Jump to content

rattleseed

Jäsenet
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Autotalli
    Mini Cooper 2002 Chili

rattleseed's Achievements

  1. Myydään tarpeettomana Mini Cooper Chili 2002. Ajettu 136t km. Punainen valkoisella katolla ja peileillä. ralliraidat konepellissä. Mukaan kahdet hyvät renkaat aluvanteilla. Vaihdettu Alpinen USB-CD-Radio alkuperäisen tilalle. Pieniä sähkövikoja, joita en ole jaksanut vielä korjauttaa. -käsijarrun merkkivalo ei syty. -pissapojan merkkivalo ei syty. -rengasrikko valo ei sammu. -sähkökäyttöinen ajovalojen suuntaus ei toimi. Luultavasti ei iso vaiva saada kondikseen. ;) Muuten siisti ja toimiva peli. Jos kiinnostaa laita viestiä rattleseed@gmail.com tai soita 0456773007. Mini sijaitsee Haminassa. Hinta 7500
  2. No kappas. Kävi kanssa niin, että säätö korjautui itsestään. :D Täytyy nyt kai vaan muistaa hiukan käytellä tuota säädintä jotta se muistaa toimivansa.
  3. -02 Cooperin vuosikatsastuksessa tuli rekisteriotteeseen sitten merkintä, jotta ajovalojen korkeussäätö ei toimi ja korjauskehoitus. Ei onneksi hylännyt. Löytyykö vinkkejä kuinka tuota voisi lähteä fiksaamaan. Vai kannattaako viedä suoraan korjaamolle. Manuaalisen valojen säädön ruuvit kyllä löytyy lampuista, mutta missä se sähköinen mootori sijaitsee? ???
  4. rattleseed

    Mankka vaihtoon.

    Alpinen mankka tuli sitten vanhan "Disabled" soittimen tilalle, ja piussisarjat löyty erikoisosasta. Ei mikään ihan helpoin asennus muihin automerkkeihin verrattuna, mutta hyvä tuli.
  5. -02 Mini Coopperista meni sitten mankka uusiksi. Kellään vinkkejä mistä löytyy sopiva johtoadapteri kyseiseen autoon? Antenniliitinkin näyttää olevan erikoisempi... :-\
  6. Ei auta mitkään temput. Taitaa tulla korjaamo reissu, niin ei tarvitse itse tuskailla. Samaan konkurssiin jos teettäs II-huollonkin niin ois taas Miniä pitkäksi aikaa.
  7. Onko monikin teettänyt noita I ja II huoltoja muualla kuin virallisella Mini liikkeellä? Ja jos on niin ollaanko tultu tyytyväisenä ulos? Ei huvittaisi lähteä ajamaan 160km Laakkoselle helsinkiin II-huoltoon jos se onnistuu esim normi BMW liikkeessäkin. Mutta kuinka on, kannattaako tinkiä matkassa ja paukkaan lähimmän BMW suutarin puheille? Vai luotanko ennemmin viralliseen Mini huoltoon? Josko se sitten laadussa ja osaamisessa palkitsisi, jos ei hinnassa. ???
  8. rattleseed

    Jalkatila kostuu

    Totta tosiaan, konehuoneessa ja repsikan puolella oli yksi iso vesikanava aivan täynnä shaibaa. Kokolattiamatto saatu kuivaksi ja nyt toivotaan josko ei enää vettä tulisi tupaan. Onkohan näitä tarkkailtavia vesiputkia enemmänkin? Kiitos vihjeestä.
  9. Kyllä ABS jarruttaa niinkuin pitääkin... se pyörimisnopeuden tunnistinhan ilmeisemmin on yhteydessä abs boxiin. Muita valoja ei siis pala. kuin se renkaan kuva jossa huutomerkki sisällä. Vaikuttaakohan katsastukseen? Joo, nää nykyautojen värisuorat on aivan helvetistä kotoisin.
  10. -02 Coopperiin pamahti sitten rengasrikon/paineen hälytysvalo palamaan. Onko ABS-antureitten vaihto edessä vai mikä? Paineet on kohdallaan ja auton oma resetointinappi ei auta asiaan. Onko vinkkejä tai kokemusta mistä kannattaa lähtä eteenpäin. (vikakoodilaitetta odotellaan viellä postista)
  11. Jaha, eivät paikallisessa öljynvaihtofirmassa uskaltaneet laittaa laatikkoon mitään, kun katsoivat koneelta, että vaihteistoöljy vaihdettavissa vasta -04 Mineistä ylöspäin. Ikuiset öljyt näköjään -02 coopperissa ;D
  12. 02 vuoden Mini Cooper Chilin apukuskin puolelta sain kuivailla aikamoisen lätäkön vettä pois parin päivän sadekauden jälkeen. Ajatelin kysyä onko jollain samanlaisia kokemuksia jotta osaisi alkaa metsästää vuotokohtaa oikeasta suunnasta. Katon ympäri kulkeva musta "vesiränni" on kyllä osittain aika huonosti enää kiinni ongelmapuolelta. Josko ihan silikonilla liimailis reunoja umpeen. Mutta onko muita ehdotuksia tai parempaa tietoa samanlaisesta ongelmasta BMW minien suhteen?
  13. Kyseessä on vuoden 02 cooper enkä ole löytänyt järkevää tietoa pitääkö/kannattaako bmw-mineihin vaihella vaihdelootan öljyjä minkälaisilla aika tai kilometriväleillä? Mittarissa nyt 123 000 kilometriä ja varmaankin alkuperäiset öljyt lootassa. (Eikai siitä vaihdosta haittaakaan voi olla. :P ) Mitä öljyä käytän jos käytän?, ja kannattaako puuhata itse vai viedä korjaamolle? Kiitos jo etukäteen!
×
×
  • Luo uusi...