Jump to content

fifty

Jäsenet
  • Viestit

    50
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Sijainti
    Luxembourg

fifty's Achievements

  1. fifty

    Vaihdelaatikon öljyt

    Mitä ??? Onhan hänelläkin Mini. Musta on ihan piristävää, että täältäkin löytyy persoonia ja mulle ainakin on jäänyt käsitys, että tietää jotakin myös autoista.
  2. fifty

    Mini 1000-78

    Älä huoli, kyllä se siitä vituiks menee ;)
  3. fifty

    MINI takaisinkutsu

    JPTT:lle on tosiaankin jäänyt ikuinen trauma yhden epäonnistuneen Minin omistamisesta. Oli mullakin aikanaan ongelmia -07 MCS:n kanssa, mutta ei oikeasti huvita kantaa noita menneitä murheita loppu elämä. Hellitä vähän.
  4. fifty

    Mini "1000" -75

    " Ei mikään massatuotanto väri." Jep, hyvä väri myös minun mielestäni, mutta kyllähän tuo (tai tuon kaltainen) on juuri se massatuotanto väri. Löytyy lähes joka merkiltä uusissa autoissa. Varmasti "oikeissa" Mineissä harvinainen. Näitä projekteja on muuten tosi mukava seurata. Kirjoitelkaa jatkossakin näistä ja kuvat kruunaa kaiken :)
  5. Kolme vuotta ajelin (50 000 km) -07 MCS:llä ja ainoa vika oli se rallatus joka korjattiin takuisiin vaikka takuuaika olikin mennyt umpeen. Aika pian korjauksen jälkeen myin auton pois, joten en tiedä miten on sen jälkeen pelittänyt. Ministä jäi kyllä hyvät fiilikset ja vaimo varsinkin ihastui siihen ihan kybällä.
  6. Näyttää hienolta :) Laita parempia kuvia.
  7. fifty

    Runflat, ei koskaan enää

    Täysin samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. 3 vuotta ajelin MCS:llä juuri samanlaisilla renkailla (myös suomessa) eikä mitään valitettavaa. Itse en myöskään tinkisi Ministä puhuttaessa millään verukkeella tarkasta ohjattavuudesta. Se on juuri se juttu Minissä. Ihmeen herkkäperseistä porukka niin täällä kuin BMW fooruminkin puolella 8) Ps. Eikä ne run flatit mitään vetele jos pitää ratista kiinni.
  8. Sähän tunnut myyvän tuon Minisi pois pala palalta :) Tuleeko siitä joku täysverinen rataohjus??
  9. fifty

    Tuulilasin vaihto

    Ennen operaatio "hiekkamyrskyä" on suomeen tiedossa suuria kivisateita :P Onnea vaan kaikille juuri uuden tuulilasin laittaneille.
  10. Hieno homma :) Toivottavasti sait hyvännäköisestä ja ilmeisen hyvin pidetystä Ministä myös kelpo hinnan.
  11. fifty

    cooper -02

    Onnittelut leimasta :) Laita taas kuvia rojektista. Epäsiisti sisusta... miten siitä voi saada korjauskehoituksen???
  12. fifty

    Countryman mainos

    Jep, tuo "pelastusvene" on ehdottomasti myös paremman näköinen noista kahdesta. Tuo "jyväjemmarin" keula ei vaan kolahda >:( Mielenkiinnolla odottelen sitä Cooper Coupea (tuleekohan sellainen?). Enkä siis tarkoita Countrymanista väännettyä Coupe mallia.
  13. fifty

    Mini Countryman

    "...ota äkkilähtö eurooppaan." Jep, tänne pääsee "Rynskillä" helposti ja halvalla, bienvenue :)
  14. Ehkä tästä vastauksesta ei paljoa apua sinulle, mutta kerron jotakin oman Cooper S:n myymisestä. Eli viime keväänä myin oman Minin täällä Luxissa Ranskaan. Kyseessä oli siis MCS -07 erittäin hyvillä varusteilla ja kilometrejä vajaat 50000 mittarissa. Hinnaksi muodostui 15000e, joka jäi pari tonnia alle toivotun. Kyseessä oli siis erittäin siisti yksilö (niinkuin myyjän mielestä aina :D ) Ei kiven iskemiä, ei vuotavia tiivisteitä, ei sähkövikoja, ei nitinöitä ja natinoita ym.ym. Ainoa todellinen vika oli se nokkaketjun kiristäjä ongelma, joka näitä Ässiä vaivasi ainakin vm. 07-08. Kys. homma korjattiin merkkiliikkeessä takuisiin ja ilmeisesti auto pelittänyt sen jälkeen hyvin, koska ostaja ei ole ottanut mitään yhteyttä. Eli summa summarum...en näe mitään ongelmaa hakea autoa myös keskieuroopasta. Ostohinta +maksuun tulevat verot ratkaisevat varmaankin aika paljon. Täällä ainakin tarjontaa aika tavalla enemmän. Ja esim. niitä kiveniskemiä huomattavasti vähemmän ;)
  15. "Eihän nämä nyt mitään apsoluuttista totuutta hae..." Joo, eikä tuo renkaiden vaihto pitäisi mitään avaruustiedettä olla. Ehkä kys. asia pitäisi liittää autokoulun opinto-ohjelmaan. Reilut 30 vuotta olen autoihin renkaita vaihtanut (siis vaan syksyisin ja keväisin) ;D ja mielestäni luotettava tunkki, ristikkoavain ja tasainen ja pitävä alusta riittää moiseen touhuun aivan riittävästi. Momenttiavainta en ole koskaan käyttänyt, mutta varmaankin on ihan hyvä.
×
×
  • Luo uusi...