Jump to content

Mini-foorumin jatko


admin

Recommended Posts

Neljä vuotta vierähti tämänkin foorumin puikoissa, mutta aikansa kutakin.  :)

 

Alunperin foorumi perustettiin muutaman bmw-ministin tarpeisiin, kun omorf.com sivuston foorumi loppui. Siellä oli pieni mini-osio, jossa ehkä kymmenkunta uuden minin harrastajaa keskusteli. Tämän foorumin alku meni bmw-ministien + muutaman omorf:n aktiivin keskustelun merkeissä. Laajeni myöhemmin classic-mineillä nykymuotoonsa.

 

Tämän sivuston ylläpito on kustannettu omasta pussista ja työ on tehty mielenkiinnosta mineihin. Ehkä viimeiseen 1,5 vuoteen ei ole juuri mitään tapahtunut sivujen kehittämisessä, syy on muut "harrastukset". Vuosi 2009 on mennyt päätoimisesti Karjalankannaksen asioita tutkiessa ...

 

Otan vielä huomenna varmistuksen foorumista, muut jutut saa mennä bitti-avaruuteen. Ti 17.11.2009 klo 15.15 jälkeen ei ole domain enää minun hallinnassa, joten jatkosta en tiedä. En edes sitä mitä uutta on tulossa ... onko kalleriaa, minkälainen foorumi tms. Ehkä uusi ylläpitäjä informoi milloin uusi sivusto on käytettävissä.

 

t. Heppu

Link to comment
Share on other sites

Vaikkakin olen vasta uusi käyttäjä tällä foorumilla, niin olen löytänyt tämän paikan erittäin tärkeäksi tiedon lähteeksi ja tapaamispaikaksi. Eihän tämä nyt tarkoita, että foorumi katoaisi?

 

Kiitoksia sinulle kaikesta. Toivottavasti tapaamme jatkossa MINI-tapaamisissa.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Heppu kun olet jaksanut pitää tätä foorumia kasassa kaikki nämä vuodet! Tässähän tulee ihan haikea olo Omorfia ja tämän foorumin alkua muistellessa.

 

Onnea uudelle ylläpitäjälle, kiva nähdä tuleeko foorumi kovin muuttumaan. Tärkeintä tietenkin on ylläpitää edelleen paikkaa, jossa Mini-harrastajat voivat kokoontua ja vaihtaa kokemuksia.

Link to comment
Share on other sites

Minä  minitön  "alku-omorf.com-lainen"  kiitän   4_17_11.gif    Heppua tämän foorumin pystytyksestä  ja ylläpidosta.

 

Toivotaan  minien puolesta, että tämä jatkuu.  Profiilin väristä päätellen  uusi admin oli kait just kanssa täällä foorumilla  ?????  vai näinköhän väärin ?

Link to comment
Share on other sites

Täällähän minä :)

 

Niin se aika kuluu, että marraskuu tulikin aivan yllättäen.

 

Foorumi tulee siirtymään uudelle alustalle, uuteen osoitteeseen ja uudelle raudalle. Myös fyysinen sijainti tulee muuttumaan. Kaikki vanhat keskustelut ja käyttäjät tulevat siirtymään sellaisenaan ja kaiken pitäisi toimia kuten ennenkin. Ulkoasu muuttuu uuden foorumisovelluksen myötä, mutta eiköhän sillekkin jotain keksitä ;)

 

Teen myöhemmin tänään/yöllä lopullisen siirron, ettei vahingossa menetetä bittiäkään dataa.

 

Kiitokset vielä Hepulle tästä foorumista! Toivotaan, että "uusi" foorumi kerää hengenheimolaisia myös jatkossa.

Link to comment
Share on other sites

Ei nappaa Facebookit, Twitterit eikä MySpacet. En mesetä, en tsättää enkä heitä sosiaalista läppää nettituttujen kanssa. Mutta tästä foorumista on tullut tällaiselle kovan teknologian miehellekin yllättävän addiktoiva palvelu, joten on kyllä hyvä että jatkoa seuraa. Kiitokset vaan tästä alkutaipaleesta, ja eiköhän se uusi ulkoasukin mene myös meille jotka aina vastustaa kaikkea muutosta....

Link to comment
Share on other sites

Suuret kiitokset Heppu.

 

Takana on ollut yllättävänkin monimuotoisia vaiheita... omortf:sta lähtien. Pääosin selvästi positiivisen puolella kokonaissaldo.

 

Hyvillä mielin saanet lopettaa. Mitä olet aikoinaan luonut on ollut hyvin merkityksellistä monelle ihmiselle.

Virkistävä kokemus kaiken nykyisen turhake nettipaskan seassa.

Link to comment
Share on other sites

Mikäli luet tätä viestiä, olet saapunut uudelle palvelimelle :)

 

Etusivulla onkin pieni info tapahtuneesta:

MINI2-FINN sivusto on muuttanut uuteen kotiin.

Foorumi on siirretty uudelle alustalle, jonka vuoksi ensimmäinen sisäänkirjautuminen pyytää syöttämään salasanan kahteen kertaan. Tämän jälkeen sisäänkirjautuminen toimii jälleen normaalisti.

Gallerian siirto tapahtunee kuluvien viikkojen aikana.

Link to comment
Share on other sites

Iso kiitos Hepulle forumin pitämisestä, mitään valittamista ei ole ollut. Hyvä myös että jatkaja löytyi, kiitos siitä Skithundille.

 

Muistakaa kaikki päivittää kirjanmerkkinen osoite, oletan että linkitys vanhasta osoitteesta tänne uuteen ei toimi ikuisesti. Katsokaa osoiteriviltä osoite mihin olette nyt tulleet, sekä muokatkaa/tehkää uusi kirjanmerkki tänne. Ettei tule itku sitten jossain vaiheessa kun vanha osoite lakkaa toimimasta ;)

 

Mielestäni tämä Forum on erittäin toimiva, varmasti moni aloitteleva/vähemmän tietävä harrastaja on saanut täältä kullanarvoista tietoa. Tietoahan täältä löytyy aivan eri tavalla kuin melkeinpä mistään muusta netin Forumista, täällä on suhteessa todella paljon Minien nippelitietojen ammattilaisia. Järkytyksekseni täällä on myös vanhan koulukunnan Mini harrastajia, ei siis negatiivisena kommenttina, päinvastoin  ;D

 

Jatketaan samaan malliin, pidetään jutut asiallisena ja sopiva määrä vittuilua seassa.

Link to comment
Share on other sites

Juu ... hyvältä vaikuttaa ja on oikea softa-foorumilla. Vanhassa mini2-finn foorumissa joutui käyttään "köyhän miehen" PHP-softaa. Lisämaksusta olisi saanut oikeen MySQL-tietokannan, jota tämä uusi foorumi käyttää. 

 

Ei muuta kun hyviä jatkoja sivuille ...  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Mihis ovat vanhat huoltovihkon kuvat siirtyneet? Ei tämä linkki enää toimi: http://mini2-finn.com/artikkelit/huoltovihko_6.jpg

 

Liekö Heppu poistanut jossain vaiheessa? Vanhan saitin backupistakaan ei noita löytänyt.

 

Poistin kaikki artikkelit vuosi sitten mini2-finn sivuilta. Piti saada sivustolle lisätilaa, kun alkoi olla aika täyttä. Löysin ne kaikki wanhasta backupista. Jos nykyinen ylläpitäjä on kiinnostunut niistä, voin laittaa meiliä tulemaan. Niitä on noin ~20 Mt erillaisia miniin (classic/new) liittyviä artikkeleita, joita olen skannannut eri lähteistä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...