Jump to content

Larry

Members
 • Posts

  231
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Larry last won the day on May 18 2020

Larry had the most liked content!

Recent Profile Visitors

3,147 profile views

Larry's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In
 • First Post

Recent Badges

6

Reputation

 1. Moro! Minäpäs laitan sulle YVn
 2. Vaikka ajokausi on startannut ja Minit viretty ajokuntoon niin nostellaas vielä jos jotain kiinnostaisi. Kaikenlaiset tarjoukset huomioidaan ja saadaan pohjaa jatkokeskusteluille.
 3. Nostellaas taas jos jotain kiinnostaisi, järkitarjoukset myös huomioidaan. Vaihdossa voisi kelvata ajovalmis & leimattu Mini välirahalla.
 4. Minä voisin ostaa kivisuojat jos mukana kaikki kilkkeet ja postitus onnistuu L
 5. Muutamat lisäkuvat tämän hetken tilanteesta. Voidaan vaihtaa myös johonkin katsastettuun kesäpeliin. Esim. 70-lukulainen Mini, Mersu, Fiude tai jokin hauska peli.
 6. Nyt alkaa aika ja voimat loppua, eli olisiko jollain kiinnostusta Mk2 Miniin? Tällä hetkellä ei ajokuntoinen, rullaavana kyllä. Pitäisi kasata ja ruuvata paikolleen mm.: - Jarruputket päästä päähän - Bensalinja - Bensatankki - Pakoputki, pakosarja - Kaasari - Vesipumppu - Kytkinsylinterit - Yms. konepelllin alle pikkukamaa - Sisusta Moottori papereiden mukaan 1000 mutta lohkosta löytyi merkintä 850. Eli yläkerta ilmeisesti vaihdettu joskus. Kaikki puretut osat tallessa ja lisähintaan uusia osia paketeissaan, löytyy jopa nesteet jos tarvis. Eli kasaaminen, säätö ja leimalle. Alla muutama kuva kun oli vielä ajossa toissavuonna. Lisätietoja YVllä tai soitto: O4O 514374O Sijainti: Etelä-Savo Hinta: Järkitarjous originaali osilla ja sopimuksen mukaan esim. uusi pakoputki/stage 1 kitti, HS4 kaasari, yms. uutta osaa laatikko tolkulla
 7. Joo, semmoinen oikea pumppuhan se olis paras mikä imee ilman pois. Mikkelin Mobilisteilla kuulemma jonkilainen on mutta auto ei ole mulla täällä. Jousitus tyhjänä kun uusin letkut. Auto on pyörillään pilariharkkojen päällä ja suunnitelma on laittaa paineet täyteen ja sitten apumiehet pumppaa keulaa alas ja samalla nestettä/ilmaa venttiilistä pihalle. Sitten taas ainetta sisään ja samaa hommaa pari kertaa. Kun auto muuten valmistuu ja aika ottaa korokkeet pois niin ekaksi keula alas maahan ja sitten taas nestettä pois > ainetta sitään. Ajelua ja sit taas ilmaa pois ja nestettä sisään. Jos joskus aikanaan saan auton kotia niin sitten voi käytättää Mobilisteilla jos heillä oikea pumppu löytyy ja apuja.
 8. Ja täältä löytyy myös hyvin tiedot: http://www.hydragas.co.uk/tech/ado15.html
 9. Putkimiehenpumppu, onkohan se koetuspumppu oikealta nimeltään? Siinä sitten kierrettävä liitin letkun päässä jossa venttiilin suljin/avaaja
 10. Joo, en meinaa sotkea muuta sekaan. Katoin vaan ainakaan noita valmiita nesteitä. Taidankin tehdä niin että kun kerta nestettä/painetta vielä vähän puuttuu niin pumppaankin pelkkää vettä lisää.
 11. Piti ihan tarkistaa tuo glykoli, niin on 95%. Eli 5% on vettä tuossa meikäläisen mikstuurassa. Ei saata enää tuota BMC koodilla löytyä, mutta MGn tavara käynee. muistaakseni oli 25€ 5l + postit
 12. Tietosi varmasti pitää kutinsa. Tuossa minun käyttämässä on vain glykolia jonkin verran enemmän, ei se kuitenkaan 100% ole, on vettäkin vähän mukana. Kai se tärkein on ruosteenesto ja jäätymisenesto.
 13. Mikäkin koitin kaivella täältä foorumilta, muistan että joku huikkasi tuon 50/50 reseptin. Ulkomaan foorumeilla oli vaihtelevaa tuo määrä, mutta samat ainesosat. Jarrunesteestä oli mainintoja ettei tosiaan kannata laittaa.
 14. No tässä ei onneksi mennyt montaa kymmentä senttiä hukkaan, kun pari lyhyttä venttiiliä ostin Minä tein nesteet mikstuuralla: 50% jäähdytinnestettä ja 50% paineilmajarrujen jäänestoa
 15. Laitetaas vielä pieni päivitys asiaan: MikaJ toimitti venttiilit, iso kiitos hänelle Nesteet sain sisään ja paineet päälle, vuotoja ei ilmennyt. Pikkuisen jäi paineet vajaaksi kun nestettä menikin enemmän kuin olin varannut (2l) ja en uskaltanut ihan kaikkea pumpata ettei hornase lopussa ilmaa mukaan. Ensi kerralla lisää nestettä & painetta ja sitten jatkuu kasaaminen muilta osin.
×
×
 • Create New...