Jump to content

tyts

Jäsenet
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

tyts's Achievements

  1. tyts

    Cooper S:n talvigummit?

    Kas, tännehän tuli tosiaan kunnon keskustelu aiheesta. Itse päädyin niihin kitkoihin, viime talvi meni sellaisilla sen verran mukavasti edellisellä autolla että uskaltauduin. Eli siis Nokian R -gummit koossa 195/55 ja 16'' vanteet ovat tänään vaihtuneet alle. Yritän sopeuttaa ajotapani kelin ja renkaan mukaan, katsotaan miten käy. ;)
  2. Minkälaisilla talvirenkailla porukka ajelee Cooper ässillään? Itse mietin tässä nokialaista kitkakumia ja jostain oon saanut päähäni että talvirenkaiden pitäis olla pienemmät kuin kesärenkaiden, oonko hakoteillä?
  3. tyts

    Millaisella Minillä ajelet?

    Juu, etsin kadonnutta työmotivaatiotani netistä ja päädyin tänne :D Olishan se pitäny arvata, että siekin oot täällä! Kiitos kehuista. :) Ilmeisesti noita kokovalkoisia on tullut nyt joitakin, kun kaveri oli Iisalmessakin pongannut moisen. Kyseli että oonko tulossa yllärivierailulle, kun ko. autossa oli vielä ollut punapäinen kuskikin. On se kyllä tosi jees. Nyt kun uskaltaa kierrättääkin, niin oi ihanuutta! Ja tosiaan ramppeihin voi tulla huoletta, työmatkalla testaan yhtä liittymää aina vähän kovempaa ;) Kesälomalla Lappeella tuli vain yksi vastaan kun olin ratissa, tietty heti räpylä ojossa. Hyvä fiilis tuli siitäkin, vähän ku mopolla. Ja kaikki kyläläiset ihasteli kans, se mittaritaulu sisällä ja "hymy" keulilla herättivät paljon huomiota. Toivottavasti tein Minin isot korjaukset olivat nyt sitte tossa. Kauhulla odotan takuun päättymistä, sen jälkeen tulee kyllä varmaan tosi kalliiksi...
  4. tyts

    Millaisella Minillä ajelet?

    Kokovalkoinen Mini Cooper S vm. 2010. Nam.
  5. Vautsi! Noiden kuvien näkemisestä ei voi muuta kuin tulla hyvälle tuulelle! :D
×
×
  • Luo uusi...