Jump to content

Jykä

Members
 • Posts

  39
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jykä last won the day on March 1

Jykä had the most liked content!

Recent Profile Visitors

5,389 profile views

Jykä's Achievements

 1. Kaksipuolainen kulahtanut perusratti airbagilla. Hintapyyntö 100€/tarjous
 2. Ebaysta mä niitä katselin. Oli juu melkosen hintaisia. Tarttee tutkia että onko siellä mitä alla. Jos poistaa kokonaan.
 3. Myykö euroopassa mikään firma kojetaulun hiilikuitupaneleita? Meidän R50 panelit halki ja poikki. Briteistä ja jenkeistä sais, mut ei huvittais maksella tulleja ja muita..
 4. Poistettu myynnistä, ehjä vaihteisto hankittu.
 5. Ovipahvin irroitus pari minuuttia. Lasin kiskot löysälle, että saa lisää tilaa. Sitten vaan lukkolaite irti, vaatii sorminäppäryyttä että saa vaijerit ja johdot irti. Muistaakseni jouduin vielä poraamaan yhden kiinnityspultin pois kun kanta meni huonoksi..
 6. Ei siihen sais sitä mikrokytkintä vaihdettua? Joskus Volvon rattilukon korjasin vaihtamalla kytkimen. Löytyi elektroniikkakaupan hyllystä.
 7. Heh, ei toi 500 egeen lähde. Teen vaikka pihakoristeen siitä sit. Kyl toi ihan pelastettavissa olis jos joku haluis askin siihen vaihtaa. Mä en, koska ei ole tallia missä tehdä.
 8. https://m.nettiauto.com/mini/cooper/12609110 Siitä jollekin innokkaalle remppaajalle laatikkovikainen Cooper. Taitaa olla laakerit menneet askista, sen verran ulisee ajossa.
 9. Jos otat jäähdyttäjän irti, niin muista ilmata jäähdytysjärjestelmä kunnolla. Nimimerkki lämmöt tappiin ja korjaamolle ilmaukseen.
 10. R60 Countrymanissa oli sama ongelma, kuskin oven kahva ei toiminut pakkasella ja autoon ei päässyt sisälle ja kävi myös niin, että sisälle pääsi, mutta ei ulos. Vaihdoin ulkopuolisen kahvan ja taas toimii. Siinä oli selkeä ruostekohta vaijerissa ja tästä kohdasta se sitten jäätyi.
 11. Täytyy ekaks mitata eculta, että tuleeko signaali sinne asti. Mut pistän yyveetä, jos tarttee apuja. Kiitos!
 12. Olisiko kenelläkään Sastamalan lähistössä inpaa tai insta/d ohjelmistoa? R50 2003 Cooper antaa tälläiset vikakoodit: P1144 Happianturi, rivi yksi katalysaattorin jälkeen, oikosulku maadoitukseen, katkonainen. Taaempi lambda vaihdettu uuteen, ei vaikutusta. P0420 Katalysaattori, rivi 1 - tehokkuus kynnysarvon alapuolella, virheellinen signaali, katkonainen. Vikakoodit luettu paikallisessa autokorjaamossa. Meneekö lambdan johto eculle? Millaista volttimäärää se normaalisti lähettää? Kiitos jo etukäteen!
 13. https://m.nettiauto.com/austin/mini/11325958?vifAdCount=6&vifNav=Y Ja vielä kuus’ysi..
×
×
 • Create New...