Jump to content

LeTiss

Jäsenet
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

LeTiss's Achievements

  1. LeTiss

    Mini Countryman Hybrid

    TTH:lla tuntuu olevan paljon kaikennäköistä, en siis ihmettele vaihtohaluja.... Itse olen ollut erittäin tyytyväinen Countryman -20 omistaja nyt vajaa 1,5vuotta. Yksi vuosihuolto ollut, toinen edessä kuukauden päästä, kaikki toiminut erinomaisesti, mitään varoitusvaloja en ole edes nähnyt. Mulla duunimatka just sen 23km /siivu ja molemmissa päissä latausmahdollisuus. Kesällä pääsen sellaiset 39-40km ja talvellakin aamulla näyttää sellaista 25km (jos vaan ottaa akusta). Harmi, kun lataus hybridien valmistus loppuu näiden suhteen, ostaisin ilman muuta uuden.
  2. LeTiss

    Mini Countryman Hybrid

    Moi, En muista että viime talvena olisi mennyt bensalla vielä näissä -10C lämmöissä ? Eli, kun aamulla starttaa auton ja lähden köröttelemään, niin vaikka akku on täysi, niin menee bensalla ? Saanko jotenkin manuaalisesti tän vaihdettua vai mikä juttu tää on ? Siitä vuvusta, kun laitan "green", niin mun mielestä edelleen menee bensalla.
  3. LeTiss

    Mini Countryman Hybrid

    Mulla ollut nyt reilun vuoden Countryman hybrid -21. Ei mitään ongelmaa ja huolto toimi erinomaisesti. Puhelimeen vastattiin heti ja kaikki pelasi. Ehdottomasti tänhetken kokemuksen perusteella muutaman vuoden kuluttua päivitys uudehkoon.
  4. LeTiss

    Mini Countryman Hybrid

    Paineanturit, mutta eihän nyt kaikki renkaat voi tasaisesti vuotaa.
  5. LeTiss

    Mini Countryman Hybrid

    Kesäkumit alle, eilen tehty paineiden resetointi ja mikä'lie, niin paineet oli 2.8bar kaikissa. Tänä aamuna tein saman uusiksi ja 2.3-2.4bar kaikissa. Aamulla varmaan 4-5C viilempää, kuin eilen, muuta eroa ei ollut. Mistäkähän tällainen voi johtua ?
  6. LeTiss

    Mini Countryman Hybrid

    Moi, sain tällaisen viestin. Onko siis toi Appsi maksullinen ? Mä latasin sen joskus viime elokuussa, kun ostin auton ja ilmainen se silloin oli ? MINI Connected -palvelusi voimassaoloaika päättyy pian. Hyvä MINI Connected -asiakas, MINIllesi, jonka valmistetunnus on WM***********8141, päättyy 2023-03-16 seuraava MINI Connected -palvelu: eDrive Services, Real Time Traffic Information, MINI Online, USB Map Update Voit jatkaa MINI Connected -palveluiden tilausta ja saat tietoa muista tarjouksistamme, kun vierailet internetissä MINI Connected Storessa.
  7. LeTiss

    Mini Countryman Hybrid

    Ok, ei ole toi Apple maailma mun juttu. Androidille voi olla hankalampaa ?
  8. LeTiss

    Mini Countryman Hybrid

    Onko tietoa saako Spotifyn kautta siirrettyä soivan kappaleen albuminkuvan näkymään näytölle ?
  9. LeTiss

    Mini Countryman Hybrid

    Kiitti ja kiitti, pettymys ja pettymys
  10. LeTiss

    Mini Countryman Hybrid

    Moi, miten toi esilämmitys appsin kautta. Lämmittääkö se mitään muuta, kuin sisäilmaa ? Toinen kyssäri eli toi type 2 lataus, niin apps näyttää maximeilla 16A eli ottaako se vain yhdellä vaiheella (Kaverin appsi näytää Mersulle 7kW samasta tolpasta) ?
  11. LeTiss

    Mini Countryman Hybrid

    Mites toi öljynvaihtoväli ? Mulla ollut nyt n. 6kk -20 Countryman. Joulukuussa syttyi huollon valot, mutta oli pelkkä jarruneste. Seuraava huolto alustavasti 20k km /12kk.
  12. LeTiss

    Mini Countryman Hybrid

    Nyt, kun on liukkain mahdollinen aika, niin mitkä on järkevimmat valinnat (kun sähkö on loppu) ? Silloinhan ei ilmeisesti siis neliveto ole käytössä ?
  13. LeTiss

    Mini Countryman Hybrid

    Jatkan innokkaana uutena Ministinä typerien kysymysten esittämistä. 4-veto /etuveto. Koska on 4-veto päällä + saako sen pakotettua päälle / päältä pois ? Nyt liukkailla olisi kiva tietää missä vaiheessa on mikin päällä Appsi ongelma ratkesi tekemättä mitään eli se vaan alkoi toimimaan normaalisti n. viikon jälkeen. Olisi ollut jotain palvelin pugia sitten.
  14. LeTiss

    Mini Countryman Hybrid

    Tuolla appsissa oli joku meiliosoitekkin, ihan tänne meille härmään. Asiakaspalveluksikin nimittivät. Laitoin perjantaina sinnekin kyssäriä, mutta eihän sieltä kukaan tietenkään vastaa.
×
×
  • Luo uusi...