Jump to content

tth78

Jäsenet
  • Viestit

    44
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    2

tth78 last won the day on 15. Helmikuuta 2023

tth78 had the most liked content!

Profile Information

  • Sijainti
    Varsinais-Suomi
  • Autotalli
    Countryman PHEV 2018

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

353 profiilin katselua

tth78's Achievements

  1. tth78

    Mini Countryman Hybrid

    Vikakoodin lukijan mukaan seokset rikkaalla. Se selittäisi kulutuslukemiakin..
  2. tth78

    Mini Countryman Hybrid

    Jahas, 18tkm päästiin ilman murheita, nyt syttyi moottorin vikavalo… onneksi huolto on alkuvuodesta.
  3. tth78

    Mini Countryman Hybrid

    Oma mini on ulkosalla, eikä ole latauspaikkaa. Muutettiin syksyllä asuntoon, missä olisi mahdollista muuttaa lämpötolppa 8A lataavaksi. En aio muuttaa, koska keväällä tolpat uusitaan ja itse ajattelin samoihin aikoihin vaihtaa XC40 D4 Volvoon kun monella tasolla olen pettynyt lataushybridiin.
  4. tth78

    Mini Countryman Hybrid

    Juu wltp mukaan range 36km.
  5. tth78

    Mini Countryman Hybrid

    Oma 2018 myös 7,6kWh akku ja kesällä pääsee 21km ja talvella 7km siis -5C lämpösemmissä kun tuosta alkaen polttis käy jatkuvasti… +5C alkaen tulee ilmoitus liian kylmästä akusta ja tehonrajoituksista.
  6. tth78

    Mini Countryman Hybrid

    Minulla ei ole kotilatausta, joten talvisin akku pääsee kylmenemään kunnolla ja siten toimintamatka sähköllä on aivan vitsi. Tosin ei selittäne kesän lyhyttä toimintamatkaa… Akkuhan oli se 7,6kWh eli pienempi.
  7. tth78

    Mini Countryman Hybrid

    Onko tuossa sama tekniikka kuin x1/countryman/225xe?
  8. tth78

    Mini Countryman Hybrid

    Huolloissa voi olla paikkakuntaisia eroja. Ola kokemus Raision Autokeskuksesta.
  9. tth78

    Mini Countryman Hybrid

    On tässä ollut molempia. Lataus on lakannut toimimasta ja palannut toimintaan pari kertaa ennenkuin olen tavoittanut merkkihuollon. On tässä tosiaan polttiksen nokat ja seuraaja olleet vaihtokunnossa jo 3v/32tkm kohdalla. Ne vaihdettiin 4v/34 tkm kohdalla. Sisävalot vaihtuvat toisinaan itsestään, keskuslukitus on lakannut toimimasta pari kertaa, takaluukku on auennut itsestään pari kertaa. Kahdesta ovesta on lukitusnapit pudonneet oven sisään. Oviverhoilut rämisevät, vaikka kaikki kiinnikkeet on uusittu… Kyllä tämä on sen verran viimeistelemätön laitos, ettei toista enää tule. Sähköllä toimintamatka ja latausaika on vitsi. Kesällä 2h30min vie lataus 3,6kW teholla ja sillå pääsee 21km. Talvella 5h lataus ja pääsee 7km.
  10. tth78

    Mini Countryman Hybrid

    Lataushybrideistä ei (virallista) osaamista muualla kuin merkkikorjaamossa, eli jos haluaa akkutakuun pysyvän voimissaan, ei ole vaihtoehtoja.
  11. tth78

    Mini Countryman Hybrid

    Muutoin kyllä, mutta BMW/Mini- huolto on seikka, jonka vuoksi pysyn molemmista merkeistä kaukana. Minissä oli ostettu jatkotakuu voimassa kun yritin tavoitta huoltoa soittaen ja sähköpostitse parin viikon ajan. Tavoitin heidät vasta kun takuu oli mennyt umpeen viikkoa aikaisemmin. Kun nokat ja seuraajat olivat syöpyneet vaihtokuntoon niin huollosta totesivat artistin maksavan… Sama homma Moottori-lehden Markon tapauksessa missä 26tkm ajettu ja juuri 2v tehdastakuun umpeuduttua todettiin, ettei valmistaja tule yhtään vastaan. En enää koskaan BMW/Miniä.
  12. tth78

    Mini Countryman Hybrid

    Omalla 2v/20tkm keskikulutus 7,2l/100km ja silti meni nokat ja seuraajat vaihtoon... Huollossa päivittivät ohjelmiston, jotta polttis kävisi enemmin. Ei vaikutusta. Edelleen tyhjällä akulla Green ja MID-modella voi ajaa 15-20km ja polttiksen lämmöt puolivälissä tavoitelämpöä... Nopsaan se bensa ja kondenssivesi kertyy öljyn sekaan. Toissatalven tammikuussa alussa auto huollettiin 30tkm kohdalla. Helmikuun lopussa ajoin 150km moottoritietä jääradalle, jossa poltin tankillisen bensaa ja sieltä vielä 150km moottoritietä kotiin. Maaliskuun lopussa n. 800km myöhemmin syttyi moottorin vikavalo ja oli vietävä auto huoltoon, jossa tehtiin öljynvaihto kun oli liikaa bensaa ja vettä öljyn seassa.
  13. tth78

    Mini Countryman Hybrid

    Moottori-lehdessä juttu 225xe:stä ja aika hurjan näköiseksi voi sisuskalut mennä: https://moottori.fi/ajoneuvot/jutut/asiantuntija-vaittaa-70-prosenttia-lataushybridien-moottoreista-karsii-ruostumisongelmista-markon-3-vuotiaan-bmwn-moottori-kayttokieltoon/ Ja tuossa on jatkojuttu minun Ministä: https://moottori.fi/ajoneuvot/jutut/maahantuoja-ja-auton-myyja-korvasivat-teemun-minin-venttiilikoneiston-parin-tonnin-remontin-auton-nokka-akseli-oli-syopynyt-ja-ruosteessa/
  14. tth78

    Mini Countryman Hybrid

    Meni viikko ja tuo ilmoitus poistui. Onko kellään kokemuksia tuosta? Toisaalta löysin tietoa, että olisi bemareiden alkupään tyyppivika, että latausyksikkö menee mykäksi ja korjaus maksaa vajaa kolme tonnia…
  15. tth78

    Mini Countryman Hybrid

    Jaaha, paljonkohan maksaa tällä kertaa…
×
×
  • Luo uusi...