Jump to content

Heppu

Members
 • Posts

  2,185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Heppu last won the day on August 3 2021

Heppu had the most liked content!

About Heppu

 • Birthday 30/04/1960

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.heppu.jossain.com/

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Jyväskylä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Heppu's Achievements

 1. Moro kaikille tutuille ja tuntemattomille! En ole vuosiin tällä foorumilla käynyt ja mukava nähdä että perustamani foorumi on vielä olemassa. Ja mikä kaikkein hienointa löysin tästä viesti ketjusta vanha minini. Eli olen tämän works:n ensi omistaja. Muistan kun sen rekisteröintiä väännettiin muutama kuukausi Laakkosella. Tämä autohan oli ensimmäinen, joka muutoskatsastettiin works:n sarjalle. Itsellä ei ole tallessa tästä autosta kuin hienoja muistoja ja joitain satoja kuvia viime vuosikymmeneltä.
 2. Sama homma nykyisellä kärrylläni pösö rcz -10. Akku ollut irti monet kerrat ja ei mitään ongelmia ole. Ainut minkä joutuu säätään on kello. Saattaa jopa tehdä hyvää välillä nollata ajomuisti yms.
 3. MCS -04:n akun vaihdoin aikoinaan itse uuteen. Tarkistin vain, että ampereeritunnit ja koko oli sama. Myös monena talvena sen jouduin viemää sisälle lataukseen, kun ajelin lyhyttä matkaa talvella. En enää muista mitä jouduin säätään sen jälkeen uusiksi.
 4. Jopa on muuttunut foorumi/sivut viime käynniltä! Löysin paljon unohduksiin jääneitä kuviani gallerian puolelta. Itse en edes muista näitä kuvia ottaneeni joskus ... Viimein on poistettu minun vanhoja viestejä, kun olin ylläpitäjä ... hyvä näin. Nehän ei olleet enää ajan tasalla vuosiin. Nyt alkaa näyttään hyvältä :)
 5. http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1288556284008.html Tuossa on mallia, miten toukokuussa voi Mobiliassa kokeilla parkkeerausta. ;)
 6. Hyvää Uutta Vuotta ministeille! Eipä ole täällä tullut vierailtua aikoihin. Hyvä kun foorumi elää ja voi hyvin. :) Kun perustin foorumin 2005, niin tarkoitus oli vain jonkin aikaa pitää foorumi pystyssä. Syynä perustamiseen oli se, että muutama aktiivinen kirjoittelija jäi tyhjän päälle kun edellinen keskustelufoorumi (omorf) loppui. Pikku hiljaa tämä foorumi keskittyi vain mineihin, kun minulla sattui sellainen olemaan. Vuoden 2009 lopuilla skithund otti foorumin hoitoonsa ja homma tuntuu olevan paremmissa käsissä mitä minun aikaan!
 7. Miten olisi Fiat 500 abarth ? Mie sitä vähän harkitsin reilut vuosi sitten, mutta en malttanut enää odotella. Nythän sillä olisi oikeen virallinen maahantuoja. Toi fiat olis tarpeeksi pieni ja juuri passeli kaupunkiin. Eihän kaikkien tarvitse hommata niitä farkku-autoja, joita valitettavasti näkee enemmissä määrin Suomen teillä. :( Nyt on mennyt lähes vuosi ilman miniä ja joka kerta semmoisen vastaantullessa tulee hyvälle mielelle. :)
 8. Alkaa noita minejä oleen jo nuotitus-autoina ... Tämmöstä vaan tänään bongasin j-kylässä pyörälenkillä ... kuva ei vaan ole kaksinen, kun oli wanha kännykkä matkassa.
 9. Heppu

  morjestatko

  Millä autolla nykyään ajelet? Oliko se kenties se pöpön pikku sportti, josta muistan lukeneeni jostain? Pöpöllä sitä ajellaan ... Viime aikoina vaan aviksen vuokra-autoilla enimmäkseen. Jos kinnostaa murheet, niin tuossa linkissä on eräs ongelma mikä on pöpöä alusta asti vaivannut: http://peugeot-foorumi.com/index.php?topic=54245.0
 10. Heppu

  R56 JCW dyno

  Nätit on lukemat ... ;) Mutta pitkään tuntui kestävän toi mittaus. Omasta ministä ne otettiin paljon hätäisemmin ja ei ollut auto kiinni missään ...
 11. Seitsemän vuotta ja kahdet uudet runflat rengas-sarjat tuli kulutettua minissä. Olin tyytyväinen renkaisiin ... jos vielä olis mini käytössä, niin samat rinkulat olis alla. Aikoinaan kun täällä kehuin moisia rinkuloita, niin minut leimattiin melkein rikolliseksi. Tässä on samoja piirteitä kuin kitkat vs. nastat keskusteluissa ... ;)
 12. Sie vaan huristelet ulkomaan reissuja vielä minillä. :) Mulla on ens kuussa lomareissua, mutta jätän oman auton rajalle + hyppään tilauskyytiin. Omalla kärryllä en tiijä noista ulkomaan ajeluista, ehkä parin vuoden sisällä voin harkita etelämpää Norjaa kukaties. Onhan toi mun uusi kärry ollut jo viikon korjaamolla (viides kerta). Nyt on alla tiisseli RCZ, joka on lainassa paikalliselta avikselta. Linkissä pari fotoo em. kärrystä, kun eilen kruisailin savon rajamailla ... https://picasaweb.google.com/jcwrcz/PeugeotRCZHDI163# Onkohan tässä tulossa wanhaksi, kun alkaa tommoinen tiisseli miellyttään. Sillä on mukava ajella taajamaa + pisempää matkaa. Mutkapätkällä vielä kaipaa bensa kärryä ...
 13. Eläs nyt ... ;) Mulle sanottii tismalleen samoin, kun uutta pösöä huollosta hain reilu kuukausi sitten. Ei tarvitse varoitusvaloista välittäää ... kovaa ajoa vaan. Jotenkin ennätyksen makua RCZ:n kanssa > ensimmäinen aamu ja ajettu vajaa 20 km > ei meinannut saada wermettä käyntiin jne. Vieläkään ei ole ratkennut mikä on vikana ja uutta (kolmatta) käyntiä tässä odotellaan. Autossa on se uudistettu painos tuosta THP-myllystä ...
 14. Heppu

  morjestatko

  Tästä morjestamisesta ei tahdo päästä eroon ... On ollut 1,5 kk eri merkin auto alla ja vahingossa olen muutaman kerran heilauttanut kättä. Eipä tunnu käpälä enää nousevan vastaan ... ;)
 15. Täällä on ollut paljon negatiivista kirjoitusta new minin ominaisuuksista, joten tässä omat kokemukset merkistä. Voin sanoa ettei koskaan ole minulla ollut näin hyvää ja varmatoimista autoa. :) Mini Cooper S Chili vm. 2004 oli käytössäni lähdes 7 vuotta ja kilometrejä tuli 95 tkm. Tapahtumia vuosien aikana: - 2004 works:n 200 hv kitti asennettu - 2004 tuulilasi vaihdettu ilkivallan takia - 2005 etuovien lukot vaihdettiin uuden tyyppisiin takuuna - 2005 talvena hajosi takaluukun ilmasylinteri (uuden hain biltemasta) - 2005 works:n päivitys 210 hv - 2006 alusta massattu + maalipinta käsitelty - 2006 tuulilasiin tuli halkeama, joka saatiin pysähtymään reijän porauksella - 2007 oikea raidetangon pään välys, jonka takia meni katsastus uusiksi. Laakkonen hoiti korjauksen + uusintakatsastuksen. Myös xenonit piti korkeus-säätää, kun katsastuksessa siitä huomautettiin. - 2007 uudet 17”-kesärenkaat ostettu (runflat) - 2008 alustan uusinta massaus + maalipinta käsitelty - 2009 syksyllä paloin ensimmäinen polttimo (etuparkki) - 2010 talvella uusi akku ostettu - 2011 talvella mini pääsi uuteen kotiin … Miniin tehtiin kaikki normaali huollot Laakkosella noin vuoden välein, vaikka kilometrejä ei tullut kuin 15 – 20 tkm/v. Loppuajasta kun ei tullut kilometrejä näin paljoa, niin aikaa venytettiin 1,5 vuoden mittaiseksi. Suurin osa minin kilometreistä tuli ajeltua kesäaikaan. Muuta mainittavaa ministä: - Yksi ominaisuus minissä oli, että se söi jäähdytysnestettä pari litraa vuodessa. Siihenkin tottui ja puhallin ilmoitti ajoissa milloin tarvitsee lisätä. - Moottoriöljyä ei tarvinnut lisätä huoltojen välillä - Jarrupalta/levyt oli alkuperäiset koko tämän ajan. Ehkä tähän kestoon vaikuttaa miten/missä ajelee. - Ohjaustehostin vinkui viimeiset 1,5 vuotta - Works:n putkisto näytti kuin uudelta, kun viimeksi auton alle vilkaisin - HKP5- nastarenkaat kesti hyvin nämä vuodet, mutta iän puolesta ovat nyt vaihtokunnossa - pientä kitinää/natinaa on autossa, mutta siihenkin tottuu - plussaa on jälleenmyyntiarvo
×
×
 • Create New...