Jump to content

Jusa

Jäsenet
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Jusa's Achievements

  1. Pitäisi vaihtaa palat ja levyt mutta hieman epätietoisuutta minkä kokoiset levyt pitäisi olla. Realoem.com kertoo levyjen halkaisijaksi 29,4 cm ja paloiksi JCW yhteensopivat. Tuohan ei ole JCW eli hieman ihmetyttää voiko olla näin. En tiedä vaikuttaako jarrulevyjen ja -palojen malliin se että autossa on llut S228 Sports suspension settings Plus tehtaalta lähtiessä.
  2. Jusa

    Kytkimen kytkin

    Oli vain irronnut, nyt toimii vakkari kuten pitääkin.
  3. Jusa

    Kytkimen kytkin

    Huomasin auton jalkatilassa kytkimen joka ilmeisesti liittyy kytkimeen ja selittää miksi vakionopeudensäädin lopetti toiminnan. Onko kiinnittämissä mitään ihmeempää. Löysin kolon mihin kytkin meni paikalleen napsahtaen.
  4. Läksin subbarin kohdalla periaatteella mitä edullisempi, sitä parempi ja ostin sen Googlailun jälkeen Biltemasta penkin alle menevän. Tekee sen mitä pitääkin. Tidalista löytyvien bassotaajuuksien testailulla 25 Hz alkaa toistamaan. Etukaiuttimiin tein adapterin ja käytän alkuperäistä johdotusta. Oli sen verran hankalaa saada johto menemään kumin läpi.
  5. Tuli tänään vaihdettua Miniin takakaiuttimet, asennettua etupenkin alle subbari ja takapaksiin vahvistin. Sekä parannettu äänieristystä. Huomenna olisi tarkoitus vaihtaa etukaiuttimet. Pitääkö uusia kaiutinjohtoja varten purkaa koko kojelauta vai onnistuuko ilman? Yrittänyt googlettaa ohjetta mutten löydä.
  6. Missä kannattaisi teettää kytkinremppa Mini r53 pääkaupunkiseudulla? Ja mitä se mahtaa tänä päivänä maksaa?
  7. Jusa

    FRM moduuli

    Onko miten herkkiä kärähtämään? Huomenna menossa Miniä koeajamaan ja ajattelin ottaa Autocomin mukaan ja katsoa vikakoodit. Mutta uskaltaako sitä vieraalle autolle tehdä, joutuu vielä ostamaan
×
×
  • Luo uusi...