Jump to content

Kyselyä: kiinnostaisiko lokikirja Minillesi?


Larry

Recommended Posts

Omasta Ministä kun ei ole mitään huoltokirjaa tai tietoa muustakaan historiasta niin ajettelin painattaa kunnon kirjan johon voi kirjata huollot, muut tehdyt hommat, reissut ja fiilikset. Olisi sitten näppärä tsekata mitä ja milloin on tehnyt tai Miniä myydessä olisi esittää dokumentaatio mitä tehty ja antaa kirja uudelle omistajalle tai laittaa kirja itselleen muistoksi kun autosta aika jättää.

Kyllähän tuossa menisi periaatteessa vihko kuin vihko, mutta kyllä teemaan sopisi paremmin kunnon kansilla ja mahdollisesti esipainetulla viivastolla ja ruudukolla oleva oikea kirjanen.

Itse mainosmiehenä saisin kirjan tehtyä painovalmiiks tarvittava hienouksineen mutta yksittäiskappaleita ei oikein saa painatettua, eli nyt siis varsinaiseen asiaa:

Olisiko joku muu kiinnostunut tyhjästä kirjasta? 😀 Kunnon premium kirjoja pitäisi painattaa alk. 50kpl ja kustannus selviäisi kun tietäisi about tarvittavan määrän. 
Yksi vaihtoehto voisi olla laittaa joukkorahoituskampanja pystyy jos alustavasti tulisi enemmän kuin yksi (minä) asiasta innostunut. Osallistumalla kampanjaan saisi vastikkeena X kpl kirjoja. Tuommoinen kirja menee autolle (tai muulle vehkeelle) kuin autolla jos tallista löytyy muitakin klassikoita.

Kommentteja ja ajatuksia tulemaan vai reilusti, kiitos!

-Lauri

Link to comment
Share on other sites

Semmonen Minin kojetaulun hyllylle mahtuva simppeli kirjanen, vanhalla BMC:n logolla. Pehmeekantinen piisaa. Saa kovatkin kannet olla, kunhan mahtuu hyllylle 😉

Pikku ruuruvihko alkaakin olla Travellerissa jo täynnä

Link to comment
Share on other sites

4 tuntia sitten, koirankoppi kirjoitti:

Semmonen Minin kojetaulun hyllylle mahtuva simppeli kirjanen, vanhalla BMC:n logolla. Pehmeekantinen piisaa. Saa kovatkin kannet olla, kunhan mahtuu hyllylle 😉

Pikku ruuruvihko alkaakin olla Travellerissa jo täynnä

Kojelaudalle mahtuvuutta en nyt päässyt mittaamaan mutta pienen kirjan/vihkon koko on A5 tai A6. Simppeli vihkonlärpäke viivoituksella ja kannessa 1-väripainatus ei kustannukseltaan mikään mahdoton, kertatilausta sitten yleensä minimi 100kpl.

Mutta jos hinta järkevä niin meneehän noita ajan kanssa vaikka laatikollinen tulisi kerralla, lapsilla olisi ainakin piirrustusvihkoja 🙂

Link to comment
Share on other sites

Väliaikatietoa:

Löytyi kotimainen painotalo joka tekee vaikka yksittäiskappaleet. Ensi viikolla käyn katsomassa kirjamalleja livenä ja sen jälkeen alan kasailemaan vedoksia kansista/sivuista.

Alkuun tulee varmaan 10kpl setti, 5 kova- ja 5 pehmytkantista, hinta selviää sitten tarkemmin, mutta siinä 15-25€  + postit pyöritään MUTTA tämä tarkentuu kun haastelen painon kanssa  

Link to comment
Share on other sites

On 5.11.2018 at 19.13, Larry kirjoitti:

Joo, tuossa selvittelin vähän kustannusta, monessa paikassa 50kpl minimi ("nettipainotalot")

Kovat kannet n. 25€, pehmeät n. 15€ + postit
Ja sitten mahdollisuuksia kovakantisiin on paikka kynälle yms. extroja

Pienempiäkin määriä varmasti saanee, mutta sitten menee enemmän vihkonlipareeksi

Varmaan sitten teet tilauslistan sitten erikseen ja määrät kullekin jotenkin?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 kuukausi myöhemmin...

Väliaikatietoja:

Projekti vielä hengissä vaikka hidastunut erittäin paljon, työt haittaavat harrastamista 🙂  käytännössä pääsen starttaamaan hommaa alkuvuodesta, loppuu vain päivät kesken tänä vuonna.

Hintaa kovakantiselle tulee 25€ + postit, teen viim. alkuvuodesta mallikuvat ja jos kiinnostuneille kelpaa niin sitten rakentelen jonkin sorkin tilauslomakkeen niin saan postitustiedot ja kpl-määrät.

Kiitos kaikille kiinnostuneille tähän mennessä!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 kuukausi myöhemmin...

Noniin, nyt hommaa taas vähän eteenpäin. Alla mallikuvat kansista ja muutama maistiainen sisäkansista. Kuvat ovat aukeamittain, eli kaksi sivua vierekkäin.

Koko: A5, sivut muutaman millin pienemmät, eli tulee ns. porras ei pokkarimallinen
Sivumäärä: 100, eli 50 aukeamaa. Ruudukkoa tulee osa, viivoitusta osa ja loppuun ihan blankkoja sivuja
Kannet: Printattua paperia joka liimataan kansipahvin pintaan, eli tuo nahka on siis printattua ei sen ihmeempää. BMC logo ja selän "Huoltokirja" tulee kultafoliolla.

Huom! @larryhoo vain vesileimana, ei tule lopulliseen (Instagram tilini, saapi käydä seuraamassa ja tykkäämässä meikäläisen Mineilyistä)

Vilkaskaa ja kommenteja tulemaan, kiitos

huoltokirja_kannet-mockup.jpg

Minin_huoltokirja.jpg

Minin_huoltokirja2.jpg

Minin_huoltokirja3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Tässä linkki tilauslomakkeeseen, aikaa tilata tämän kuun eli tammikuun loppuun saakka. Kun kpl-määrä tiedossa niin tilaus painoon ja valmista varmaan noin helmikuun loppupuolella. Tilanneelle laitan summan ja tilitiedon maksua varten meilissä. Maksu tilillle ja paketti postiin. Postikulut tarkentuvat kun saan kirjan punnittua ja hlö-tietoja ei käytetä mihinkään muuhun kuin paketin perille saamiseen.

Tilauslomake: ----------

L

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 viikkoa myöhemmin...
  • 2 viikkoa myöhemmin...

Tänään tuli kirjat painosta ja laitoin kaikille tilaajille viestiä. Kirjan hinnaksi tuli siis 25€/kpl + 5€ postipaketti ja kaupan päälle saa Mini tarroja 🙂 Jos ei meiliä meinaa kuulua niin laittakaa viestiä. Kirjoja paketoin iltaisin ja laitan postiin, ensi viikko on lomaviikko ja pientä viivettä postituksissa kun välillä reissussa.

(Kuvia valmiista kirjasta + tarroista voi käydä kurkkimassa "Myydään" osiosta, laitan kohta ylimääräiset myyntiin Matti Myöhäisille) 

 

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...