Jump to content

minitys

Jäsenet
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Interests
    minillä on väliä

minitys's Achievements

  1. auto vietiin huoltoon jäähdytysnesteen vajauksen vuoksi ja koska kuskin oven lasi ei toimi (lasi oli koko ajan yläasennossa). huollosta haettiin auto josta oli korjattu jäähdytinongelma mutta uusina vaivoina oli keskuslukon toimimattomuus ja lasi oli laskenut senttejä alemmas. eli autoon tuli uusia vikoja huollossa. mikä sitten on kenenkin korvattava, on toinen juttu. jää nähtäväksi.
  2. Vein ajamalla auton huoltoon, joka ei nyttemmin enää ollutkaan valtuutettu Minin huolto.( asia selvisi vasta huollon jälkeen).Jäähdytysneste vajeni, ja vika oli vääntyneessä termostaatin kotelossa. Osat vaihdettu ja termari samalla uusittu. Siltäosin OK. Kuskin ikkuna oli ollut mykkä jo ennemmin ja muutaman millin alhaalla, joten ovi toimi moitteetta. Samoin keskuslukitus. Huollossa akun ollessa irrotettuna keskuslukko meni mykäksi, sivuikkuna on nyt n.5 cm alhaalla, joten ajaminen on aika vetoisaa puuhaa. Liikkeessä EI PYSTYTÄ koodaamaan noita vikoja pois, koska lisenssiä ei enää ole. Auto on Seinäjoella ja lähin valtuutettu merkkihuolto on Tampereella. Tässä on syntymässä pirullinen ongelma, eikä autoni varmaan ole ainut, joka olisi jotakin koodausta vailla. Millä tuon nyt näillä pakkasilla Tampereelle viet?????
  3. Onko muilla ollut sellaista vikaa että oven lasi ei tee liikettä alas/ylös kun ovea aukaisee ja laittaa kiinni? Kuinkahan iso vika mahtaa olla? Vaiva tuli yhtäkkiä syksyn aikana, eikä siihen auta auton sulattaminen tallissa. Uskon ettei kyse ole jäätymisestä vaan jostain sähköviasta.
×
×
  • Luo uusi...