Jump to content

jaarvio

Jäsenet
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Sijainti
    Pirkanmaa

jaarvio's Achievements

  1. jaarvio

    Muovipintojen kiillotus

    Bumber carelle olen itsekin Minin ja muidenkin autojen muoveja hangannut. Kelpo aine.
  2. Audi A5:ssa näyttäisi olevan karmittomat ovet. Se neliovinen malli siitä siis.
  3. Vaihdoin myös pari viikkoa sitten 17" Dunlopin run-flätit normikumeihin (Nokian Z). Melu tosiaan pieneni ja mukavuus parani. Tyytyväinen olen. Ratista ei tarvi pitää enää niin lujasti kiinni, kun urissa vetelykin väheni.
  4. jaarvio

    Cooper S:n talvigummit?

    Nokian Hakkapeliitta R kitkat mulla on koossa 195/55/16. Hyvät nuo olivat viime talven perusteella. Ensimmäiset kitkat tässä taloudessa, mutta ei todellakaan pahaa sanottavaa. Kesäkumit on 205/45/17.
  5. Kävin myös avajaisissa, Eipä tuolla mitään ihmeellistä ollut. Kahvia ja kakkua otin, kun kerran tarjottiin...
  6. Renkaasta tuo tulee. Omassani piti myös tuota ääntä takaa. Ei kuulu juurikaan enää kun vaihdoin etu-ja takarenkaiden paikkaa. Ilmeisesti edessä hieman parempi äänieristys. Renkaina Dunlopin orkkis runflätit.
  7. jaarvio

    6x9 taakse

    OK. Taidan hakea jossakin vaiheessa Rainbow SAX 265.20 setin ja läjän Silent Coatia vaimentamiseen. Eiköhän noilla lomapäivän saa kulumaan 8)
  8. jaarvio

    6x9 taakse

    Mulla on vieläkin kaiuttimien vaihto suunnitelmissa. Jospa saisi työn alle tässä lomien aikana. Boost stereot kyseessä eli ilman erillistä vahvistinta mennään. Miksi JPTT harkitsisit kahta koaksiaalisettiä eteen? Eikö erillissarjasta saa tarpeeksi diskanttia tai äänenpainetta? Mulla on tosin pyörinyt samat ajatukset, joko kaksi settiä koaksiaaleja tai 6.5" erillissarja. Ei tässä nyt täydellistä hifiä haeta, mutta reilu parannus alkuperäiskaiuttimiin olisi kyllä paikallaan. Yksi vaihtoehto erillissarjaksi olisi Focal Access 165 A1. Tuo on käsittääkseni hiukan herkempi, joten voisi olla ok ilman lisävahvistinta. Jos jollakin on muita ehdotuksia, niin nekin toki otetaan vastaan. Kuuntelemassakin voin kävästä mikäli Tampereen seudulla järjestyy...
  9. Tuokin on totta. Ajelin Minillä viime vuonna vielä Saksassa ja melu on sen maan teillä pienempi. Suomessa melua ja uria sitten piisaakin. Tuon liukkauden sateella pistin myös merkille.
  10. Itselläni myös nuo Dunlopin 17" alla. Ei niitä kyllä hiljaisiksi voi sanoa. Vetely urissa on kohtuullisen kovaa toisinaan. Verrokkina samasta autosta on tosin vain 16" Nokia Hakkapeliitta R kitkat. Nehän ovat toki hiljaiset verrattuna runflätteihin ja käyttäytyvätkin hiukan "sivistyneemmin". Myöhemmin kesällä vaihtunee jotkin normaalirenkaat alle.
  11. Sinivalkoinen Cooper S, 2007
  12. Kiristin vaihdettu jo toistamiseen. Joskohan nyt toimisi...
  13. jaarvio

    Kesärengassuositukset

    Täällä talvirenkaina ovat Hakkapeliitta R:t (kitkat siis) koossa 195/55/16. Kyllähän nuo ovat miellyttävän hiljaiset verrattuna 205/45/17 Dunlopin Runflat kesäkumeihin. Toisaalta talvirenkailla katosi pala Minillä ajelun fiiliksestä kun ohjaus ei olekaan enää niin tarkka ;-) No, hyvä se on vieläkin. Taitaa kyllä lentää kierrätykseen nuo runflatit piakkoin. On ne sen verran äänekkäät ja kovat.
  14. jaarvio

    Lohkolämmitin, Cooper S

    Ja tarkemmin katsottuna, säteilylämmitinhän tuohon Miniin sopii Defan mukaan. Vai onkos joku löytänyt jonkun muun 2007 tai uudempaan?
  15. jaarvio

    Lohkolämmitin, Cooper S

    Pari liikettä kierretty. Autokeskus Tampereella tarjosi säteilylämmitintä + sisähaaroitusta asennettuna hintaan 550 e. AD-varaosan hinta oli 301 e sisältäen öljynlämmittimen + sisähaaroitus asennettuna. Pitää vielä tsekkailla toisen auton tilanne ja rueta varaamaan aikaa. Myyjästä riippuen tuntuu olevan tarjolla milloin mitäkin...
×
×
  • Luo uusi...