Jump to content

Mika Hurtig

Jäsenet
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

Mika Hurtig's Achievements

  1. Nyt on auto saatu siirrettyä talliin. Inhimillisemmät työskentely olosuhteet nyt. Löysin youtubesta videon missä kikkailee laturin pois ja paikoilleen ilman keulan purkua. Pitää miettiä että miten sen toteuttaa. Nyt vaan sen verran muuttui hommat että tytöllä ei enää parkkipaikkaa autolle ja se pitänee laittaa sitten myyntiin.
  2. Ok. Eli pitää saada jollain keinoilla siirrettyä auto talliin. Vähän on iso operaatio alkaa pihalla sateessa purkaan.
  3. Mikä toi front end service Mode oikein on?
  4. Tytön ministä R50 vm02 oli syttynyt latauksen merkkivalo ja latausjännite tippunut 12v pintaan. Auto nyt vähän hankalassa paikassa. Minkälainen homma on toi laturin irroitus? Joutuuko purkaa minkä verran? Eli onnistuuko helposti ahtaalla parkkipaikalla ilman että tarvi kömpiä auton alle tai purkaa autoa paljon.
  5. Moi. Oisko kellään jäänyt nurkkiin ehjiä actuatoreja molempiin oviin. Onko noita muuten saatavilla kuin marmoritiskiltä.?
  6. Onko käsitystä että mistä toi johtuu.? Onko actuator rikki vain mikä sen tekee.
  7. Tyttären silmäterästä ei saa nyt apukuskin ovea auki millään. Ovi on lukossa eikä aukea sisäkahvastakaan. Lukitustappia jos yrittää nostaa niin vetää heti takaisin alas. Lukitus ei aukea edes siitä keskuslukitusvivustakaan. Sitä liikuttaessa vain peräluukun lukko naksaktelee. Onko apuja miten tuon oven nyt saisi auki?
  8. Hieno homma. Osa laitettu tilaukseen. Suuret kiitokset auttaneille.
  9. Vm 02 vakio cooperista hajonnut ilmanputsaria kansi ja ehjä hakusessa. Löytyiskö?
×
×
  • Luo uusi...