Jump to content

inno75

Jäsenet
  • Viestit

    661
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    16

Käyttäjän inno75 kaikki viestit

  1. Tehdastekoset taitaa olla kiven alla. Aikoinani toin muutaman Saksasta, mutta nekin ovat menneet aikoja sitten. Nykyisin on kiinni "tehdastekoinen" , ts tein piirustukset ja tuttu metallifirma valmisti. Koukku ollut kiinni jo kait 15v ja hyvin pelannut kevytrakenteisen "asuntovaunun "vedossa . Katsastuksessa ei tarkisteta (ainakaan mulla) koskaan koukkua. Koukkuhan on periaatteessa taivutettu putki, jossa kiinnitystä varten lattarautatartunnat minin pohjaan 3:sta kohtaa. Penkin alla, varapyörän alla ja puskurin alla. Tälläinen oli viimeinen virallinen noin 1977 ostettu versio.
  2. Mulla meni virtalukko 89 Mokesta. Peltolan Ollilta saa uusia alle 100€ ( ainakin viime vuonna) , eli Urjalan Tarvike ja Varaosa 044-5551318.
  3. Täähän rupee olemaan kuin 60-70 luvulla. Tuntuu aika ihmeelliseltä, mutta kait tää persaukinen valtio tarvii kaikki eurot mitä vaan keksii periä. Ihmettelen suuresti.
  4. Jep, 1975 ainakin oli jo musta, samoin 1989 on musta.
  5. inno75

    Ilmastointilaite

    Käytiin -94 Malesiassa ja siellä kaverit olivat ottaneet Toyotan ilmastointilaitteen Miniin. Sisäänpuhallus keskeltä, missä lämppäri on ( siellä ei lämppäreitä). Minusta viimeisissä Mineissä Japanissa on kaikissa (?) ilmastointilaite. Se venäläinen Mini oli lähtöisin Japanista, mikäli ymmärsin kaveria oikein silloin Tammelassa.
  6. Näyttää vähän isoilta classic Miniin !!!!
  7. M : 998 cm3 Innon kone (54 SAE /48 Din) 12 A497 ja vaihdelaatikko tankovaihteensiirtäjällä ( SM 22G1832), kansi 12G295 (ns pikku Cooperin kansi tuplajousin). Lisäksi löytyy uusi laturi, tuplakaasarit imusarjoin, haravamallin pakosarja, startti, venttiilikopan kansi ja öljysuodatin. Puutteet: nostajan tangot, virranjakaja ja kaasarista muutama kiinnike ja ilmanputsarin kotelo puuttuu. Tuotu Saksasta , tuttava rakentanut pujottelua varten, mutta en ole avannut konetta ( hoonauksen jäljiltä ,ei pykäliä), joten kannaatta varmistaa. Säilytetty lämpimässä tallissa ja pyöritetty/öljytty vuosittain. Jos kiinnostaa , niin ota yhteyttä ja tarkista paikan päällä (ei postiteta/kuljeteta). Timo 0505711 445 Hintatoive koko kasalle ~1800 €.
  8. Hinta tippunut pois eikä anna muuttaa, mutta 200€ pyynti.
  9. MYYTY !!!! Myydään uusi käyttämätön 13"/ 330 mm ratti. Käy Mineihin joissa torvi on viiksen päässä. Sarja on "bolt on". Vain nouto Jokioisilta ! Timo nolla viis nolla 5711 445 PS: Kulkeutuu syyskuun 1/2 välissä reitille Tre- Jkl- Pielavesi tarvittaessa.
  10. Ainakin kone 1275 (12H).
  11. Mulla oli Clubman 1,3 Suzuki Swift GTi :n koneella ja laatikolla. Etukelkka oli osittain Minin (lähinnä etuosa putkirakenteinen), mutta se oli ruotsalaisen kaverin/hänen firmansa tekemä. Tosin valmisti niitä autotallissaan, mutta joka kelkassa oli tunnuslaatta (Firman nimi ja juokseva nro). Se kelpasi jo vanhan määräysten aikana. Jos olisi ollut omatekemä, niin laskelmat sen kestävyydestä vaadittu. En huomannut, että oliko tuohon kohtaan mitään muutosta uudessa laissa ? Joku varmaan on jo kokeillut ? Kysymällä katsastusmieheltä saat kyllä vastauksen. Vähän epäilen omatekemän hyväksyntää ilman laskelmia, mutta who knows ........ Ps Voihan löytyä joku valmiskelkkakin (riippuen mikä kone/laatikko sulla on) maailmalta.
  12. Vanhat S:t "pyöreä" uudemmat MK I ja II (?) kulma auki. Tämä viistetty malli oli myös Inno Cooper 1300.
  13. inno75

    IMM 2020

    Soitin Finnlinesiin : 2019 myytyjä lippuja ei voi siirtää (edes syksyyn), koska laivat kulkevat normaalisti ja Saksaan saa mennä. Rahaa ei palauteta ! Mahdollisuudet ovat seuraavat : Käytät liput, peruutat liput tai yrität saada kustaksia vakuutusten kautta ( sehän on perinteisesti tosi helppoa , heh, heh ). Näin kertoi Finnlenes. Joten mulla olis 2 lippua Saksan IMM 2024 myytävänä ( silloin 110€) nyt ~90€ kirjeessä toimitettuna. Timo Salminen
  14. inno75

    Uretaania helmoissa

    Muistan myös lukeneeni, että alkupään Mineissä käytettiin vaahtoa koteloissa. Ehkä estää pölyn kulkemisen koteloista sisälle ??? Eli komppaan Lee Harveytä. 27.3.1937 keksitty uretaani !
  15. inno75

    IMM 2020

    Joo sama meillä, neljännet liput (toivottavasti myös viimeiset) tuli viimeisen siirron myötä. Toivotaan , että enää ei tule siirtoa. Kyllä on ollut sitkeetö toi IMM:n pitäminen viime vuosina. PS Katkojan kärjet säädetty, eli Moke lähtövalmiina !
  16. inno75

    Morris Mini van -60

    Englannista sai jokin aika takaperin vielä ovi/kojelauta/mittariston verhoiluja mustana. Maalasin ne alkuperäisen värisiksi. Vanha pahvi kun saa vettä se ei tahdo istua enää nätisti. Monenmoista tulee vielä eteesi, ainakin mulla kun entisöin 62 umpi Morris Mini Vanin.
  17. inno75

    IMM 2020

    Onnistu lipun siirto ensin joulukuulle ja sitten ens vuoden keväälle Saksan IMM 2022. Oli jo kolmas siirto ja liput niitä erikoishintaisia. Hanski hoitanut siirrot. Jos sitten Saksan IMM:ään pääsis lopultakin !!!!
  18. Kaveri haluaisi ostaa Mini Vanin. Tavoittaa 0400 522757. Kerroin hänelle , että eivät ole ihan halpoja. Ostajana ei siis ole Timo
  19. inno75

    Etupenkit

    Mulla oli Recaron, vm 1976, säädettävät penkit. Pitkällä matkalla hyvät, mutta kalliit. Kiinnitys Minin alkuperäisiin kiinnityskohtiin + takaa lattiaan.
  20. inno75

    Projekti Moke:

    No tossa se kopio mun omasta sitten on. Vararengas on vielä toimituksessa , muuten OK
  21. inno75

    Projekti Moke:

    "Projekti " ei vielä ole ihan valmis, muutamia pikku osia on vielä liukuhihnalla odottamassa maalin kuivamista. Tarvikeina/raaka-aineina mm emolevyn al-kuori, eri paksuisia sähköjohtoja, karamellirasian muovikuori, alumiininen oluttölkki, liimakittipurkin kuori, säilykepurkki jne. Lisäksi monenlaisia maalipurkkeja, erittäin ohut pensseli, viilasarja ,Dremel ja paljon erilaisia teriä, terävät pienoisveitset, sivuleikkurit , liimaa jne. Projektin kustannukset : Moke ~30€, tähän mennessä 15h työtä, siinä kaikki. Aivan kaikkea en saanut kuin itsellä on esim 13" renkaat (mulla 12"), ratti oikealla, ja takalokasuojat mallia Australia. Niiden muuttaminen olisi saattanut rikkoa pienoismallin. 2 pakoputkea oli "pakko", kun tuli niin reteen kuuloiset äänet
  22. inno75

    Projekti Moke:

    Enpä ole ennen "ehtinyt" kirjoittelemaan projekteistani mitään ihmeitä, joten nyt kun on aikaa niin ohessa seuraa. Tavoite ollut jo jonkun aikaa tehdä "kopio" Mokesta ja kun sopivan aihion sain käsiini (kiitos tekijälle), niin eikun töihin.
  23. Samanmoinen systeemi oli mullakin ja ihan riitävät jarrut Miniin.
×
×
  • Luo uusi...