Jump to content

uus-ministi

Jäsenet
  • Viestit

    57
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän uus-ministi kaikki viestit

  1. uus-ministi

    Outoa "korinaa"

    Lootaan on nyt vaihdettu Red Linen öljyt ja "korina" vain paheni...
  2. uus-ministi

    Outoa "korinaa"

    Sekoitin kilometrit toisen auton kanssa, MINIssä on 161616 km ( :D ) mittarissa. Mutta joo, pitää käydä vaihtamassa öljyt sinne lootaan. Katsotaan jos tepsii... Kiitos vastauksesta!
  3. -02-mallinen cooperi. Noin 50-60 km/h ja siitä eteenpäin kuuluu outoa korinaa, pahiten 4- ja 5-vaihteilla. Korinaa (tai jotain sen tapaista) kuuluu ainoastaan, kun on "veto päällä", eli kytkin pohjaan tai alamäki niin ääni loppuu. Mahtaisikohan vaihdelaatikko vedellä viimeisiään...?
  4. Mulla palaa kyseinen valo kanssa, kuulemma kuskin puolen sivutyyny. Asennutin talvella valon palaessa lohkolämmittimen. Kun silloin nyppäsivät virrat irti ja takaisin kiinni, ei kyseinen valo palanut kahteen päivään! Ajattelin kokeilla, itsekin suht. varattomana, nypätä kulman takana virrat poikki ja takaisin, ja sitten katsastukseen...
  5. uus-ministi

    Cooper DLS Revolution

    Onks tää se, mikä on uusimman GTI:n kannessa?
  6. uus-ministi

    Minin muistolle

    Itsellä on joulun tienoilla myös Minin myynti edessä. Joulun jälkeen lähden lomailemaan ulkomaille 1,5 vuodeksi ja ei ole mitään paikkaa missä säilyttää sitä sen aikaa. Ministä en kuitenkaan haluaisi olla kovin kauaa erossa, joten Suomeen palatessani voisin ottaa lennot takaisin tullessani vain Saksaan asti ja ajaa sieltä uusi silmäterä kotiin :)
  7. Piipahdappa samalla tässä meidän pihassa :P
  8. uus-ministi

    MOBILIA 2010

    Minä lähden täältä Seinäjoen suunnalta mukaan (tosin tällä mun "minillä"). Vois vaikka Jalasjärveltä jatkaa letkassa matkaa. Katsotaan ketä kaikkia täältä sais mukaan, +sieltä Vaasan jne suunnasta
  9. uus-ministi

    Subfoofer & iPod

    olisko tuollainen ratkaisu mitään... http://www.newministuff.com/new/shop.ph ... show&id=58
  10. Joo samaa mieltä, Auto-Kaari (?) on vastuussa, että et ainakaan huonompana sitä autoa pois pihasta aja.
  11. https://www.mcff.net/forum/index.php/topic,369.0.html
  12. Tästä on keskustelua ollut aikaisemmin... ootas
  13. Itsellekin on ihan mysteeriä nämä uudet autot. Rakkaassa Talbot Horizont:issa oli vähän samaa vikaa, joka korjaantui heittämällä vanha mustunut ilmanputsari menemään ja korvaamalla uudella... MINIssä tosin tuo "vika" johtuu varmasti ilmastoinnista, joka kuormittaa ainakin itsellä kulutusta. Kokeile joutokäynnillä pitää ilmastointia hetken pois päältä, jos näin ei olla vielä tehty.
  14. Olen lähdössä ajamaan kohti Helsinkiä täältä Ääsjoelta, ja matkalla voisin ostaa tuo pois sinulta parempaan talteen 30:lla eurolla? Jos siis ehdit lukea tämän. Paluun ajankohdasta ei ole varmaa tietoa, mutta mahdollisesti maanantaina. Soita 0442750572.
  15. Toi oli muuten hyvä vinkki laittaa ulkopistoke sellaiseen paikkaan, jonne parkkivalot antaa liitäntätukea.
  16. Just oon torstaina laittamassa omaan miniin lohkolämmittimen sisähaaralla. Ajattelin, että laitetaan nyt samantien sekin, kun ei hintaa tullut lisää kuin alle satanen. Täällä Seinäjoella oli ennen MINIn edustus Auto-Kaaressa, mutta vähensivät edustuspaikkoja Suomessa. Siellä työn kanssa 480-500. Tervajoella on Arton Auto, joka on ystävieni bemariminejä huoltanut, laittaa sen paikalleen 420e. Tämä vertaus voisi kuvastaa, mikä ero hinnassa on "valtuutetulla" ja valtuuttamattomalla huolto-/korjauskioskilla.
  17. uus-ministi

    Minin kytkin

    Mun ymmärtääkseni oli auto mikä tahansa, niin kytkin pitää olla AINA pohjaan saakka painettuna. Sillä tavalla alkaa menemään rikki koko vaihdeloota, jos puolikkaalla kytkimellä vaihdat vaihteita....
  18. uus-ministi

    Kusitesti :D

    http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=67054&c=5
  19. uus-ministi

    antenni

    Kuulostaa hyvältä, kertokaahan tänne maalaisellekin, paljon sellainen maksoi...
  20. uus-ministi

    Mini-foorumin jatko

    Vaikkakin olen vasta uusi käyttäjä tällä foorumilla, niin olen löytänyt tämän paikan erittäin tärkeäksi tiedon lähteeksi ja tapaamispaikaksi. Eihän tämä nyt tarkoita, että foorumi katoaisi? Kiitoksia sinulle kaikesta. Toivottavasti tapaamme jatkossa MINI-tapaamisissa.
  21. uus-ministi

    antenni

    Joo ihan ruuvaamalla se on lähtenyt. Olethan ruuvannut, etkä repinyt? ;)
×
×
  • Luo uusi...