auton tiliini. Siirto suomeen ja liitos tilille onnistui supportin tekemänä ok. Ongelma vain on että sen seurauksena mikään tieto ei enää näy eikä palvelujen aktivointi sovelluksesta myöskään onnistu. Ja supportti heittäytyi mykkäkouluun :( Kai ainakin osan toiminnoista pitäisi toimia - onko muilla onnistuneita kokemuksia? Tai vielä parempaa jos olisi tietoa mitä pitäisi tehdä toisin että homma rokkaa?
×
×
  • Luo uusi...