Jump to content

Jykä

Jäsenet
  • Viestit

    41
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

Jykä last won the day on 1. Maaliskuuta 2022

Jykä had the most liked content!

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

5 471 profiilin katselua

Jykä's Achievements

  1. Jykä

    Mini Countryman Hybrid

    Mites noi latausajat ja ajomatkat sähköllä? Tth78:n kertomat matkat eivät ole kauhean kehuttavia..
  2. Jykä

    Mini Countryman Hybrid

    Kuinka moni teistä hankkisi uudestaan plug-in Countrymanin, jos olisi polttiksen vaihto hybridiin edessä? Meillä on nyt ’14 Countryman S bensa ja rouva on alkanut haaveilemaan töpselimallista. Tarkoita vaan, että kun nyt on oikeasti huolettomia kilometrejä, niin palaako hermot ja rahat uudemman, 2020 -> uudempi, hankinnan myötä?
  3. Kaksipuolainen kulahtanut perusratti airbagilla. Hintapyyntö 100€/tarjous
  4. Jykä

    Kojetaulun hiilikuitupanelit

    Ebaysta mä niitä katselin. Oli juu melkosen hintaisia. Tarttee tutkia että onko siellä mitä alla. Jos poistaa kokonaan.
  5. Myykö euroopassa mikään firma kojetaulun hiilikuitupaneleita? Meidän R50 panelit halki ja poikki. Briteistä ja jenkeistä sais, mut ei huvittais maksella tulleja ja muita..
  6. Poistettu myynnistä, ehjä vaihteisto hankittu.
  7. Jykä

    Lukkolaite Cooper 2003

    Ovipahvin irroitus pari minuuttia. Lasin kiskot löysälle, että saa lisää tilaa. Sitten vaan lukkolaite irti, vaatii sorminäppäryyttä että saa vaijerit ja johdot irti. Muistaakseni jouduin vielä poraamaan yhden kiinnityspultin pois kun kanta meni huonoksi..
  8. Jykä

    Lukkolaite Cooper 2003

    Ei siihen sais sitä mikrokytkintä vaihdettua? Joskus Volvon rattilukon korjasin vaihtamalla kytkimen. Löytyi elektroniikkakaupan hyllystä.
  9. Heh, ei toi 500 egeen lähde. Teen vaikka pihakoristeen siitä sit. Kyl toi ihan pelastettavissa olis jos joku haluis askin siihen vaihtaa. Mä en, koska ei ole tallia missä tehdä.
  10. https://m.nettiauto.com/mini/cooper/12609110 Siitä jollekin innokkaalle remppaajalle laatikkovikainen Cooper. Taitaa olla laakerit menneet askista, sen verran ulisee ajossa.
  11. Jos otat jäähdyttäjän irti, niin muista ilmata jäähdytysjärjestelmä kunnolla. Nimimerkki lämmöt tappiin ja korjaamolle ilmaukseen.
  12. R60 Countrymanissa oli sama ongelma, kuskin oven kahva ei toiminut pakkasella ja autoon ei päässyt sisälle ja kävi myös niin, että sisälle pääsi, mutta ei ulos. Vaihdoin ulkopuolisen kahvan ja taas toimii. Siinä oli selkeä ruostekohta vaijerissa ja tästä kohdasta se sitten jäätyi.
  13. Täytyy ekaks mitata eculta, että tuleeko signaali sinne asti. Mut pistän yyveetä, jos tarttee apuja. Kiitos!
×
×
  • Luo uusi...